10 yıldan uzun süredir evliyiz ve artık ilişkide bir monotonluk bir sıkılma oluştu. Bu hem sosyal hayatta hemde cinsel hayatta böyle ve biliyorum ki çoğu çift bu durumda. Sizce evliliği ayakta tutan, canlı kalmaısnı sağlayan şeyler nelerdir?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
evlilik kimi zaman monoton bir hal alsada buna renk ve heyecan katmak iki kişinin hayatında renk katmasından başlar biraz özgürlük işin içine dahil olması gerek sen ve o heyecan ve macera olması için keşfe çıkmak gerek neresi mesela bir gezi olabilir yalnız gidilen bir gezi veya bir meyhane ya da yalnız bir koşu bunları daha sonra birleştirip puzzle mızı tamamlarız veya bunlara bir çok örneklemeler eklemeler yapabiliriz işin en güzel yanı iki kişi bu kısa ayrılıklarda daha çekici hale gelecektir istek ve arzular başlayacaktır yani kısaca hayat tazelenecektir saksıdaki çiçekler bakım ister her zaman hayatta bu işte daha ne olsun.
10 Yorumlavalla ben evli değilim ama fikrim spor yapman kendine bakman sonra kalan zamanda iyi hissedeceğin için onunla fikirsel alışverişler yapmakta praktis yapman onunda kendisi için böyle şeylere girişmesi sağlıklı olur inşallah yapabilirsiniz zorluk yok en azından yalnız değilsiniz
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sizinki iyimiş biz iki sene evliyiz her konuda monotonlaşti. Zaten affedersiniz ama evliligimden bir b*k anlamadim.
261 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok kötü 2 senede nasıl o hale gelir ki. Çocuk mu oldu hemen?
- Cevap sahibi+1 yıl
Cocuk yapmak icin ev boşaliyormu kaynim surekli bizde 1 sene oldu. Evliligimizin ilk senesi calisiyordum full zaman ayiricak vaktik yoktu tam işden ciktim bela gibi geldi cöktu hayatima kaynim. Cidden berbat b*k gibi geciyor hergunum
- Soran+1 yıl
Niy sizde ki o kadar uzun zamandır
- Cevap sahibi+1 yıl
Calişmak icin köyden geldi. Adam işe giriyor iki uc ay calisiyor tartisip cikip bize geliyor. Biktim cidden
- Soran+1 yıl
Yok artık eşek kadar adam birde çocuk falanda degil
- Cevap sahibi+1 yıl
Eşek kadar adam 22 olucak. Sinir bozucu ac gozlunun önde gideni kendine hizmetci ariyor 1 hafta ayni elbiseyle calistigi dönemler dolaşan benim evde hergun degişir oldu yahu elektirik gidiyor onu biraktim elbise yikamaktan biktim
- Soran+1 yıl
Esin ne diyor peki? Doğulu aile mi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Dogulu aynen. Köyden geldi kardeşide duşunun aksam yemek yerken iki saat sonra yine yer bir suru bulaşik sabah uynaninca lanet eder oldum bu cocuga
- Soran+1 yıl
Çok ayıp ama ya. Acımasızcs resmen
- Cevap sahibi+1 yıl
Ayiptan anlamiyorki hanzo tam butun gun yatak odamda esirim gec saate uyanir öglen 3-4 gibi hatta bagzen 5 sabrim bitiyor yolun sonu iyi görunmuyor
- Soran+1 yıl
Kocan tepki vermiyor mu? Yani sürekli evde dibinde kazık kadar adam
- Soran+1 yıl
İnsan bakislarindan bile rahatsız olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Kocamin umrunda degil hatta daha buyuk ev tutalim demezmi asla dedim. Şu an kiralik yer ariyorum gitsin dönusu olmaz inşallah. Iki sene icinde bu evlilik bu hale geldi ne sevgi kaldi ne huzur ne cinselik
- Soran+1 yıl
Sakın çocuk falan yapma bu durumda - Soran+1 yıl
Adamın bakışlarını falan yakaladın mi hiç peki sana
- Cevap sahibi+1 yıl
Eşim duzelmeyene kadar yapmayi duşunmuyorum. Onun keyfi yerinde herseyi yapan benim ama biktim. Yok görmedik cunki yatak odamdan hic cikmiyorum yemek dahi beraber yemiyorum
- Soran+1 yıl
Resmen hapis hayatı evlilik değil de
- Cevap sahibi+1 yıl
Hapis hayati iyi ne icin orada oldugunu biliyorsun bu bam başka birsey. Kendimi zor tutuyorum eşime aklima gelen ilk şeyleri soylememek icin kapiya ikisini atmamak icin. Yahu adam kiralik ev ara aramiyor neyin peşindesin sen demi insan karisini dinlemezmi
- Soran+1 yıl
Hayır anlamadığım çalışmıyorsa niye sizinle
- Soran+1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
- Cevap sahibi+1 yıl
Sözde kendine gelecek kurup calişmak icin köyden avrupaya geldi. Turkiyede degiliz. Calişmaktan cok huzur bozamaya gelmiş.
