Kaliforniya'da yaşayan 34 yaşındaki Nicole Desmond, OnlyFans'ta her ay müstehcen fotoğraflarını yayınlayarak yaklaşık 100 bin dolar kazanıyor. Kazancını ise annesinin kanser tedavisinde kullanıyor.

Yalnız iyi kazanıyormuş. Sadece foto çekeren aylık 100 bin dolar bana abartı geldi, ABD'de en kral doktor maaşı zaten yıllık 330 bin dolar. Bu karı sadece foto satarak yıllık nasıl 1.2 milyon dolar kazansın.
kadın bu kadar parayı başka nasıl kazanabilir ki düşünün
birinin altına yatmaktansa fotolarını paylaşmayı seçmiş
suç kadında değil
bu kadar salak azgın olup para yedirmeyin
bu kadar basit
ayrıca bir şey yok bunda kadına hak verdim
Para kazanmanın birden fazla yolu var. Ancak kınamam. Çaresiz kalmış olabilir. İyi yapmış deniyorum ama o anki durumunu bilemem. Zaten bundan keyif aldığını da sanmıyorum.
Cevap
23Cevap
e demişim hep en kötü kadın erkekten daha insandır daha hayırlı evlattır :) şaka bi yana, onun teşhirçilik sorunu olmazsa yapmaz hepsi bahane kendini satmak istediği için satıyordur. Hadi onun etinin fotosunu görmek için ona 100 bin kazandıran salakklara ne demeli? kadın işini biliyo ağa
Yaşadıkları zor sağlıklı düşünemiyor sanırım bu yolu seçmiş.
Çokta denecek söz yok aslında, herkesin kendi hayatı.. kendi kararı...
Her birimiz or*spuyuz sadece farklı yerlerimizi farklı şeylerimizi pazarlarız kimi vücudunu kimi zamanını kimi bilgisini kimi gücünü yaptığı iş kötü ya da değil bence gayet mantıklı.
Kendi oruspuluğunla zekasını kullananı bir tutma veledi zina.
Neresi doğru haysiyetsizler?
@Yalnızıkkk01 Sen neden bu kadar alındın zaten söylediğimi anlayabilecek zekaya sahip olsa hakaret etmezdin seni geren nedir burada tam olarak çözemedim.
Senin zekan olsaydı eğer bu sözü yazmazdım bedenini satmakla beyinde ki düşünceyi kullanıp çare çözüm aramak bir yerlere gelmek aynı şey mi kendini pazarlıyorsun madem başkaları da aynı şeyi yapıyor sanma gereksiz.
@Yalnızıkkk01 ne kadar basit düşünüyorsun
adam doğru demiş bir şey dememiş
para karşılığı çalıştığımız tüm işlerde bizde bedenimizi bilgimizi satıyoruz
o bunu cinsellik için kullanıyor
eğer bedenini sattığı için bacım oluyorsa
bizde bacım oluyoruz
ama anlamanı beklemiyorum boşver
Sen kendini öyle pazarlıyorsun demek ki bende o durum yok o yüzden pisliğinize herkesi karıştırmayın @çikolataçikilop onun bunun çikolatasi seni.
@Yalnızıkkk01 vvsbdjsbdjshbdkfjsdf manyak ya iyi güldüm gece gece sağol
onun bunun çikolatası asjkdnsakdjsd
Ağlanacak haline gülmüşsün canım
Haa gerçi orusppppuluga alışmışsın normaldir 😂😂😂
@Yalnızıkkk01 sdnsmd
senin yazdıklarına sadece gülerim ben
ciddiye alınacak bir şey yok çünkü
IQ seviyesi şempanzelerden daha düşük olanlarla muhatap olmuyorum al muz ye
Çaresizliğin bir insana neler yaptırabileceğini görüyorum şu an başka bir yorumum yok, olmaz, olamaz...
