Boyum 191 ama okulda kendimi kıssa hissediyorum?

Merhaba millet ben 18 yaşındayım genel anlamda okulda sessiz sakin duran ama boks geçmişi olan saglam biriyim herkes biraz tırsar şimdi konu o değil öncellikle benim boyum 191 ama okulda kendimi kıssa hissediyorum okulda bir çocuk 2.05 boyunda sınıftanda 1 çocuk benle aynı boyda oda 191 civarı sınıftan bir çocukta benden 4 5 cm kısa bana yakın yani okulda uzun çok 191 boyunda olmama rağmen okulda kendi boyumda kişiler görüyorum ve moralim bozuluyor utanıyorum ben genel anlamda boya takan biriyim şöyle bir 2.20 223 olsaydım herkese tepeden bakardım ama okulun nüfusu 670 kişi ama 191 olmama rağmen benle aynı boyda kişiler var ve bu benim moralimi bozdu bende boy uzatan gizi tabanlı ayakkabı aldım internetten onu giyince 198 oluyorum onu giyince ayaklarım acıyor biraz ama onu giyince neredeyse okulda benden uzun hiç olmuyor birde ayağım burkulmuş gibi yürüyormuşum onu giyince sizce onu giyipmi gitmeliyim yoksa normal ayakkabı ilemi gitmeliyim normal ayakkabı ile gittigimde benle aynı boyda kişiler görünce moralim bozuluyor nasıl yenicem bu boy takıntısını çözemedim 191 boyda olmama rağmen kendimi kıssa hissediyorum sizce bunun sebebi ne yeni nesil gerçekten uzunmu bugün bir hocanın yanına gittim kitap istemeye sen 9. sınıfmısın dedi oysa 12. sınıfa geçtim galba ufak duruyorum 191 olmama rağmen sizce neden kendimi kısa hissediyorum düşünceleriniz neler
Boyum 191 ama okulda kendimi kıssa hissediyorum?