Ilişkimin yorumunu yapabilcek biri var mı?

Erkek arkadaşım cinsel dayatmalarini gün geçtikçe arttıran iş dışarda görüşmeye gelince param yok diyen biri yani parası olmayabilir sonuçta herkes artık çok zor geçiniyor ben haftalarca belki haftada 2-3 gün sürekli yanına gittim bir dönem ve bir süre sonra artık değerim haliyle bilinmemeye başladı. Evine gittiğimde annesi olmadığı için evin temizliği cayi yemeği herşeyi yaptım kendisi ve babası için. Kendisi yurt dışına gitti geldi. O yurt dışındayken yine babasına destek oldum aç birakmadim gittim geldim ama evler birbirine yakın da değil yani. Geldiği hafta ben yanına gittim bana bir hediye bile getirmediğini görünce cidden üzüldüm ama bişey demedim. Sonraki hafta ya da sonraki gün sürekli yanına gelmem için akşam saatlerinde benimle konuşmaya çalışıyor. Bende artık özellikle geldiği zaman diliminde ikinci hafta benle görüşmek istemediğini çok sıkıntıları olduğunu sürekli müzik dinlediğini aranmak ve yazılmasını istemediğini söyleyince gerçekten şüphelendim beni aldattı herhalde dedim. O süreçten sonra hala aynı dayatmalar devam ediyor. Benimle bir iyi bir hakaret dolu konuşmalar içerisine giriyor. Konuyu hala tatlıya bağlayıp yanına getirme peşinde kendisi ve bunun yanlış bişey olduğunu kendimi değersiz hissettiğini soyleyince de yine çıldiriyor. Beni dün gece ben uyumak isterken tekrardan aradı bana bir sirrin mi var beni neden görmezden geliyorsun gjbi sorular soruyor sanki bir suç islemisim de ağzımı arıyor gibi. O kadar yorgundum ki dün çünkü her sabah işe gidiyorum bende telefonu sessize aldım beni gece 2.30 a kadar caldirip caldirip durmuş kaç kere de yazdım söyledim yani bir gözüm kapalı telefonu actigimi da az çok hatırlıyorum. Bu baskıcı dayatmayalara göre hareket eden bir insana nasıl bir tavır sergilenmeli?

Beni ailemle de tehdit ediyor üstüne aldığı borç paralar bilmem neler daha anlatsam bir ton sıkıntı var da işte neyse

Ilişkimin yorumunu yapabilcek biri var mı?