Allah kimseyi o duruma getirmesin
Annesinin tedavisi için yapmış niyeti kötü deyil
Ama yaptığı şeyde iyi deyil
Ne bileyim 😢
ellerinden öperim böyle bir evlet olursa insanlarne yaptıkları ile değilde ne için yaptıkları ilr yargılanmalı ön yargıdan uzak insanlara ne yaparlarsa yapsınlar saygı ile yaklaşmak en doru olanıdır
Kesin birileri bunu ahlaksızlık olarak yorumlayacak ama, işte gerçek bir bağlılık budur bana göre. Alnından öpülesi biri.
kadın hakkında hiç blr şey düşünemedim. davranışı ile alakalı olarak başka imkanı yoksa devleti de yardım etmiyorsa doğru yaptığını düşünüyorum
kendi kararı banane ki günahı da kendisine sorgulayacak ben değilim
Koca yürekli kadın. Bi foto kaç para ki gitsin onun yerine adam gibi işte çalışsın mk.
Öyle 100 bin dolar kazanılsa bizim ülkede milyonlar soyunurdu. Para fazla abartılı.
Devlet ora da yardım yapmıyor mu bu kadar pahalı mı tedavi.
kadının vücudu iyi değil millet yardım amaçlı veriyordur
Şimdi buna ne denir ki. Yani rabbim şifa versin tabiki ama bir çok yol varken neden en sakıncalı olanı seçer ki insan..
Hayırlı evlat :/ dkdj
Anne bahane paralar şahane
Çaresizlik insana herşeyi yaptırır
Ben yapmazdım kız olsam
Annenin tedavisi için napardın?
Yapmazsan da annenin durumu iyi olmicak
Belki ama yaptığı da doğru deyil ya Allah affetsin
@canimislamdinim Başka bir çözüm ararım herkes böyle yapacaksa ne kaldı ar namus zorlukta dayanamıyorsan kolayda zaten dayanmak marifet değil ki. Mesela Sma hastaları çocuklar için bir sürü bağış toplandı tedavi edilenler oldu yürüyenler bile oldu. Hem Amerika da hastane masrafları çok çok fazla bizimki kadar değil.
Cok guzel aradigim cevap brawo test edildin çok insan var oyle Allah affetsin ama yinede
👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊😊
Helal olsun kimse böyle düşünmüyor yaaaaa
@canimislamdinim Kolay bir şey değil evet canından can gidiyor ama sırf Annen yaşayacak diye bedenini de satmazsın onların toplumunda yardımlaşma olmadığından normal bizde onlara benzediğimiz için insanlar iyileşemiyor zaten. Herkes düşenden menfaat sağlamaya çalışıyor karşılıksız yardım eden çok az var.
Gerçek yardım karşılıksız olur
Tedavisi için başka şeylerde yapılabilir gidip onu yapmış ama Allah affetsin
Evet
@canimislamdinim Yani onların toplumuna göre kınamak pek doğru olmayabilir çünkü her toplumun dinamikleri farklı. Bizim gibi değiller parasız yardım edeceklerini pek sanmam eden illa ki vardır ama azlar bence sayı olarak. Biz de onlara benzemeye başlıyoruz bu hiç iyi değil. Mesela kız profilli bir soru soruyor parayla ilgili gelen cevapların bir çoğu ahlaksızca
Biz benzemiycez benzeyen geri zekalidir
Türkiyede de artık para karşılığı yardım edenler var
Bu hiç iyi deyil
@canimislamdinim Burada hala iyi insanlar var ama twitterda falan bülent uslu diye bir abi var spor ile ilgili şeyler paylaşsa da takipçileri sayesinde sma hastalarına yardım da ediyorlar ve onun gibi bir sürü iyi insan var bizde zaten o kadar pahalı değil onlarda çok pahalı en ufak hastalık bile binlerce dolar masraf
Ne konustuk biz unuttum
Ben doktor deyilim ama
Hee tamam konuyu kapadım yaa
kimseyi yargılamak bize düşmez 😌
Sonra da Türkiye de ki sağlık sistemi beğenilmiyor
Bunu duyan annesi kalp krizi geçirip ölmüş 🤦🏽♂️
Bunlara para veren insan da gariptir:)
Kafayı yemiş ne diyelim
Ne düşünelim belli ki zor durumda
oha iyi kazanç ama xd
Kendi yemediği in benden kaptı şukumu...
Ne güzel yapmış destekliyorum onu.
En azından hayırlı bi iş için harcıyor
İnsanlık onu o duruma düşürdü
O değil de o para ne abi
p*rno yıldızı olsa daha da çok kazanır.
Kimseyi yargılamak kimseye düşmez.
Hayırlı evlat
amac onemli
Serin hikaye.
Helal olsun derim
Evlat gibi evlat :/
ediyo mu o kadar ya