Erkek kardeşimle 1 senedir beni dövdüğünden beri küsüm. Benim için yok. Buna rağmen o her gün her an benim hakkımda konuşuyor, bugün Eskişehir’den Ankara’ya dönerken yok boyu 5 dakika kulaklıkla müzik bile dinleyemedim devamlı ses yaptığı devamlı annemle babama hakkımda konuştuğu için. Bu arada annem ve babam da çok rezil insanlar. Her an hakaret ederler. Annemin bana hep çekemezliği kini var. Yolda erkek kardeşim hala benim hakkımda konuştuğu için onu 30 kere uyardım, en sonunda bi tane vurdum. O da bana tokat atıp saçımdan çekip dövmeye çalıştı ben de kolunu çizdim müdafa için. Ve sırf kolunu çizdim diye yol boyu bugün onun doğum günü dedi psikopat psikopat durdu yol boyu. Eve geldik, odamda otururken üzerimden 1 kova su döktü. Hiçbir şey yapmadım, sadece alçak olduğun için bunu yapabilirsin anca tahmin etmiştim dedim. Sonra yatağım o suyla ıslandığı için annem geldi bana hakaret beddua etmeye başladı iki köpek diyerek. Ve daha bunlar olmasına rağmen erkek kardeşim denen kapıyı açıp karnıma terlik fırlattı 2 kere. Sonra yemek kepçesiyle gelmiş onu kafama fırlattı elimle korudum ve elim böyle oldu (resimde). O kadar korkuyorum ki karşımda psikolojisi bozuk takıntılı hasta gurursuz biri ve odamda annem var keşke kemiklerini kırsa diyor. Çocuk 3 kere kepçe fırlattı aralıklarla. Ve o kadar korktum ki baba baba diye çığlık attım asla gelmedi, annem çocuk bunları yaparken odada ve bana nefret kusmakla uğraşıyodu. Buna ne diyosunuz? Kurtulmak için polisi aradım
20 yaşında erkek kardeşim var çeneni kırarım diyor bileğimi bacağının arasına aldı ve tam kıracakken annem geldi bana bi de bileğini kırmak 2 dklık iş dedi kırsaydın o zaman şeref*iz dedim ona öyle dediğim için beni babama şikayet edecekti terbiye ver şuna diye açıkcası erkek kardeş terördür Allah yardımcımız olsun
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iyy bunlar aramızda dolaşıyor seninki daha kötüymüş ama benim erkek kardeşimde kimsede olmayan bi alçaklık var çocuk başka bi manyak yani böyle erkek yoktur, evleneceğimiz kişiyi Allah iyi denk getirsin
Hep abla istemişimdir. Ablam olsa etrafında yaveri gibi gezer prenses gibi el üstünde tutardım. Bu çocuğu 10 yaşına kadar falan kafeste mi yetiştirdiniz neden böyle kuduz köpek gibi?
1
27 Yorumla
Soran
+1 yıl
Polis geldi konuştu ama bu hasta sabah bi şey yapar mı
Benim kardeşim de uyurken boğazını keseceğim senin demişti. Tüm ciddiyetimle suratına bakıp eline bıçak tutuşturup nasıl yaparsa daha kolay olacağını anlatmıştım bir daha bulaşmadı.
Korkma ciddi bir şey yapmaz ama böyle küçük sıyrıklara katlanmak da çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Korktuğunu gösteriyorsan cesaret buluyor olabilir. Bu hareketleri yaptığında suratına en ifadesiz şekilde bak bi kaç saniye sonra işine geri dön tepki gösterme duygunu belli etme. Bi süre sonra alakanız kalmaz zaten.
Ondan kendini soyutlamaya çalış ya da seni sindirmesine izin ver demiyorum sakın yanlış anlama. Aksine onu ne kadar umursamadığını bakışlarına ve vücudunun rahatlığına yansıtman lazım
Zaten 1 senedir benimle iyi ya da kötü hiçbir konuştuğuna cevap vermiyorum, her gün benimle konuşmaya çalışınca ona ezik olduğunu söylüyorum. Bugün de kovayı dökeceğini tahmin ediyodum, dökünce hiçbir tepki vermedim ondan sonra da terliği karnıma sonra aralıklarla 3 kepçe fırlattı işte. Annem de dedi ki nolacak dayak yesen. Ama o kepçe fırlatılması psikopatça bir şey hangi kız olsa çığlık çığlığa yardım ister
Tepki vermemene rağmen devam ediyorsa 1 senedir, tamamen farklı bir yaklaşım lazım. Anladığım kadarıyla senden ilgi istiyor ama bunu nasıl göstereceğini bilmiyor.
Babana bu çocuk canımdan bezdirdi beni resmen sebepsiz yere dövüyor desen hiç mi müdahale etmez?