- Soran+1 yıl
Ohaa bir de Avrupa da bu durum ha
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen avrupa ve bu durum. Insanin yiyecegi kuru ekmegi olsun huzuru yerinde olsun.
- Soran+1 yıl
Kaçak geldiyse ihnaer et
- Cevap sahibi+1 yıl
Kacak geldi ama başvurdu gecici elinde oturma izni var yoksa benimde aklimdan gecmedi degil. Fakat eşim bana yalniş yapmaya kalkişirsa ozaman görsun bakalim avrupayi
- Soran+1 yıl
Allah sabır versin
- Cevap sahibi+1 yıl
Amin saolun
- Soran+1 yıl
Cinsellik nasıl oluyor peki. Evde biri varken yapabiliyormusunuz
- Cevap sahibi+1 yıl
En buyuk sorun orada 2 senelik evliyiz ve hic olmuyor denilicek kadar az hatta evde kimse bagzen haftalarca olmuyor ama yok o iş olmuyor. Kimisi diyor cinselik yoksa o evlilik yurumez kimisi diyor eşin seni seviyorsa cok dert etme bilemiyorum
- Soran+1 yıl
Bir süre sonra her şey batar cinsellik yoksa. Monotonluk bile yok sizde sıfır diyorsunuz. Çekmiyor mu hiç onun ya da sizin canınız?
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben teklif ediyorum hep red ediyor kalkma sorunum var doktora gidelim kabul etmiyor. Eveledi geveledi en son seni bebek olarak göruyorum diye sacma bir aciklama yapti ozaman niye benimle evlendin dedim böyle olucagini bilmiyordum dedi. Fizigim yerinde yerinde olmasa dicemki sorun bende. Cocuk yapalim diye tuturmuş bebek olarak gördugun kişiyi ve kalkma sorunun var ise cocuk nasil olucak degilmi
- Soran+1 yıl
Saçmalamış. Gay olabilir mi? Kaç yaş var aranızda?
- Cevap sahibi+1 yıl
Gay olsa neden evlensin degilmi aramizda 2 yaş var. Acaba biri buyumu yapti beduami etti diye bagzen duşunmuyor degilim
- Soran+1 yıl
Büyü vs işi değil bu. Başka durumlar var mutlaka. Bir erkek hadi dursun dursun 2 hafta dursun. Sonrasında atlardı üstüne. Onu yapmam bunu yapmam modunda biri misin?
- Cevap sahibi+1 yıl
Degilim ne istiyorsa yapiyorum aksine. En son iliskimiz herhalde 5 ay oldu veya 6. Dediginiz gibi 2 hafta icinde atlar normal olan bir erkek.
- Soran+1 yıl
Yaptığınız da nasıl peki? Oldu bitti mi yoksa uzun uzadıya mi
- Soran+1 yıl
Yani 6 ay diyorsunuz bir erkeğin o kadar uzun süre durmasi mümkün değil. Ya aldatıyor ya da gay başka bir açıklaması olamaz bana göre
- Cevap sahibi+1 yıl
Işden eve evden işe gidip geliyor bir yere gitigide yok. Gay olma ihtimalide ne bilim mantikli gelmiyor. Yaptimizda oldu bitti oluyor uzun surmez
- Soran+1 yıl
Cinsellikle ilgili talepleri oldu mu hiç? Yani fantezi istekleri vs?
