AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Doğmamış çocuğun hakkı nerede peki
Vicdani olan insan yapmaz
Çok haklısın
İyi, sen yapmazsın.
@BanaTilkiderler bencede
@BanaTilkiderler Sen her gün yapmaya alışıksın herhalde zoruna gitti
@Tek_taraflı_ask yapmasınlar diyorum
@BanaTilkiderler daha önce denedin mi sen
@Sensee Sana demedim ki
@Tek_taraflı_ask peki kusura bakma o zaman
@Tek_taraflı_ask Yok anam benim zoruma değil de sizin zorunuza girmiş gibi. Eğer bu kadar zoruna gidiyorsa hemen şimdi kürtaj yaptırmak isteyen bir kadın bulabilir, tüm bakımlarını ve sorumluluğunu üstüne alacağını söyleyebilirsin. Hatta sokağındaki çöplere baksan bile bulursun bir iki tane.
@BanaTilkiderler Sen kimsin de bana yorum yapıyorsun
@Sensee Önemli değil
@Tek_taraflı_ask Beyinde kıtlık var galiba? Yazdığım şeyi okumadın mı? Bir insan isteyerek hamile kaldıktan sonra (bir çoğu en azından) neden aldırmak istesin ki?
@umudumsrndekaldi Sen kimsin de bana cevap veriyorsun? Ne bu kendini bir b*k sanma havaları?
@BanaTilkiderler Sevişmeyi isteyip çocuk doğurmak istemeyen o kadar kişi var ki. Benim beynimde kıtlık yok ama sizin beyninizdeki kıtlık Somali den de beter
@Tek_taraflı_ask Peki herkes isteyerek mi hamile kalıyor? Biraz sorgula, lütfen. Ne prezervatifler ne de doğum kontrol hapları %100 koruma sağlamıyor.
@BanaTilkiderler Benim yorumuma yapacaksın edepsiz ergen sana haddini bildirmek boynumun borcudur
@BanaTilkiderler O zaman yapmasın
@umudumsendekaldi @tek_tarafli_ask ne oldu Ortalık karışmış
@Sensee Amann kürtajı savunandan ne beklersin beyinleri kendini imha etmiş
@Tek_taraflı_ask haklısın
Helal olsun kadınlara. Direne direne kazanıyorlar.
Bence kadınların hakkı var ve suç değildir ama artık korunmasınıda öğrenin ya lütfen...
cok varoshsunuz hala suc diosunuz iyy
Ne yazmış bu 😂
Millete varoş diyen herhalde bunu sarhoş haliyle yazmış. Sen git Türkçe konuşmayı yazmayı öğren
suss biliyosn
@Tek_taraflı_ask kesinlikle
Varos olmalari ortalik mali bir... olmaktan iyidir
insanlar olduğu sürece bu hayat hep kötü
Doğru bulmuyorum yazık o cana
Neden simdi tecavuze ugrasan o adamin cocugumu tasimak istiyor ayirtetten dinden zina cocugu diyor tecavuze cocuguna
Neden peki? Çocuk sevmiosun, ya da istemiosun, ya da bakamıcaksın korunuyosun ve bi şekilde hamile kalıyosun.. Asla da istemiosun.. Ama doğurmak zorundasın bakmak zorundasın.. Güzel ni sence? O çocuk doğduğu zaman ya çöpe atılır.. Ya öldürülür.. Anne karnında illa kalbi atıyo diye can anlamına gelmez bence.. Tanımıyosun emek vermemişsin... doğurunca can olur yazık olur bence
Sen eger istemedigin bir adamdan yaptigin cocugu sevebilecegini hayir gorebilecegini saniyorsun her hareketi onun o tecavuzcu hareketlerini alirsa o zaman ne yapicaksin aa babasi yapti oda mi yapar diyorsun
Dinen uygun degil bir kadin gururu onuru olarak uygun degil simdi sen onu mu kabul edeceksin ha kendi tercihin ne diyim
Ne demek istediğimi anlayan anladı ötede oynayın
Bence anlamadi anlasa zaten boyle davranmazdi
Hem sana ne oluyor durdun durdun simdi yaziyorsun
Kazandı mı acaba? Yani bu bir kazanç mı?
