Aile & Toplum En mutlu olduğun anlardan birini söyler misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben ilk uçağa bindiğim de verdiği hissi unutamıyorum, harikaaaa bişey , fotoda ordan 😁 En mutlu olduğun anlardan birini söyler misin? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dubbelgeest Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yoğun bakımdayken ümit kesilen babacığımın gözlerini açıp kendine geldigi andı. Bi süre sonra rahmetli oldu ama o an ki mutluluğumuzun tarifi yoktu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah rahmet eylesin Yorumla
poolinheaven Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl herhangi bir sürprayz yapıldığı zaman o düşünülme hissi çok güzel bir his 🥰 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur, bu arada çok sert bakıyorsun 😂 Yorumla poolinheaven +1 yıl alla alla niye herkesler böyle diyor flsşcşsşcld değiştireyim bari Yorumla Soran +1 yıl Bizim iş yerinde bi kız var o da çok sinirli ona benzettim, değiştirme güzel bu 😂 Yorumla poolinheaven +1 yıl hiç de agresif değilimdir oysaki glsşcşdş Yorumla Soran +1 yıl İnanır mısın o da öyle diyor hep 😂😂, kayıp kızkardeşi olabilirsin Yorumla poolinheaven +1 yıl kimmiş o yahu gldşcdşdş ikizim mi var acaba Yorumla Soran +1 yıl O senden büyük 30 yaşında, ama tipi minyon ve burnunuz çok benzer 😅 Yorumla poolinheaven +1 yıl ben daha 19 töybee fsşcşdş Yorumla Soran +1 yıl Random gülmenden küçük olduğun anlaşıyor zaten Yorumla poolinheaven +1 yıl sadece emoji kullananlar da fosil geliyor dermişim shsjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Biz onlara olgun kişi diyoruz küçük hanım 😊 Yorumla poolinheaven +1 yıl ahahaaha latife yapıyorum işte tabi ki öyle Yorumla Soran +1 yıl Latife yapılmaz , edilir 😊 Yorumla poolinheaven +1 yıl doğrudur dilim sürştü :d Yorumla Soran +1 yıl Sürştü değil sürçtü derdim de b*ku çıkacak diye demiyorum 😂, TDK mıyım sanki ben sen de biraz Türkçe çalış güzünü seveyim 😅 Yorumla poolinheaven +1 yıl amaannnn mülakatta mıyım sanki ldşcşds Yorumla Soran +1 yıl Mülakat sözlü yapılır zaten yazılı değil 🤦🏻♂️, konuşmada da anlatım bozukluğu aranmaz Yorumla poolinheaven +1 yıl peki👋 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler sinirli küçük hanım 😊 Yorumla poolinheaven +1 yıl size de 🙏🏻 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk evcil hayvanımı aldığımda çok mutlu olmuştum 🥰 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ne besliyorsun 😊 Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl İlk hayvanım muhabbet kuşuydu. Sultan papağanım var şu an. ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Konuşabiliyor mu , koskoca sultan papağanı sonuçta 😁😅 Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Hahah yok ya zil ve ıslık çalıyor birde maymun gibi ötüyor 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Maymun ütüyor muymuş 🐒, Yorumla Soran +1 yıl Seninle de mi konuşmuyor Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Yok biz büyükken aldık konuşmuyor o yüzden. Maymun gibi ötüyor benzetme yaptım işte aa 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam anladım kızma 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiye kadar 2 hayvan mı sahiplendin Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Kaplumbağam ve balığımda oldu. Yorumla Soran +1 yıl Maşallah bi ben kalmışım , beni de alsana konuşabiliyorum hem 😂 Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Hahah oldu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam, ne zaman gelcen beni almaya Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl 30 şubatta Yorumla Soran +1 yıl Şakaci seni 😅 Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Hehe 😂 Yorumla Soran +1 yıl Profildeki fotoğrafı ne zaman çektin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hak ve hakikat aşkını hissettiğim o an en mutlu