- Cevap sahibi+1 yıl
Sadece eşarp takmami ister o kadar. Cidden artik nasil davranicagimi şaşirir oldum konuyu acinca ben boyleyim diyor ayrila bilirsin diyor ama işi duşunce benden bir konuda yardim isteyince ben senin kocanim diyor kocalik aklina geliyor ama yerine getirmiyor
- Soran+1 yıl
Fizik olarak nasıl birisin? Bakımlı birimisin? Yaptığın bir hareket uzaklaştırmak olabilir mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Bakimliyim fizigimde duzgun. Ki fizigim diyelim kötu yinede insan hicmi ihtiyac duyup yapmazmi yapar normal olan bir erkek kötude olsa yapar
- Soran+1 yıl
Nasıl idare ediyordum peki? Mastb mu? Mutlaka yapmak istemesi lazım. Aklım almıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben mastürbasyon yapiyorum ama biktim. Eşim ne yapiyor bilmiyorum aksam 11 bucukda eve gelir elinde telefon canli yayinlari izler oyun oynar cocuk gibi.
- Soran+1 yıl
Seks oyuncakları ile mi? Biliyor mu mastürbasyon yaptığınızı? Tepkisi yok mu buna?
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayir seks oyuncaklari ile degil. Ve bilmiyor yaptigimi belki biliyordurda bilmiyorum. Kafam cok karişiyor yataga girince öpuyor sariliyor kokluyor ns kadar cok sevdigini dile getiriyor ama o iş yok
- Soran+1 yıl
Sen canlandırmak için bir şey yapıyormusun? Hani oral yapıp kaldırmak gibi çamaşırlar ile tahrik etmek gibi
- Cevap sahibi+1 yıl
Gittim guzel camaşir aldim işe yaramadi ellerim ile malum yerine gittim dokunmama izin vermedi ya da kalkmadi
- Soran+1 yıl
Soruyu beğenir misin birnkac sey söylemek istiyorum ozelden
- Soran+1 yıl
Takip attim
- Cevap sahibi+1 yıl
Kabul ettim
- Soran+1 yıl
Mesaj atamıyorum halen
- Cevap sahibi+1 yıl
@__kenan aynen durum pek iyi degil
- Cevap sahibi+1 yıl
@__kenan 23 yaş
- +1 yıl
bu yazdıkların troll değilse üzüldüm. 2 sene içinde evlilikten sogumuşsun daha iyi olur diye bazı şeyleri geçiştiriyorsun ama hayatının en güzel dönemleri tekrar gelmicek git kocanla konuş ben bu konulardan rahatsızım de yapamıyorum de bunları söyledigin halde aynı şeyleri yapıyorsa boşan hiç durma. Ha bide sakın bu olayları halletmeden çocuk yapma kocan düzelmeden cocuk yaparsan bosanma işide zorlaşır hayatın kararır
- Cevap sahibi+1 yıl
@saruhan97 hep iş iş iş bende işe gidiyorum ama gec saate kadar degil duşundugu tek şey cocuklarimiz olursa iyi bir gelecekleri olmasi. Zar zor izin almaya ikna ettim kendide bunaldi işden bakalim izin gununde ne yapicaz. Onu gectim balayi tatili yapmadik. Kucuk bir kacamak yapmadik yok. Lanet olasi erkek kardeşini getirdi baya bizde kaldi zar zor yolladim. Uzun zamandan sonrada izin aldi bu hafta kardeşini davet etmeye kalkisirsa tartişma cikaririm net baş başa zaman gecirmek istiyorum.