Meksika daki kadınlara göre kazanç
Bol bol doğurup öldürsünler vicdansızlar.
Yakında kadınların normal bir insanı öldürmesi de suç sayılmayacka
çok doğru bir yorum
O noktaya gelmemek lazım
Onlar vermiş kararını ne düşünsek boş
Önemli olan dinimizin ne dediğidir.
Herkes senin dininden değil ama, burada konunun etiği önemli, doğruyu bulabilmek mesele
Kitapta yazana uyacaklar.
Hangi kitap?
Adam inanmıyor diyorum, takarmı senin 1400 yıldır anlaşılmayan kitabını
Anlamayan kılıçla yola gelir.
Hoşt !
Yorumlara baktım da amma cahil var
Katil pislikler hepinizin canı cehenneme
amin
@VoyagerA Amin ecmain kardeşim her boka kılıf arıyorlar yazık günah ya
hepsi sapkın. hedonist bireyselci tipler.
Kadınların burdan kazandığı nedir?
Dünya ne derse desin günah bir cana kıymak.
onu doğurup bakamayınca daha da günah ve olan çocuğa oluyor sonra onun psikolojisini sen düşün
Bas git işine *pt*l müslüman.
@AgentKid Bana bak insanların dinine saygılı ol ağzını yırtmayayım senin keşke annen sana da kürtaj yaptırsaydı 🤦♀️ Doğurmayacaksan yapma ya da korun bu kadar basit !
@Tek_taraflı_ask Her ota boka dinlerini sokarlarsa kusura bakma ama saygılı olmam.
@AgentKid Din de bir etkendir düşüncede. Onu söylemek istemiş. Kürtaj tecavüze uğramadıktan sonra SUÇTUR!
@Tek_taraflı_ask Kürtaj haktır , kendi bedenleri kendi kararları.
Kısaca ağzını açmaya hakkın yok, kişinin kendi bedeni istediği yapar.
@AgentKid Gerçekten AĞIR zavallısınız. Bir anlık azdım çocuk yapayım sonra onu hayattan koparayım çünkü bu benim kararım benim bedenim 🤦♀️ Çocuğun senin bedeninde ana rahmine düşüp orada büyümesi senin bedenin değil, ONUN BEDENİ ONUN CANI ALGILAYABİLİYOR MUSUN
ay hamile kaldım fakirim babası da yok ama olsun doğurayım onun da b*k gibi bi hayatı olsun bakış açısından daha iyidir
@Tek_taraflı_ask Ulan eşşek millet bebeğini doğurup çöpe atıyor çöpe, aç youtube'a bak bir ton haber var çöpe atılan bebeklerle ilgili.
Doğurmasalar daha iyi.
@AgentKid Düzgün konuş benimle bok beyinli yaratık. Tekrar ediyorum bakamayacaksa YAPMASIN. Çöpe atanları savunmuşum gibi konuşmazsan sevinirim.
@Tek_taraflı_ask Yürü güt işine *pt*l m*sl*man.
@AgentKid İnsanların dinlerine laf edecek kadar boksun. Senle muhattap bile olmamalıydım. İĞRENÇSİN
yorumunu şikayet ettim
@Tek_taraflı_ask Boş insan yürü git işine yazma daha, delirtiyorsunuz insanı yemin ediyorum uğraşılmaz sizle.
@AgentKid Boş olan sensin. Keşke annen seni de aldırsaymış. Kapat çeneni
olan bi cana oluyor, yazık
Gereksiz kürtaja karşıyım
Kürtaj yapanda yapdiranda katildir.
Onların bedeni onların kararı.