olduğum duygularımı ifade edemediğim andı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah neden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Herkes hissedemez onu nazar değmesin sana diye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 😂 pirolarımız saolsun 😂🙏 uygun yer ve hak hakikat yolundan gidenler olunca hissedebiliyorsun o aşkı Yorumla Soran +1 yıl Bize de dua et bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hatırlamıyorum ki sanırım hiç o kadar mutlu olmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlla olmuşsundur da çabuk unutan tiplerdensindir 😅 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben mutlu olamayacağım gibi geliyor bana 2 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İlk Sagopa konseri 😎 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sago kaf kef 😎 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Go go gooo Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç bi konsere gitmedim 😅 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ayıp ettin bu yaz 2 kere gittim tekrar gelmesini bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben kalabalıktab nefret ederim ya, duramam öyle ortamlarda Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arabayla yolculuk varken uçak nedirr 0 86 Yorumla Soran +1 yıl Bindin mi hiç uçağa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bindim Yorumla Soran +1 yıl Zevksiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arabada geçen o saatker çok iyi, uçakta birtek aşağı bakmak Yorumla Soran +1 yıl İlk 15 dakkası bedel herşeye 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkış mı Yorumla Soran +1 yıl Yerden kalkıp bulutların üstüne çıkıyorsun ya, sonra birden her yer bembeyaz ve sakinleşiyor bir filmin içinde gibi oluyorsun o hissi çok hoşş 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnişte kalp krizide iyi Yorumla Soran +1 yıl 2 kere bindim hiç sıkıntı olmadı, bide bende biraz yükseklik korkusu var normalde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükseklikten korkusu olup uçağı sevmeyende ne bilim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükseklik * Yorumla Soran +1 yıl Çoğ ğojjdır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arabayla yolculuk yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki saçmalama, babamın özel uçağı var markete bile her yere onla gidiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl düşünemedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salak değilim heralde uzun yolculuk diyorum ülke felan dmebmcne Yorumla Soran +1 yıl Valla senin gibi arabayla yolculuk seven bir arkadaşım olaydı gezerdik onla ülke ülke ama yok mecbur uçağa biniyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otobüsü denemeden ölmek istemiyorum, herkes şikayet ediyor Yorumla Soran +1 yıl Otobüsle 23 saatlik yol gitmiştim hiç tavsiye etmem, tren daha iyi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsini denemek istiyorum ölmeden Yorumla Soran +1 yıl Araba, otobüs, uçak, vapur, tren , metro , tramvay hepsine bindim bide roller Coaster a bindim ardından da hemen tövbe ettim bidaha binmeyi 😂, en çok wingsuit yapmayı istiyorum bayadır hayalim ama zorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Roller coaster binmemde paraşütle biri arkana oturuyor adı ne bilmiyorum onu istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bin bin senin benden neyin eksik, sende git gör öbür tarafı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölcez zaten birgün aman Yorumla Soran +1 yıl İşte dene bi kere nolcak, bende hep meraktan bindim bi anlık cesaret ettim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz tatili olsun bakacağız Yorumla Soran +1 yıl Ama bi gör sıra bekleyenlerin çoğu 9-10 yaşında çocuk dedim bunlar biniyor ben mi binmicem , bindim tövbemi ettim çıktım şükür 