- +1 yıl
Çocuk istediğini belirtmişsin eğer istiyorsa neden kaçıyor? durumunuz mu kötü veya birikim yaptıktan sonra mı çocuk sahibi olmak istiyor bunları ayrıntısına kadar konusmanız lazım çünkü bu ikinizi ilgilendiren bir şey tek basına kendi kafasında kuracak şeyler değil seninle birlikte kurmalı ki yanlıs anlasılmalar olmasın. Maddi durumunuz iyise ve çocuk yapmak istediği halde kaçıyorsa onu da anlamıs değilim utangaç diyecegim ama pek ihtimal vermiyorum aldatıyor desem iftira atmıs gibi olurum o yüzden o toplara hiç girmeyecegim belkide büyük bi derdi var saklıyor belkide sadece kendini ifade edemiyodur. Bu yüzden konuşun iletişim kurun birbirinizle zaten onu da yapamıyorsa üzülerek söylüyorum boşanın ama umarım evliliginiz iyi yolda ilerler kötü bitmesini istemem ayrıca o kaynınızın sürekli sizde olmasıda bence kocanızın hayır diyememe sorunudur çocuga hayır bizde kalamazsın diyemiyordur bunu değiştirmesi lazım
- Cevap sahibi+1 yıl
@saruhan97 kardeşi olucak cocugu gönderdim sonunda. Artik kafam rahat. Eşimle iletişimimiz cok iyi o beni dinler ben onu. Sevdigini net belli eder. Ama monotonlaşmasi hepsi kardeşi yuzunden yeni evli bir ciftin evinde ne işin var uzun bir sure degilimi. şu an zamana birakiyorum huzurum yerinde.
- +1 yıl
Yatak odanızda farklı fanteziler denemeye başlayın temel direk yata odasıdır
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi şeyler?
- +1 yıl
İstersen yazabilirsin özel konuşalım
- Soran+1 yıl
Burdan yazabilirsin
- +1 yıl
hiç degisik dusuncelere girme bence her insan yanindakinden sıkılır bunlar gayet normal evlenipte sıkılmayanı görmedim ne varsa yanındakinde var yine
10 Yorumla bir kitap oku, ve seni etkileyen şeyin ne oldugunu anlat ona.
bi film izle ve sence o sahnenin şöyle de bitebileceğini anlat..
nedensiz öp onu, yolda kimseler görmeden..00 Yorumla- +1 yıl
Kolay bir durum değil ama kafa kafaya vererek farklı hobilere yönebilirsiniz beraber ilişkiyi canlandırabilir.
00 Yorumla Saygı, Sevgi ve anlayış.
10 Yorumla- +1 yıl
Kıymet bilmek için kaybetmen Lazım başka akıllanacağınız yok
00 Yorumla - +1 yıl
Saygı sevgi güven
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Cinsellikte olmazsa olmaz değil mi?
- +1 yıl
🙄
- Soran+1 yıl
Evlimisiniz?
- +1 yıl
Hyr
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. karşılıklı anlayış ve saygı...
10 Yorumla- +1 yıl
Evlilik bence güzel bisey deyilki ayakları olsun
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzel yorum
- +1 yıl
senin hayatın kötü diye insanları yargılama
- +1 yıl
Para.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
fanteziler olmazsa sıkıntı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Cinsel yaşam için evet ama ya sosyal hayat?
- Cevap sahibi+1 yıl
cisel hayat renklendrilirse diğerleri düzelir zaten yeni arkadaşlar edinmek yeni yerler gezmek
farklı fanteziler
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Neler mesela?
- Soran+1 yıl
Farklılaşmakla kastın ne?
- Soran+1 yıl
Kullanıyormusunuz oyuncak siz?
- Soran+1 yıl
Hangileri var neler tavsiye edersiniz
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
İnsanoğlu hep değişiklik ister, yenilik ister.
Özellikle evlilik hayatına çocukların da sorumluluğu girince yaşam yorgunluk gelir beraberinde.
Bu monotonluğu kırmanın yollarına gelince:
Şimdilik bu kadar.
Bunları hepimiz bilsek de uygulamadığımız zaman bir faydası olmaz. Lütfen hayata geçirmeyi deneyin.
İyi günler.