ileusta barsak tıkandığı için dışarıya doğru çıkış olmaz bu yüzden b ve c şıkkı elenir. aşağıya doğru çıkış olmayınca yukarda birikim olur bu durumda gastrointestinal problemler olabilir bunlar bulantı ve kusma olur genellikle. bu durumda a şıkkı da görülür. d şıkkına gelirsek hava sıvı seviyesi intestinal onstriksiyonda görülür bu yüzden direk içinde zaten. e şıkkı distanyon da barsak içeriği dışa çıkamadığı için karında şişkinlik olur. sonuç olarak hepsi görülür soruda bi hata var diye düşünüyorum
Benim yaklaşık 2-3 haftadır uyku problemim var sürekli uyumak istiyorum hani psikolojik olarak sorun yok bedenen olarakta çalışan biri değilim evdeyim yorulmuyorum hani ama sürekli üstümde bir uyku hali var sizce neden kaynaklanıyor olabilir
genel bi kan tahlili yapmanızı öneririm tiroitten ya da kan değerleri düşüklüğünden olabilir. halsizlik uyuklama gibi şikayetleri bu açıdan kan değerlerine bakılarak degerlendirmek daha doğru olacaktır dedigim gibi hipotiroidizm yapabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hocam size zahmet bir baksanız
Hocam pembe değiliz diye mi cevap vermediniz
yoğundum hastalar geldiği için cevap veremedim bu soru yanlış soru çünkü ileusta hepsi görülür
Hocam bende c diye düşünüyordum
ileusta barsak tıkandığı için dışarıya doğru çıkış olmaz bu yüzden b ve c şıkkı elenir. aşağıya doğru çıkış olmayınca yukarda birikim olur bu durumda gastrointestinal problemler olabilir bunlar bulantı ve kusma olur genellikle. bu durumda a şıkkı da görülür. d şıkkına gelirsek hava sıvı seviyesi intestinal onstriksiyonda görülür bu yüzden direk içinde zaten. e şıkkı distanyon da barsak içeriği dışa çıkamadığı için karında şişkinlik olur. sonuç olarak hepsi görülür soruda bi hata var diye düşünüyorum
Hmm peki hocam teşekkürler soru iptal olur o zaman, bizde üzerine tartışıp bir sonuca varamamistik , tekrardan teşekkürler
rica ederim kardeşim iyi çalışmalar
Doktor musunuz yoksa isim olsun diye mi kullanıcı adınız bu?
doktorum , isim olsun diye yazmadım. güvenmiyorsanız sormayabilirsiniz
Kızmanıza gerek yok sadece bilmediğim için sordum
İzniniz olursa bir soru sormak istiyorum branşınızı bilmiyorum ama sorabilir miyim?
yok kızmadım , açıklama yaptım sonuçta kimisi inanmaz ben de onlarla çok uğraşmak istemem. sormak istedigin birşey varsa yardımcı olmaya çalışayım?
Benim yaklaşık 2-3 haftadır uyku problemim var sürekli uyumak istiyorum hani psikolojik olarak sorun yok bedenen olarakta çalışan biri değilim evdeyim yorulmuyorum hani ama sürekli üstümde bir uyku hali var sizce neden kaynaklanıyor olabilir
genel bi kan tahlili yapmanızı öneririm tiroitten ya da kan değerleri düşüklüğünden olabilir. halsizlik uyuklama gibi şikayetleri bu açıdan kan değerlerine bakılarak degerlendirmek daha doğru olacaktır dedigim gibi hipotiroidizm yapabilir
Dahiliye doktoruna çıkmayı düşünüyorum zaten kısa zamanda teşekkürler 😊
rica ederim geçmiş olsun :)
Şey her zaman ayrı yazılır hocam
teşekkürler bilgi için
Rica ederim
:)
Yok.
penisim niye surekli dik
anana sor neden öyle doğurmuş
tipci olan sensin annenle hallederiz