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Roller Coaster mi, ona binmem Yorumla Soran +1 yıl Ne demek binmem binecesin, ben bindim sende binecesinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur bineriz bineriz Yorumla Soran +1 yıl Ben binmem daha, sen tek binecen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen binerim Yorumla Soran +1 yıl Yalancııı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle şeylere binince birden aşağı bırakıyor karnım boşalıyor gibi hisle ölüyorum Yorumla Soran +1 yıl Hah işte bizim arkadaş tam orda bayıldı 😂, bende gider gibi oldum ama yine tuttum kendimi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölüm sebebi çok kötü Yorumla Soran +1 yıl Ya küçcük çocuklar biniyor diyorum, senin onlardan neyin eksik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşeye binerim öyle birden bırakanlara binmem. Daha kocamı bulamadan göçemem bu dünyadan Yorumla Soran +1 yıl Kızın derdine bak ya, napcan kocayı keyfine bak sen ne malum onun da seni birden bırakmayacağı 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak şimdi bir şey desem büyük konuşmuş olacağım başıma gelecek Yorumla Soran +1 yıl Ne 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani büyük konuşursun başına gelir ya, öyle diyorum Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyorlar, ama genelde de oluyor yani 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O heyecanı yaşamadan ölmek istemiyorum oyüzden hayır Yorumla Soran +1 yıl Ölmezsin korkma, düşersen tutarım ben seni 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen sende boyla tahtalı köyü Yorumla Soran +1 yıl Sana da günaydın şişko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin inşallah birgün Yorumla Soran +1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok uzunn Yorumla Soran +1 yıl 2 buçuk mu 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen cediyle Yorumla Soran +1 yıl Şakaci seni 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle öyle Yorumla Soran +1 yıl E de neyse 👋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kovulmadımda demem thanks Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E de neyse ve el sallamadan başka bir şey çıkaramadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neysee Yorumla Soran +1 yıl İşe gitcem hazırlanmam gerek manasında o , nesini anlamadın bunun 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, kolay gelsinn Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca bi sordum,3 tür sallamayan sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 164 ve 46 Yorumla Soran +1 yıl Boyun ideal uzun değil, kilon az biraz o kadar Yorumla Soran +1 yıl Bi 14 kilo alsan iyi olur 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deniyorum ama olmuyor yoksa almayı bende isterim Yorumla Soran +1 yıl En azından almak istiyorsun buda bişey, bazıları gibi ne kadar zayıflasam okadar güzelleşirim gibi saçma bi mantığın yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok allahtan Yorumla Soran +1 yıl Karbonhidratlı yiyecekler tüket daha iyi kilo aldırır, ekmek ye yoğurtlu makarna ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse tutmayayım kolay gelsinn Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ricalar efem Yorumla Soran +1 yıl Bi şarkı önersene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl şarkılar seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben senin nasıl şarkılar sevdiğini merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişir, fon veya sezen aksu güzel, nostalji felan olabilir Yorumla Soran +1 yıl Üniversite 2 de aynı bu kafaydı benim de 😂, fon müzikleri Farid Farjad keman dinliyordum, ondan sonra nostaljiler falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mark eliyahu güzel Yorumla Soran +1 yıl O bilindik müzik demek bu adamın mış 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Journey mii Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅, hep duyuyordum bir yerlerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