3 kere kepçe fırlattı, her biri aralıklarla ve son 2de kapının arkasındaydım kapıyı açmaması için çok uğraştım ve tabi o anlarda hep mosmor ağlayarak baba baba dedim ama gelmedi. Galiba annem ve babam hiç ciddiye almaya değmeyecek hasta insanlar. Annem bana olan kıskançlığından bugün ben sokakta yürürken Allah uzun ömür versin diye bağırdı, neymiş tuniğimin altından pantolonum gözükmüş bir saniyeliğine cebimi düzeltecem diye, Allah bu kadının cezasını nasıl verecek merak ediyorum, her gün her an böyle, sebepsiz
Muhtemelen onlar da durumun kaotik halinden bıkmışlar ve tamamen ilgilenmeyi kesmişler. O an oluşan gürültü ve kaosu tahmin edebiliyorum ve bunun uzun bir yıl boyunca olduğunu da düşününce artık pes etmiş olsalar gerek. Yapabileceğin en iyi şey o kaosun şekillenmesini engelleyip babanla mantık sınırları içinde, duygularına yenik düşmeden sakin bir şekilde derdini anlatmak olur.
Hayır saçmalama ne kaotiği annem gibi bi insan hakkında böyle mantıklı tespitler yapmaya çalışmak saçma olur. Yolun ortasında Allah uzun ömür versin diye bağırdı diyorum sana hem de sırf tuniğin altına giydiğim pantolon gözüktüğü için, kadın bana karşı o kadar fesat ki her an an kolluyor. Bu erkek kardeşle de bir yıldır konuşmuyorum ilk defa dövüştük, babam zaten 1 yıldır Almanya’da daha bu hafta geldi. Bana kepçe fırlatılırken yarım saat boyunca gelmemelerini nasıl normal buldun
İnan bana normal bulduğum hiçbir şey yok. Sadece rasyonel yaklaşmaya çalışıyorum. Bu siteye daha yeni kaydoldum ve insanların hayatları çok karmaşık hallerde. Olaylar nasıl bu raddeye geldi, tek sorunun kardeşin olmadığı apaçık ortada, babanın uzakta olması vesaire derken işler çok dallanıp budaklanıyor. Her şeyi en baştan sırayla ele almak lazım o da çok uzun iş ve hiçbir yere varmayabilecek bir girişim olabilir.
Sen okuyor musun ne yapıyorsun? Belki de ailenden uzaklaşman en sağlıklısı olacaktır.
*Allah b. elanı versin diye olacaktı o KS düzeltmiş, bu arada bu çocukla konuşmuyorum etmiyorum bu durumda çocuk ezikçe benim hakkımda konuştuğunda müdahale etmesi gereken zaten anne baba, hiçbir şey yapmıyorum yerimde bi çiçek de olsa aynı şey olacaktı, benim ne suçum var ki durumdan bıksınlar
Okuyorum şehirdışına gidicem ama o da bi karmaşık babam rezillik yapıyor vereceği para da belli değil, diyanetin yurdu çıkar mı belli değil ve sadece 20 Eylülde dersler başlayacak, babam iş için Almanya’da orda imam
Anlattığın kadarıyla senin bir suçun yok. Ve yine anlattığın kadarıyla ailendeki bireyler mantık çerçevesi içinde hareket etmediğinden, senin bir şey bulman gerekiyor. Kimse bir şey yapmayı denemiyor çünkü.
Mantık mı ailemdeki bireyler mi😂Onların akıl sağlığı bile yok. Başka türlü bi anne namussuzluğu olmayan kızına neden her gün küfreder beddua eder, babam desen kafayı yemiş ikisi de rezilliği tanımlıyor benim için
Yani Almanya'da imamlık yapıyorsa normal şartlarda babanın parasının olması lazım aslına bakarsan 100 eruo gönderse zaten 1000 lira yapıyor çok garip bi durum gerçekten.
Hele o babam hele rezil adam, hepsi onun yanında oldu, durduk yere bana ruh hastası diye seslenir sırf anneme yalakalanmak için. Erkek kardeşim yaptığından sonra sabah kalkmış daha bana p. iç diyo
Polis geldi ama şikayetçi olursam nolucağını söylemedi ben de hiçbir şey yapmadan artık odama girişim dedim keşke şikayetçi olsaydım Allah’ın delisinden
Dediğim gibi şikayetçi olman gerek bu durumda anne babanda etkilenebilir sonuçta müdahale etmiyorlar ama çocuk mahkemesine çıkar polisler bi ağzına eder o zaman görür dünya kaç bucakmis benim elimde olsa ağzında dis mi bırakırım onun
Annemin rezilliğine ne demeli, asla olamayacak şeyler yaptığı, benim kıskanılacak bir şeyim de yok, sırf insan çekememezliğinden dolayı bu fesatlığı, üstüme su döküldüğü için özür mü dileyecektim, çocuk bana 3 kere kepçe fırlatırken ben kapının arkasında çığlık atıp ağlayarak korkarken kadın hiçbir şey yapmadı, normalde onun odasını kitleyebilir
Anne,3 çocuk doğurduktan sonra okumaya kalktı, her gün üniversiteden gelip girdiği anda durduk yere bana küfretmeye rezil sesiyle 1 saat boyu hakaret etmeye başlardı, babası öldüğünde bile eve gelip beni dövdü, yazık ne kadar hayata karşı kompleksi varsa benden çıkarmaya çalışmış, demek ki insanlara karşı kendini alt hissediyor ve elinin altındaki insandan hırsını çıkarıyor, annemin yüzüne bakamam, o kadar iğreniyorum ki ondan