Seçenekleri okumadan önce hakim demek geldi içimden. Seçenekleri görünce suçlu dedim. Sanırım insanları çok yargılıyorum bu nedenle hakim ilk aklıma gelendi. Seçenekleri okuduğumdaysa çok iyi savunma yaptığım aklıma geldi ve suçlu dedim.
''İlk bakışta güçlü ve umursamaz görünüyorsunuz ama aslında savaşları sonuna kadar götürmek için gerekli olan şey sizde yok. İşler zorlaşınca, kaygılanmakla vakit kaybediyor, sorunları çözmek yerine kendinizi yargılamaya başlıyorsunuz. Sizin için yapılacak en iyi şey olayları daha pratik yoldan çözümleyebilen birisiyle ortaklık kurmaktır.'' Alıntı... kendin hakkında yanılıyorsundur belkide o kadar güçlü değilsindir...
Zaten her zaman şunu savunmuşumdur dışına yansıttığın kadar güçlüsündür. İçten içe kimsenin çok güçlü olduğuna inanmıyorum. Çok iyi hırsız taklidi yapıyorsan hırsızsındır. Değilsen bile tek sen biliyorsundur bunu. Analiz doğru.
evet içten içe o kadarda güçlü değiliz. çünkü zayıflıklarımızı herkesten iyi biliyoruz. güçlü olmak için kendi sırlarımızı koruyoruz aslında. ee böyle bakınca da sonuç, güçlüler iyi aktörlerdir :) nereden nereye olacak bu konuşma ama neyse ;)
Seninle bir şehrin en yüksek noktasındaki kayalığa çıkıp uzun uzun konuşmak isterdim. Derinlerine inmek ve orda hayata bir çentik atmak. Şehri kahkahalarımızla aydınlatmak. Ve belki sigaramınızın dumanında kaybolmak.
Küçük bir basketbol topum var onunla uyurum karşımdaki duvarda pota asılı oda minyatür tabi canım sıkıldıkça şut denemeleri yapar stres atarım. Sanırım basketbola aşığım.
Bana gerçekmiş gibi geliyor. Kötülük peşindeki insanların doğru yolu bulana kadar sürekli bu dünyada kalacaklarını düşünmeye başladım ve elimde bunun yanlışlığına dair bilgi olmadığı için sanırım evet inanıyorum. İyilikler ruhun titreşimini arttırıyor ve eğer yeterince iyilik yaparsak ruhumuz bu dünyadan ayrılabiliyor ve Cennet denen yere gidebiliyoruz. Cehennemde bu dünya ya da daha kötü bir dünya olabilir. Bana mantıklı geliyor :)
Dürüst olmaya çalışıyorum. Sabahın köründe annem uyandırmaya çalısınca ona epeyce bağırdım. Hepsi bu. Sanırım fantezi dünyana renk katamadık. Hayırlısı be.
Türkçeye düşmansınız hepiniz. Öyleyse bırak yemek yemeği, nefes almayı, konuşmayı, üzülmeyi nihayetinde toprak olacak o naçiz bedenin. Ve sen de o toprak olacak olan 8 milyar insandan sadece birisin.
En İyi Cevaplar