zeytinliçörek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Doğmadan önce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle tatlı gülen bi kızıa böyle acı bir cümle neden kurar Yorumla
Gülkadığolu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevdiklerim yanımda olduğu her zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O okadar değildir 😅 Yorumla Gülkadığolu +1 yıl O kadar ya tabi her yanımda olduklarında mutlu olmuyorum ama varlıkları bile şükür sebebi olmalı bu hayatta seni seven biri varsa ne mutlu sana 😅 Yorumla
Cvitaminiįį Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 87% +1 yıl Hamilelik dönemim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla
Qunai Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Denize girdiğimde 🥰 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ben yüzme bilmememe rağmen çok seviyorum 😂 Yorumla Qunai +1 yıl Öğretelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Birinin hep beni tutması gerekiyor, ama denizde de kimseye güvenemiyorum 😂😂 Yorumla Qunai +1 yıl Yavas yavas olur bir şekil 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum bu işlerde güven önemli ve ben sizin cinse hiç güvenemiyorum 😂 Yorumla Qunai +1 yıl Ya 😄 bn güvendirirdim Yorumla Soran +1 yıl Güvenimin oluşması için en az 2 yıl lazım, okadar sabırlı mısın 😂😅 Yorumla Qunai +1 yıl Bekleriz 😄 Yorumla Soran +1 yıl şu an 2 yıl olmadığı için bunlara güvenmiyorum, ama 729 gün sonra hala konuşuyorsak inan deli gibi güvenicem sana 😂 Yorumla Qunai +1 yıl İy o zman 😄 Yorumla Soran +1 yıl Adının manası ne Yorumla Qunai +1 yıl Anlamı yok ya. d Yorumla Soran +1 yıl Ne demek yok, niye milleti meraklandırıyorsun ozaman hemen bir anlam bul 😂 Yorumla Qunai +1 yıl Hiç bir türlü anlamı çıkmıyor ya napim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Küçük beyaz kaplan yavrusu olsun 😂 Yorumla Qunai +1 yıl Güzelmiis tamam 😄 Yorumla Soran +1 yıl Anlaştık 😁 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yoğun bakımdayken ümit kesilen babacığımın gözlerini açıp kendine geldigi andı. Bi süre sonra rahmetli oldu ama o an ki mutluluğumuzun tarifi yoktu
Allah rahmet eylesin
herhangi bir sürprayz yapıldığı zaman o düşünülme hissi çok güzel bir his 🥰
Doğrudur, bu arada çok sert bakıyorsun 😂
alla alla niye herkesler böyle diyor flsşcşsşcld değiştireyim bari
Bizim iş yerinde bi kız var o da çok sinirli ona benzettim, değiştirme güzel bu 😂
hiç de agresif değilimdir oysaki glsşcşdş
İnanır mısın o da öyle diyor hep 😂😂, kayıp kızkardeşi olabilirsin
kimmiş o yahu gldşcdşdş ikizim mi var acaba
O senden büyük 30 yaşında, ama tipi minyon ve burnunuz çok benzer 😅
ben daha 19 töybee fsşcşdş
Random gülmenden küçük olduğun anlaşıyor zaten
sadece emoji kullananlar da fosil geliyor dermişim shsjsjsjs
Biz onlara olgun kişi diyoruz küçük hanım 😊
ahahaaha latife yapıyorum işte tabi ki öyle
Latife yapılmaz , edilir 😊
doğrudur dilim sürştü :d
Sürştü değil sürçtü derdim de b*ku çıkacak diye demiyorum 😂, TDK mıyım sanki ben sen de biraz Türkçe çalış güzünü seveyim 😅
amaannnn mülakatta mıyım sanki ldşcşds
Mülakat sözlü yapılır zaten yazılı değil 🤦🏻♂️, konuşmada da anlatım bozukluğu aranmaz
peki👋
İyi geceler sinirli küçük hanım 😊
size de 🙏🏻
İlk evcil hayvanımı aldığımda çok mutlu olmuştum 🥰
Ne besliyorsun 😊
İlk hayvanım muhabbet kuşuydu. Sultan papağanım var şu an. ☺️
Konuşabiliyor mu , koskoca sultan papağanı sonuçta 😁😅
Hahah yok ya zil ve ıslık çalıyor birde maymun gibi ötüyor 😅😅
Maymun ütüyor muymuş 🐒,
Seninle de mi konuşmuyor
Yok biz büyükken aldık konuşmuyor o yüzden. Maymun gibi ötüyor benzetme yaptım işte aa 😄
Tamam tamam anladım kızma 😂
Şimdiye kadar 2 hayvan mı sahiplendin
Kaplumbağam ve balığımda oldu.
