Benim bir arkadaşım var. Üç sene önce tanıştık. Zamanla çok samimi olduk dertlestik ettik. Ben herseyimi paylaşırım onunla. O da anlatır güncel sorunlarını. Geçen gün e devlette biseye bakilacakti sifresini verdi dosyama bakar mısın ben anlamıyorum diye. Bakmak için girdim. 6 7 tane dosyası varmis. Bana hiç bahsetmedigi kirli bir geçmişi vs. Benim hayatımda her türlü insan oldu. Kimseyi yasadiklariyla yargılamadim bunu o arkafasim da bilir. Ama bana dürüst olmaması beni şok etti. şu an ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Direk konuya da giremiyorum, ben sana bir dosyaya bak dedim neden hepsini okudun der diye de çekiniyorum. Ne yapmalı nasıl davranmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En az onun yaptigi yanlis kadar yanlis degilmi yaptigin kadin yinede bi dusun derim sonucta cikarsiz bi iliski degilmis sanki sizinki
Ne gibi bir çıkar?
Detayini bilmedigim biseyi yorumlayamam ama genel hatti boyle gosteriyor sanki
Ben tertemiz bir insanım dememiştir muhtemelen.
Sadece anlatmamış buda yalana girmez bence. Tabi yaptığı doğruda diyemem.
Hayir mesela onun yaşadığı hayatı yaşayan ortak bir arkadaşımız var. Ben saygi duyuyorum o kınıyor aman uzak duralım başımıza iş açar vs diyor. Ama kendini çok temiz aile kızı gibi tanıtıyor.
Evet bu açıdan bakınca haklısın. Ama tam anlamıyla geçmişini bilmeden yinede tam emin olmasak mı 🙄
Gördüğüm dosyalar geçmişten bugüne birçok olay yaşadığını gösteriyor. Ve içeriklerini de okudum. Baştan bilsem problem etmezdim ama kendini farklı yansıtması beni üzdü
Benim anlamadığım senden gizlemek istese, vermezdi sana E devletini..
Ya bir anlık gaflete geldi, ya da bakmıyacağını düşündü, veya daha fazla gizlemek istemedi. 🙄
Her ne olursa olsun durum senin için değişmez de 😕
İster istemez soğuma başlar ben olsam bende soğurdum. Pek elimde olmaz.
Yok. Arkadaş teknolojiyi yararlı kullanmayı pek bilmiyor. Kapanan dosyaların orada gorunecegini bilmiyor. Zaten kendisi dosyasını bulamadığı için bana baktirdi.
Anladımm..
Senin içinden nasıl davranmak geliyor?
Kırgınlık mı yaşıyorsun?
Kızgın mısın arkadaşa?
Kırgınlık. Boşluk...
Konuşmak yüzleşmek istiyorum çünkü hergun arıyor beni. Bendeki soğukluğu da seziyor ama canın biseye mi sıkkın diyor yok diyorum kapanıyor konu. Ama nasıl yuzlesebilirim bilmiyorum. Yani geçmişiyle yargılandığımi düşünsün istemiyorum. Ama bilmiyorum işte 🤔
Sonlandırmak istiyorsan..
Açıkça ve samimi bir şekilde konuşmak
en doğrusu.
Dosya'na bakarken diğer dosyalar da gözüme çarptı. Bakmamalıydım ama baktım dersin. Özür dilersin
Sonra konu kendiliğinden dökülür.
Yapabilir misin
Evet öncelikle baktığım için özür dilemeli konuya öyle girmeliyim haklısın. Teşekkürler cesaretlendirdigin ve ilgin için.
Rica ederim. Gönlünce olsun.. gelişme sonucunda buraya gelebilirsin. Sonucu öğrenmek istiyorum :))
Yazicam :)
🙏🌸😊
Burada mısın Abdurrahman, konuştum bugün. Genel olarak beni suçladı. Bakmaman gereken bişeye bakmışsın vs diyerek. Utanmadan bide sen mi kırıldın dedi benim sana kırılmam lazımdı izinsiz okudun diye. Herkes her şey ini anlatmak istemez ben unutmak istemişimdir dedi. Beni suçladı vs. Sen ne dersen de belki etik değildi bakmam ama ben daha duygusal bakıyorum olaya dedim. Artık anlattıklarına önceki kadar koşulsuz inanamam dedim. Aramızda bir sınır varmış ister istemez bu sınırla devam edicem dedim. Benim yaşıma geldiğinde bana hak verirsin dedi kapattık konuyu.
