LÜTFEN BANA BİR NASİHAT VERİN?

Arkadaşlar merhaba, sizlere anlatmak istediğim ve sizlerden NASİHAT almak istediğim bir olay var. Şimdi 4 senedir hoşlandığım bir kız var Ama öyle böyle değil aşırı seviyorum. Kendisine Sürekli ben seni seviyorum deme isteği geliyor lakin diyemiyorum Hocaya şikayet eder diye. Şimdi sevdiğim kız 1 2 sene önce Yakın bir arkadaşım ile sevgili oldu ve sonra ayrıldı. Ve şuanda sınıfta onun yanında oturuyor onunla konuşuyor. Bunlar geçtim Ben Gerçekten çok sessiz ve Kimseye karışmayan Kendi halimde olan bir insanım Okulda başta hocalar olmak üzere tüm arkadaşlarım ve o Bana aşırı soğuk davranıyorlar sanki Ben Adam öldürmüşüm gibi bana muamele yapanlar bile var. Sevdiğim kız da İşte maalesef resmen utanmasa o muameleyi yapacak birisi. İlk Okula geldiğimiz zamanlarda 4 sene önce yani Kendisi bts hayranı idi Bende Onu mutlu etmek için dedim ki sen aynı korelilere benziyorsun ifadesini kullandım ve Çok ağır bir tepki verdi bana. Sınıftaki Hemen hemen her erkeğe Güzel iyi ve hoş muameleleri yaparken Bana Aşırı soğuk davranıyor Benle konuşmuyor Ben bazen Sınıfta Konuştuğum Zaman yüzüme bile bakmıyor + 4 sene önce Pantolonum yırtılmıştı hoca da beni rezil etmişti O olaya şahit olmuştu... Bi arasında hoca beni azarladı o olaya şahit oldu bir arasında Hoca Beni rezil etti o olaya yine şahit oldu ve bugün beden dersinde Yanımdaki Arkadaş Beni güldürüyor diye hoca bana bağırıp beni kızların ortasına aldı Üstüne üstün bana hakaret etti o bu olaya da şahit oldu sanırım artık ona açılamayacağım çok kötüyüm gerçekten Bazen hep düşünürüm ben ne hatası yaptım da Hocalar, ve arkadaşlar bana suçlu muamelesi yapıyor. Hocayı arkadaşları geç Benim sevdiğim niye Tüm erkeklere Güzel Ve iyi davranırken Benden nefret ediyor O olayı da geç Hocalar beni rezil Etti Kaç sene boyunca Hangi derdime yanayım Ne yapayım ne edeyim kara kara düşünüyorum. sevdiğim kıza Açılsam kesin ret edecek Hocalara Bana niye böyle davranıyorsunuz desem Bir şey değişmeyecek arkadaşlara zaten dedim Onlar sustular Bir şey demediler... NASİHAT alacağım Tavsiye alacağım kimse yok İçimi buraya döktüm Kendimi çok kötü hissediyorum ha Bir de ailevi meselelerim var Daha neler var... Çok yorgunum Artık kendimi Ölümün eşiğinde hissediyorum ben ne yaptım da Sevdiğim kız bana böyle davranıyor diyorum Ben ne yaptım da arkadaşlarım hocalarım bana öyle davranıyor Diyorum ama her seferinde Bu sorularıma cevap bulamıyorum
LÜTFEN BANA BİR NASİHAT VERİN?