Maşallah bi ben kalmışım , beni de alsana konuşabiliyorum hem 😂
Hahah oldu 😂😂
Tamam, ne zaman gelcen beni almaya
30 şubatta
Şakaci seni 😅
Hehe 😂
Profildeki fotoğrafı ne zaman çektin
Hak ve hakikat aşkını hissettiğim o an en mutlu olduğum duygularımı ifade edemediğim andı
Maşallah 😅
Hahah neden 😂
Herkes hissedemez onu nazar değmesin sana diye 😂
Teşekkür ederim 😂 pirolarımız saolsun 😂🙏 uygun yer ve hak hakikat yolundan gidenler olunca hissedebiliyorsun o aşkı
Bize de dua et bari
Tabiki 🙏
hatırlamıyorum ki sanırım hiç o kadar mutlu olmadım
İlla olmuşsundur da çabuk unutan tiplerdensindir 😅
Ben mutlu olamayacağım gibi geliyor bana
İlk Sagopa konseri 😎
Sago kaf kef 😎
Go go gooo
Ben hiç bi konsere gitmedim 😅
Ayıp ettin bu yaz 2 kere gittim tekrar gelmesini bekliyorum
Ben kalabalıktab nefret ederim ya, duramam öyle ortamlarda
Arabayla yolculuk varken uçak nedirr
Bindin mi hiç uçağa
Bindim
Zevksiz
Arabada geçen o saatker çok iyi, uçakta birtek aşağı bakmak
İlk 15 dakkası bedel herşeye 😅
Kalkış mı
Yerden kalkıp bulutların üstüne çıkıyorsun ya, sonra birden her yer bembeyaz ve sakinleşiyor bir filmin içinde gibi oluyorsun o hissi çok hoşş 😍
İnişte kalp krizide iyi
2 kere bindim hiç sıkıntı olmadı, bide bende biraz yükseklik korkusu var normalde 😂
Yükseklikten korkusu olup uçağı sevmeyende ne bilim yani
Yükseklik *
Çoğ ğojjdır 😂
Arabayla yolculuk yaptın mı
Sence
Evet mi
Hayır tabiki saçmalama, babamın özel uçağı var markete bile her yere onla gidiyorum
Nasıl düşünemedim ya
Salak değilim heralde uzun yolculuk diyorum ülke felan dmebmcne
Valla senin gibi arabayla yolculuk seven bir arkadaşım olaydı gezerdik onla ülke ülke ama yok mecbur uçağa biniyorum 😂
Otobüsü denemeden ölmek istemiyorum, herkes şikayet ediyor
Otobüsle 23 saatlik yol gitmiştim hiç tavsiye etmem, tren daha iyi 😅
Hepsini denemek istiyorum ölmeden
Araba, otobüs, uçak, vapur, tren , metro , tramvay hepsine bindim bide roller Coaster a bindim ardından da hemen tövbe ettim bidaha binmeyi 😂, en çok wingsuit yapmayı istiyorum bayadır hayalim ama zorr
Roller coaster binmemde paraşütle biri arkana oturuyor adı ne bilmiyorum onu istiyorum
Bin bin senin benden neyin eksik, sende git gör öbür tarafı
Ölcez zaten birgün aman
İşte dene bi kere nolcak, bende hep meraktan bindim bi anlık cesaret ettim 😂
Yaz tatili olsun bakacağız
Ama bi gör sıra bekleyenlerin çoğu 9-10 yaşında çocuk dedim bunlar biniyor ben mi binmicem , bindim tövbemi ettim çıktım şükür 😂
Roller Coaster mi, ona binmem
Ne demek binmem binecesin, ben bindim sende binecesinn
Olur olur bineriz bineriz
Ben binmem daha, sen tek binecen 😂
Aynen binerim
Yalancııı 😂
Öyle şeylere binince birden aşağı bırakıyor karnım boşalıyor gibi hisle ölüyorum
Hah işte bizim arkadaş tam orda bayıldı 😂, bende gider gibi oldum ama yine tuttum kendimi 😂