Selam ✨ burdayım. Konuşmak ile doğru yaptın :))
Bence o kadar da kötü geçmemiş.
Ama üzüntü ve pişmanlık duyduğu kesin arkadaşın.. yaptıkların dan dolayı.
Otomatikmen kendini savunmaya geçmiş.
Ama benim anlamadığım nokta, başkalarını kınarken kendi geçmişini düşünerek konuşması lazım dı 🙄
şu an biraz acitasyon yapmış gibi geldi bana.
Yinede günahını almayalım.
Bu konuşmadan sonra sende, soğukluk olmuş gibi 🙄
Bu konuşmadan sonra bi soğukluk olmadı aslında. O okuduklarımdan sonra oldu. Yani yaşadığı şeylerden dolayı değil. Kendini saklamasindan dolayı. Ben sana yalan söylemedim sadece hatırlamak istemediklerimi anlatmadım, herkes herseyini anlatmak zorunda değil dedi. Doğru söylüyor bir yerde. Ben soyle iyi yerden geliyorum vs demedi. Ama biz günün neredeyse iki üç saatini haberleserek geçiririz. Yani çok geceler sabahladık birlikte. Ben en derin yaralarımı anlattimm yeri geldi birlikte ağladık. Ben sadece benim ona gösterdiğim şeffaflığı görmemiş olmaktan kırıldım. Hala arkadaşız ama ben bir dostumu daha kaybetmiş oldum içten içe.
Bak aslında ben bir düşündüm de 🙄
Bazı acılar vardır veya pişmanlıklar bunu kimseye anlatmak istemezsin.
Çünkü, kendine bile anlatmakta güçlük çekebilir insan.
Sen veya ben her ne kadar şeffaf görünsek de.. derinlerde sakladığımız mutlaka bir şey vardır.. yoksa da olur.
Senide anlıyorum ama bence her iki tarafında kendine göre haklı sebepleri var 🙄
Aynen konuşunca bende hak verdim ona. Dışarıdan bakınca da tamamen o haklı. Benim yaptığım saygısızlık. Ama sadece dostluk etik değerler dışında duygusal bağlarla oluşur. Ben duygusal olarak yaklaştığım için hala kırgınım. Ama yerden göğe kadar o haklı. 🤐
O zaman kırgınlıkları toparlamaya ne dersin 😊
Zamanla olacak elbet. Sen çok iyi biri çok iyi bir dinleyicisin. Beni ben gibi dinleyip anladığın için teşekkür ederim :)
Estağfurullah, İyi olan, iyilik görür. 😊
Kendine çok iyi bak 🥳🥳🥳 🌸✨🌸
Sende. Karşına iyiler iyilikler çıksın inşallah. Sende bunalirsan buraya yaz. Dertleşir iz :)
Amin cümlemizin. 😊
Pek anlatmayı seven bir yapım yok.
Ama link aldım aklımda gelirin elbet. 🌸 Sadece benim bunalmamı bekleme :)) kendin de yazabilirsin.
Görüşmek üzere ✌🏻🥳🌸
Ben sık sık bunalirim. Bolca kafanı şişirmeye gelirim o halde :)
Hiç sorun değil 😄 kim kimin kafasını şişirir zamanla görürüz 😊
Hayırlı olsun o zaman. Görüşmek üzere:)
Görüşmek üzere 🌸🥳
Selam ✌🏻🌸
Selam buyur arkadasim
Nasılsın diye sormak istedim sadece :))
Iyiyim hamd olsun. Sen nasılsın?
Hamd olsun bende.. gizlenmemin sebebi stalk yapmasınlar diye :)) yanlış anlamazsan sevinirim ✌🏻
Ne yapabilirler ki anlamadım. Hem gizlen sorun değil. Ben senin yüreğinin güzelliğini görüyorum:)
Malzeme vermek istemiyorum kimsenin diline :)) beni tanıyormuş gibi konuştun..
Belki kötüyüm bilemeyiz
Anladim. Yok ben soruma insan olarak cevap vermenden ve ilgilenmenden dolayı dedim.
Anladım, teşekkürler. 🌸
Müsait değilsin gibi sonrada konuşabiliriz
Olur :)
Biliyor musun artık arkadaş değiliz. Tamamen bitirdik muhabbetimizi.