@AgentKid cocuga sormuyolar ama
Doğurup sokağa atsalar dahamı iyi dostum, kendi dinine göre yorumlamışsın gördüğüm kadarıyla.
Çocuğunu doğurup çöpe atanlar var, doğurmasalar daha iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=kninM1OYado
https://www.youtube.com/watch?v=KcvcybiyXPg
sen fakir bir ailede sevilmeden büyümek ister miydin o zaman
@AgentKid bebegin nasipi varsa gelir dünyaya cöpe atanlar var diye kürtaji serbes yapmak katillikdir
Bu is dinle alakasi yok insan olan bebegine nasil kiyar ya
Her boşa giden spermin için de sen katilsin o zaman. Çocuğun yarısını çöpe atmış oluyorsun.
Sen doğup çöpe atılmak istermiydin? Hangi bebek ister bunu?
Kürtaj hakdır dostum, k*ç*nıda yırtsan Hakdır.
@AgentKid korunsun çok mu zor?
genede hamile kalanlar oluyor, az beyin ya
@QNøbødy bende önceden önlem alsınlar diyorum az beyin işi hallettikten sonra takmanın ne anlamı var?
içinde yırtılsında gör sen korunmayı dkdkd
@QNøbødy bak ben öyle bir şey yapıyorsam zaten o çocuğa bakacak sorumluluğu alarak ilişkiye girerim.
yazık kafalarına..
Benim bedenim benim kararım!
Bebek? O da mi senin hayatın?
@OOztas42 bebek artık senin değil, onu öldürürsen katilsin
@Hamamamsmsm ilk önce cümle kurmayı öğrenir misiniz? Yazdıklarınız hiç bir şeyi ifade etmiyor.
@OOztas42 Sana ddmedim üstteki kadına dedim yanlış kişiyi etiketledim
@Tek_taraflı_ask tek hücreli değil lan bebek , sen ben gibi insan neredeyse
@Hamamamsmsm ben yorum yapana tek hücreli demiştim
@Tek_taraflı_ask anladım sıkıntı yok. Kanka bunlar tek hücreli değil KATİL direkt. Her şeyin farkındalar :)
@Hamamamsmsm 👍
kürtaj niye suç olsun ki
suç olmamalı tabii ki
Kürtaj cinayettir.
Yorumsuzum
Bu mu zafer? Yazık
Cok saçma
kim ne isterse onu yapsın
kurtaj zaten 3 aya kadar serbest degil mi
Banane bundan
yerinde bir karar
suç değil
Keşke annen senin için de kürtaj yaptırsaydı. Suç değilmiş 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@Tek_taraflı_ask keşke yaptırsaydı
Suç değil zaten
Arkadaşım sen bir canlının yaşama hakkını bir anlık azdın diye elinden alamazsın. Bu bir CİNAYETTİR.
@Tek_taraflı_ask kanka korundu diyelim ℅100 korumuyor bakacak durumu yok istemiyor t@cavüz sonucu oldu diyelim napsın doğursun mu?
@Tek_taraflı_ask alırım durumu olmayan doğuruyor sonra görüyoruz çocukların halini
Durumu olmayan yapmasın. Tecavüz sonucu olması başka bir şey sadece onlara izin verilmeli.
@Tek_taraflı_ask milletin s@ks'ine de karıştınız geriye ne kaldı
@Tek_taraflı_ask tm sen aldırma millete karışma
canım bir cana kıyılıyor sen molloton soksono koroşmoo diyorsun Allah size hidayet versin gerçekten olay burada seks mi?
