Kadının kocası, annesine aşk mesajları atmış inanılmaaaaaaz!Kadın zaten eşinin kendisini aldattığından şüpheleniyormuş. Annesine bahsetmiş, o da demiş valla böyle böyle kocan bana mesaj atıyor. Şimdi boşanma davası açmış tabi. :( Şok oldum bu nasıl hayat böyle ya?
Kaynanasına aşık olan damadın şok mesajlarına ne diyorsunuz?
Evet gördüm, pek muhtemel , kadın her zaman etkileyicidir, lakin esas temel erkeğe düşen sorumluluktur. Bu sorumlulukta, erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır denilmiştir bununla birlikte kimlerle evlenip evlenmemesi gerektiği esasları belirtilmiştir. Duygularının ve bedeninin ihtiyacı olan sevgi, birliktelik cinsellik sosyallik kısaca yaşama dair ne varsa bu durumları evli olduğu insanla yaşaması gerektiği üzere helal kılınmıştır. Peki bu güzellikleri, getiren kaynak nedir? İslam dini, bu gün karşımıza çıkan haber ise , insanın inancından uzaklaşarak hayat sürdüğünün göstergesi, yani İslam ın yapmamalısın dediklerini yapmak bununlada kalmayıp az değil çok değil aşırı yoğunlaşmak. Pek muhtemel , milf eğilimi ensest eğilimi yüksek ve bu tür materyallere yoğunlaşan biri ve bu yoğunluk zamanla psikolojisine tesir eder bir süre sonra normal görmeye başlar bu durumları. Eşi de güzel bir kadınmış ama bu meselenin eşinin güzel veya çok iyi biri olması ile kesinlikle ilgisi olmuyor arkadaşlar. Aldatmak ve daha ötesi eşin annesine odaklanma konusu erkeğin eşinden memnun olmaması değil, kendi yoldan çıkmışlığı oluyor genelde. Gerçekten çok şiddetle keder verici bir durum. Rabbim hepimizi ve nesillerimizi bu ve benzeri olumsuz akıbetlerden muhafaza eylesin. Amin.
adam gerçekten aşık olmuş. düzgünce dile getirmiş. etik değil ancak amormal de değil. boşanmaları iyi olmuş. aksi şekilde kaynananın kabul edip ateşli ilişkiye dönüştüğü durumlar da var. ifşa sitelerinde görebilirsiniz 😂