Bitme sebebi nedir
Fazla samimiyetten fazla laçka bir muhabbete dönmüştü arkadaşlığımız. Kaba şakalar vs. Ailesinin oldugu ortamda pek muhabbet etmezdi bende saygı duyardım. Ama benim ailemin oldugu ortamda aynı kabalıkta şakalar yapıyordu. Uyardım dikkat edeceğini söyledi. Sonra çirkin bir şekilde tekrar etti bir süre sonra. Bende haddimi aşarak arayıp azarladım. O da gururuna dokunmuş olacak ki çocuk değilim benimle böyle konuşamazsın. Ailenin oldugu platformlardan silerim sorun kalmaz dedi. Bende bu saatten sonra bu noktaya geldiyse uzatmaya gerek yok diyerek görüşmemenin daha doğru oldugunu söyleyip sildim.
Amma uzun anlattım kusura bakma. Biriyle paylaşmak istedim.
Doğru olanı yaptın zaten eskisi gibi olmazdı.
Ne hissediyorsun peki
Fark ettim paylaşma isteğini :)) sorun değil genelde dinleyici taraf oluyorum zaten.
Çok büyük bir yeri yoktu aslında hayatımda son dönemlerde. Birçok sorun yaşadım pek yanımda oldugunu hissetmedim. Hatta ben bir derdimi anlattığımda yorum beklerken ya sence bizim ilişkimiz yürür mü diye bir haftalık sevgilisini sormuştu. Sağol ya demiştim, ben seni böyle mi dinliyorum. Son dönemlerde sürekli onun kısa süreli ilişkilerini dinlemek zorunda kalıyordum. Biraz kafam rahatlamış olacak. Tekrar bir şey olacak da barışacagız diye tedirgin bile oluyorum. Ama şöyle de bir his var içimde. Bir elbisen yırtılır, çok sevdiğin bir elbise değildir ama kullanmaya alıştığın birşeydir. Bi burkulur için.. Yeni oldugu için öyle bir boşluk hissediyorum.
Peki dinleyici taraf olmamı istediğin bir konu var mı? Eğer istersen bende seni dinleyebilirim.
Bu boşluk bence hiç olan arkadaşlığın götürdüğü bir zaman gibi geliyor bana.
Zaten sana iyi gelmeyen insanları kendinden uzak tutmak en iyisi.
Zaten yeterince sorunun varmış, en azından biri gitti.
İç dökmede herkese anlatılmaz... Kimisi; bu arkadaş gibi olur. Kimisi dinliyor iken çıkar amaçlı dinler. Kimisi de sadece dinler
Evet bir kaç güne hazmedince daha iyi hissedeceğim bir şey bu boşluk. Teşekkür ederim dinlediğin için.
Ben içimi döken biri değilim, döktükçe sinirim, üzüntüm artıyor.
Bazılarını anlatsam bilene beni asıl üzen şeyleri içimde yaşarım. sadece bana özel olan bir acıyı paylaşmak istemem.
İnce düşüncen için teşekkür ederim. Kendini borçlu gibi hissetme.
Dediğim gibi dinlemek konuşmak bana da iyi gelir.
Son konuşmamızdan bu yana zaman zaman aklıma geldiğiniz de yanlış anlaşıldığımı düşündüm uzun zamandır yazmadığınız için böyle şeyler beni üzer.
Melek değilim ama görünmek istemediğim bir bakıştan görünmek istemem.
Yanlış anlamak mı. Bana psikolojik destek dışında bişey yazmadınız ki. Asıl belki siz beni yanlış anlarsınız. Sadece sorunu oldugunda fikir sormaya geliyor diye. Tamamen arkadaşımla olan ilişkimize benzedi hatta. Bencil taraf benim burada.
Uykum gelmedi profilimi kurcalarken soruya girip yorumlara baktım. Öyle geldi aklıma yine size yazmak.
Güzel, yanlış anlaşılma yoksa sorun yok benim için. :))
:) arada uğrayın soruya o zaman bi selamlaşır çıkarız :)
Uykun yoksa burdan konuşuruz yine.
Veya içini dökmek istediğin her hangi bir sorun var ise ( Var olduğunu söylediniz )
Anlatmak istersen dinlenirim pek uykum yok zaten.
Sorun çok aslında ama sanırım onları anlatmak istemiyorum şu an. Teşekkür ederim desteğiniz için.
Rica ederim. İyi geceler. ✌🏻🎈
Sağolun size de 🌹
Bir kere yalan karıştıysa düzelmez
Yalanla başlayan hiçbir şeyin sonu düzgün olmaz
sana anlatmis iste anlamadin mi
Hayir kendini çok farklı tanitti