dün yine Show haber izlemişimdir 😅 yani eğer öyleyse, Türk kızları da İtalyan erkeklerine bayıldığına göre, asıl İtalyan-Türk karışımı şeyler burnumuzun dibinde o vakit 😃Bundan var mı TRde 😃
02:07 çok tatlı ya 😃 Genetik olarak Siz kime benziyorsunuz/benzetiliyorsunuz? ✌️
“Yapılan araştırmaya göre Türk Erkeklerinin genetiği İtalyan Erkekleriyle benzer 🧬” doğruluk payı var mıdır?
Doğruluk payının olduğunu hiç sanmıyorum. Madem böyle bir şey var nerede o zaman italyanlara benzeyen erkekler? Türk erkeklerinin geneline bakarsak keskin hatları olan, uzun boylu, gerçekten de kendine bakan erkekler çok az. Nadir olanlarının da çoğunda göçmenlik var kökenleri farklı. Konuşmak için söylenilen bir söz sadece.
Vallahi su yabancı kadın erkek hayranlığını anlamıyorum türk erkekleri kadar yakışıklı var mı bir bakın Burak Özçivit şükrü ozyildiz daha daha niceleri İtalyanların genleri Türklere benziyor olmasın o 🤣🤣
Çünkü neden oluyor biliyor musun? Yine Türk Erkekleri yüzünden 😃 “Rus kadınları şöyle böyle” diyorlar, doğal olarak Türk kızlarıda “ona bakarsak İtalyan erkekleride şöyle böyle” oluyor 😃
Bu araştırmanın kaynağının nereden çıktığına eminim ben. Kesin bir Türk erkeği yaptı bunu haha.. Buna göre biz Türk kadınlarıda kesinlikle Ruslar ile aynı DNA'ya sahibiz beyler ben araştırdım 🤭
Bence doğruluk payı vardır 😃 Tr çok büyük yanı kara deniz bölgesine bakınca sarı saç mavi göz olanlar çok, bence Rusya ile alakalı olabilir, İstanbul İzmir tarafları İtalya Yunanistan olabilir 🤔 benziyoruz valla
Çok fazla cahil cühela yorum yapılmış. Zaten Portekizliler, İspanyollar, İtalyanlar, Yunanlar ve biz Türkler Akdeniz milletleriyiz. Pek çoğumuzun ataları 2 bin sene evvel Roma İmparatorluğu'nun vatandaşıydı. Taa o zaman milletlerarası bir karışım oldu. Bu sebepten dış görünüş olarak benzememiz çok normal. Ki benziyoruz zaten. İtalyanlar da İspanyollar da genel olarak bizim gibi esmer tenli ve kahverengiz gözlü, sakalı ve bıyığı bayağı çıkan ortalama boylu insanlar.
Eskiden ruslar diye düşünürdüm. Sacmaymıs. Çünkü rus erkekleri kadınlara asla değer vermez. Bizimkiler ise bayanlara bagımlı asırı. Nedeni ise türk bayanları asırı zor ki.. Kabül etmek gerek. İtalyan erkeklerine gelince ise hic düşünmemiştim. Dogru olabilir. :)
Şu italyan erkeği saçmalığı sadece Türkiye de geçerli gibi 🤦♂️ valla hepsi rizeli gibi koca burunlu. Tip yok ki. Tek tük iyi biri çıkmış sanırım aldı başını gitti.
Bizim ülke de ki erkekler daha iyi diye düşünüyorum. Belki biraz fazla seks düşkünü ve kıllı olabiliriz ama iyiyiz onlara göre😂
Bölgeden bölgeye değişir ama belki de İtalyan erkekler bize benziyordur. Bizim toplumumuz çok karışık. Kısa var uzun var. Siyah var sarı var. Karışığız.
İtalyaya hatta doğu ispanya (andalucia veya başka bir tabirle endülüs bölgesi) kıyılarına kadar benzer insan türleri görülüyor. Sonuçta Aynı coğrafya...
Akdeniz ve Ege Türkü ile İtalyanlarin, İspanyollarin, Yunanlarin benzedigi gercegi gayet alışılmış, normal karsilanan bir durum. Siz yaşadığınız yerlerde yamuk kafali, eğri burunlu Sivasli, Tokatli, Gaziantepli, Trabzonlu erkekleri gördüğünüz için Türk erkeklerini her yerde oyle zannediyorsunuz. Antalya'yi, Muğla'yi, İzmir'i gezip erkeklerini ve kadinlarini gördüğünüz zaman aslinda ne kacirdiginizi anlarsınız.