Allah aşkına yorum yapabilecek birisi var mı?

Erkek kardeşimle 1 senedir beni dövdüğünden beri küsüm. Benim için yok. Buna rağmen o her gün her an benim hakkımda konuşuyor, bugün Eskişehir’den Ankara’ya dönerken yok boyu 5 dakika kulaklıkla müzik bile dinleyemedim devamlı ses yaptığı devamlı annemle babama hakkımda konuştuğu için. Bu arada annem ve babam da çok rezil insanlar. Her an hakaret ederler. Annemin bana hep çekemezliği kini var. Yolda erkek kardeşim hala benim hakkımda konuştuğu için onu 30 kere uyardım, en sonunda bi tane vurdum. O da bana tokat atıp saçımdan çekip dövmeye çalıştı ben de kolunu çizdim müdafa için. Ve sırf kolunu çizdim diye yol boyu bugün onun doğum günü dedi psikopat psikopat durdu yol boyu. Eve geldik, odamda otururken üzerimden 1 kova su döktü. Hiçbir şey yapmadım, sadece alçak olduğun için bunu yapabilirsin anca tahmin etmiştim dedim. Sonra yatağım o suyla ıslandığı için annem geldi bana hakaret beddua etmeye başladı iki köpek diyerek. Ve daha bunlar olmasına rağmen erkek kardeşim denen kapıyı açıp karnıma terlik fırlattı 2 kere. Sonra yemek kepçesiyle gelmiş onu kafama fırlattı elimle korudum ve elim böyle oldu (resimde). O kadar korkuyorum ki karşımda psikolojisi bozuk takıntılı hasta gurursuz biri ve odamda annem var keşke kemiklerini kırsa diyor. Çocuk 3 kere kepçe fırlattı aralıklarla. Ve o kadar korktum ki baba baba diye çığlık attım asla gelmedi, annem çocuk bunları yaparken odada ve bana nefret kusmakla uğraşıyodu. Buna ne diyosunuz? Kurtulmak için polisi aradım
Güncellemeler
+1 yıl
Birisi yanımda olsa manevi olarak