Bir daha hiç göremeyeceğimiz insanların anılarıyla dolu içimiz. . .
Görsel hoşuma gitti sorayım dedim ☺️

Göremeyeceğim değil görmek istemediğim insanların bıraktığı hasarlı anılar mevcut fakat zaman geçtikçe fazla anlamsızlaşıyor, hissettiklerim günden güne daha da sönükleşiyor. Var ama sadece var işte, oralarda bir yerlerde ve ara ara gün yüzüne çıkıp yokluyorlar sonra tekrar zihnimin en diplerine gömülüyorlar...
Evet, benim içim görmediğim, göremeyeceğim insanların mutlulukları, hüzünleri, kaygıları, sevinçleri sesleri ile dolu.
Bu insanlar benim iç dünyamın en özel yerindeler.
Yerleri çok ayrı.
Görmesem de ben onlara taa derinlerde yer verdim, yaşatıyor ve hissediyorum.
Ve iyi ki ordalar.
Benim için çok güzel bir şey bu.
💜💜💜
Böyle bir anı sadece rüyamda yaşadım. Kimseye kendimden çok değer vermediğimden 'bir daha asla göremeyeceğim anılar' diye nitelendirmiyorum. Çünkü hayat devam ettiği sürece güzel şeylerle karşılaşma ihtimalimiz vardır.
Cevap
7Cevap
O anılar bana birer hediye, bugün olduğum insanın mimarı onlar.. iyisiyle kötüsüyle.. kötüler bile bana bir ders verdiler
Okadar çok anı varki.. hiç hatırlamıyorsun sonra bir şarkı bir mekan bir isim sana onu hatırlıyor.. derin bir ah çekiş sonrasında...
Üzüyor mu hemde çok üzüyor düşündükçe bir daha görememek, bu da bir şekil imtihandır diyorum başka da bir şey diyemiyorum..
Evet.
Görmeyi umut ettiğim bissüürü özlediğim insanım var🥰
Var olmaz mı kimler geldi geçti. Büyüdük zaman geçti anılar kaldı.
Evet. Ömür boyu silinmeyecek anılar. Özellikle gerçek yüzünü gösterdiğinde yaşattığı hayal kırıklığını ve şok etkisi.
Bazen ansızın esiyor aklımın bir köşesinde sonra tekrar uçup gidiyor 😅
Evet, bir daha hiç göremeyeceğim kişilerin anılıarıyla dolu bir iç dünyam var.
Yenisi geldiği zaman diğeri unutuluyor bu işler bence büle her zaman yeni basamaklara çıkın
Evet özellikle anneannemle dedemi çok özlüyorum.
O İNSANları unutmamak tek duam
görüyorum hala ama hiçbir şey değişmeyecek
Evet malesef öyle
Malesef hayat anılarla dolu
Dolu değil 1 kişi var sadece
O kadar değil benim için
Dopdolu
Dolu değil.
Dolu..
evet dopdolu
Maalesef evet
dedem gibi..