@Tek_taraflı_ask aptal mısın ya dediklerimi anlamıyorsun daha
@Tek_taraflı_ask olay ne açıkla
durumu olmayan yapmasın dedin çocuk nasıl yapılıyor kanka s@ks yaparak demi korundular diyelim ama %100 korumuyor ne yapsın istemiyor durumu yok nasıl bakıcak
Gerçekten anlamanda problem var. Durumu olmayan çocuk yapmasın. Yapıyorsa bakacak. Oldu canım keyfime göre seks yapayım doğurmayayım sürekli aldırayım bir cana kıyayım. Bu nasıl aptallık? Kimsenin CANI sizin keyfinize göre kıyacağınız bir oyuncak değildir. CAN ALMAYI normallestirecek kadar MALSINIZ. Allah 'ın verdiği canı Allah alır. Sanki oyuncak alıyor beğenmeyince atıyor bu kadar basit bakıyorsunuz olaya
@Tek_taraflı_ask kanka bak durumu olmayan çocuk yapmasın tamam bende onu diyorum zaten durumu yok ama çocuk oldu, seks yaptı korundu ama oldu diyelim ne yapcak aldırmicak mı
O zaman ya çocuk doğacak bakmak zorunda kalacak ya da bakabilen bir aileye verecek sizin zevkiniz için bir can gidemez durumu yoksa çocuk yapmasın riskleri göze alsın o zaman. Ya hiç mantıklı mı sizin keyfinize göre başka bir canlı hayatından olmak zorunda mı? Bu iş bir çocuk oyuncağı mı? Oyun mu bu?
@Tek_taraflı_ask lan bak s@ks yapmak her insansanın hakkı tamam mı yaptı diyelim ki ona da karışamayız korundu ama çocuk oldu ne yapsın evlatlık olduğunu öğrenirse psikoloji bozulur çocuğun bakmak zorunlu değil tabi aldırcak
O zaman paşa paşa bakmak zorunda Allah yarattığı kulun rızkını verir kürtaj yaptırıp cinayet işlemekten, günaha girmekten çok daha iyidir.
@Tek_taraflı_ask zorunda değil çocuk bok gibi hayat yaşamak zorunda değil?
@Tek_taraflı_ask zaten ülke kalabalık hem de kötü ne yapsın o çocuk
@Tek_taraflı_ask daha çok yazık olur yaşasaydı
@Tek_taraflı_ask böyle bir durumda aldırmak en mantıklısı
Tamam kanka sen aldır kapat çeneni artık nato kafa nato mermer
@Tek_taraflı_ask aldırdım zaten zaa
Çok iyi b*k yapmışsın gibi övünmen? Her gün aldırıyorsundur zaten sen malum belli bir şeyler tabii savunursun
@Tek_taraflı_ask ağla kudur
@Tek_taraflı_ask haddini bil
@Tek_taraflı_ask dalga geçtik bitti gitti haddini aşma
Sen dedin aldırdım diye bir de övünüp gülüyorsun gerçekler söylenince kudurmayın
@Tek_taraflı_ask f@hişelik ne alaka?
Bir çocuğu aldırdığı için mutlu olup bununla övünen bir insana bu sıfat bile az ama neyse yine hafifini söyledim ben
@Tek_taraflı_ask dude- çocuk aldırıp övüncek bir insan değilim ağla kudur yazdığımdan ironi olduğunu anlayamadıysan sorun sende
Tamam kapat çeneni ne b*k yapıyorsan yap
Ksnlkle suç dyil
Her gün yaptırıyorsun herhalde
Korunsunlar o zaman
ay ucube misin
Katil olmaktan iyidir. Cahilliğini de al git şimdi
e sevismeyin o zaman bic!!
Cahil misin sen? Korunsunlar öyle sevişsinler. Pembe profilli mavi üye seni
ay korunmadan sevvissinelr kurtaj olsnlar
amimi mi atim be kadin hey allam
Kürtaj Haktır
Rezil bir karar...
Özellikle Müslüman kısırlaştırmalı
Biz burda kürtaj yapiyeah
duruma göre
Bence cinayet
Banane
Suçtur
@Hissizkalpler Jfjgkkhkkgdjfjdkkd müqqqq
@GizliÜye-88738 sana sadece pes diyorum.