Ölüm sebebi çok kötü
Ya küçcük çocuklar biniyor diyorum, senin onlardan neyin eksik
Herşeye binerim öyle birden bırakanlara binmem. Daha kocamı bulamadan göçemem bu dünyadan
Kızın derdine bak ya, napcan kocayı keyfine bak sen ne malum onun da seni birden bırakmayacağı 😏
Bak şimdi bir şey desem büyük konuşmuş olacağım başıma gelecek
Ne 🤔
Hani büyük konuşursun başına gelir ya, öyle diyorum
Öyle diyorlar, ama genelde de oluyor yani 😂
O heyecanı yaşamadan ölmek istemiyorum oyüzden hayır
Ölmezsin korkma, düşersen tutarım ben seni 😅
Aynen sende boyla tahtalı köyü
Sana da günaydın şişko
Amin inşallah birgün
Boy kilo kaç
Çok uzunn
2 buçuk mu 🙄
Aynen cediyle
Şakaci seni 😂
Öyle öyle
E de neyse 👋
Kovulmadımda demem thanks
Saçmalama
E de neyse ve el sallamadan başka bir şey çıkaramadım
Neysee
İşe gitcem hazırlanmam gerek manasında o , nesini anlamadın bunun 😏
Anladım, kolay gelsinn
Ayrıca bi sordum,3 tür sallamayan sensin
164 ve 46
Boyun ideal uzun değil, kilon az biraz o kadar
Bi 14 kilo alsan iyi olur 😁
Deniyorum ama olmuyor yoksa almayı bende isterim
En azından almak istiyorsun buda bişey, bazıları gibi ne kadar zayıflasam okadar güzelleşirim gibi saçma bi mantığın yok
Yok allahtan
Karbonhidratlı yiyecekler tüket daha iyi kilo aldırır, ekmek ye yoğurtlu makarna ye
Olabilir teşekkürler
Rica ederim
Neyse tutmayayım kolay gelsinn
Teşekkürler 😅
Ricalar efem
Bi şarkı önersene
Nasıl şarkılar seviyorsun
Ben senin nasıl şarkılar sevdiğini merak ettim
Değişir, fon veya sezen aksu güzel, nostalji felan olabilir
Üniversite 2 de aynı bu kafaydı benim de 😂, fon müzikleri Farid Farjad keman dinliyordum, ondan sonra nostaljiler falan
Mark eliyahu güzel
O bilindik müzik demek bu adamın mış 😅
Journey mii
Evet 😅, hep duyuyordum bir yerlerde
Anladım
Doğmadan önce
Böyle tatlı gülen bi kızıa böyle acı bir cümle neden kurar
Sevdiklerim yanımda olduğu her zaman
O okadar değildir 😅
O kadar ya tabi her yanımda olduklarında mutlu olmuyorum ama varlıkları bile şükür sebebi olmalı bu hayatta seni seven biri varsa ne mutlu sana 😅
Hamilelik dönemim
Ne güzel 😊
Sevdiklerimle olunca
Denize girdiğimde 🥰
Ben yüzme bilmememe rağmen çok seviyorum 😂
Öğretelim 😂
Birinin hep beni tutması gerekiyor, ama denizde de kimseye güvenemiyorum 😂😂
Yavas yavas olur bir şekil 😄
Bilemiyorum bu işlerde güven önemli ve ben sizin cinse hiç güvenemiyorum 😂
Ya 😄 bn güvendirirdim
Güvenimin oluşması için en az 2 yıl lazım, okadar sabırlı mısın 😂😅
Bekleriz 😄
şu an 2 yıl olmadığı için bunlara güvenmiyorum, ama 729 gün sonra hala konuşuyorsak inan deli gibi güvenicem sana 😂
İy o zman 😄
Adının manası ne
Anlamı yok ya. d
Ne demek yok, niye milleti meraklandırıyorsun ozaman hemen bir anlam bul 😂
Hiç bir türlü anlamı çıkmıyor ya napim 😄
Küçük beyaz kaplan yavrusu olsun 😂
Güzelmiis tamam 😄
Anlaştık 😁