İçimdeki üzüntüyü yazıya nasıl aktarabilirim nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum.
Aşırı derecede mutsuz ve yalnizim. Bu sene üni. Sinavina hazirlaniyorum. Hayat hakkinda hic tecrubem yok. Herkes uzerime geliyor. Yemek yapmasini bilmiyorsun! Oturup kalkmasini bilmiyorsun.! Çok alıngansın! Giyinmeyi bilmiyorsun! Senin yasindakilerin çocuğu var gerizelalı seni. Cocuk gibisin- Daha binlerce boyle seyler soyluyorlar. Derdimi paylasacagim kimsem yok. Daha 19 yasindayim ama 60 70 yasindaki yaslilar gibiyim. Kimse beni sevmiyor. Anlamıyor. 7. Katta oturuyor bazen kendini aw kurtul. Bir omur boyle seyler duyacagina ezilip yıpranacagina bir kac dakika canin yanar kurtulursun diyorum kendime. Her sey cok hizli yetisemiyorum. Cok eksiğim. Sinava mi hazirlanayim- yemek yapmayi mi ogreneyim- Alinganmisim ozguvensiz misim bunumu halledeyim- Oysa sadece bir parca huzur bir parca sevgi ilgi istedim bu hayatta hic alamadim. Allah beni neden yaratti ki? Ben zaten onlara gore hic bir sey bilmeyen oturup kalkmasini bilmeyen aptal biriyim.
Aşırı derecede mutsuz ve yalnizim. Bu sene üni. Sinavina hazirlaniyorum. Hayat hakkinda hic tecrubem yok. Herkes uzerime geliyor. Yemek yapmasini bilmiyorsun! Oturup kalkmasini bilmiyorsun.! Çok alıngansın! Giyinmeyi bilmiyorsun! Senin yasindakilerin çocuğu var gerizelalı seni. Cocuk gibisin- Daha binlerce boyle seyler soyluyorlar. Derdimi paylasacagim kimsem yok. Daha 19 yasindayim ama 60 70 yasindaki yaslilar gibiyim. Kimse beni sevmiyor. Anlamıyor. 7. Katta oturuyor bazen kendini aw kurtul. Bir omur boyle seyler duyacagina ezilip yıpranacagina bir kac dakika canin yanar kurtulursun diyorum kendime. Her sey cok hizli yetisemiyorum. Cok eksiğim. Sinava mi hazirlanayim- yemek yapmayi mi ogreneyim- Alinganmisim ozguvensiz misim bunumu halledeyim- Oysa sadece bir parca huzur bir parca sevgi ilgi istedim bu hayatta hic alamadim. Allah beni neden yaratti ki? Ben zaten onlara gore hic bir sey bilmeyen oturup kalkmasini bilmeyen aptal biriyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güçlü bir kız olmak için bu zorlu sınavı nasıl geçebilirim? ##
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarinizi okudum. Çok tskk ediyorum. Basta Aydın Hocaya💜
Selamlar,
Dışınızdaki insanların sizi yönlendirmek için başvurduğu en önemli silah; eleştiri oklarıdır. Sizi sürekli yüksek standartlara göre eleştirerek kendinizi yetersiz ve değersiz hissettirmeye çalışırlar.
Bu bataklıktan kurtulmanın ilk yolu beyninize gönderdikleri zararlı dalgaları kesmek ve onları bünyenize almamaktadır. Eğer dinlemezseniz en kötü şarkılar bile canınızı sıkamaz.
İkinci olarak yaşamınızdaki kuralları ve standartları siz koyarsınız. Bu standartları başkalarının koymasına izin verirseniz bu işin sonu yoktur. Basit eleştirilerle başlayan manipülasyon en son tasmalı bir köle olmanıza kadar gider.
Bugün sıkıntı dediğiniz her şey sizin zihninizde bunlara verdiğiniz anlamlardan oluşmakta.
Beraberce bakalım.
Şu iki soruya cevap bulmanız lazım.
"Ben kimim ve bu dünyadaki amacım ne?"
Sevgilerimle.