Geçtiğimiz günlerde Instagram'dan paylaştığı üstsüz bir fotoğrafıyla olay yarattı. Fotoğrafı paylaşma amacıysa erotik fotoğrafların paylaşıldığı 'Glow' isimli siteye üye olduğunu duyurmaktı.

İphone'un patlatılıp beleşe internet sitelerine düşeceğine kendi satması bence daha mantıklı olmuş :) Böyle şeyleri desteklemem pek ama kadın memnunsa ne diyebilirim ki. Artık şu da var ya böyle şeyler ilk değil bir çok yabancı ünlü yapıyor bunu. Zamanında esra-ceyda ersoy kardeşler kendi evlerine kamera koydurmuş kontör karşılığında izletiriyorlardı. (kontör: kurulan sitede bakiye gibi bir şeydi yükle izle mantığı vardı)
ilgi görmüş demek ki para kazanmak için satmış
Ben de en az anası babası kadar bu kız için endişeleniyorum.
Saçmalıkta zirveyi oynuyor resmen.
Hele ki bu kadının cıbıl fotoğraflarına para ödeyenler daha saçma salako insanlar topluluğunun başını çekiyorlar.
Hiç mi cıbıl insan görmediniz be
Valla insan artık işe yaramamak için elinden geleni yapıyor
@Şenol1903 ben diyorum ki yandım gülüm keten helva sen ise hâlâ kızcağızın nasıl seksi olacağının derdindesin ben bu olaya karşıyım zaten gömlek giyse de fikrim değişmezdi neyse ya kime ne anlatıyorum ki
abazan erkekler var oldukça bunlar memesinin totosunun ekmeğini daha çok yer..
Cevap
48Cevap
Umrumda değil ama yine de düşünce ve belirtmek istiyorum Sonuçta soru sormuşsun Ben de çok Zavallı Cabir hareket çok iğrenç bir hareket bir insanın vücudu üzerinden Ticaret yapması gerçekten çok ezikçe açıkçası hakaret etmek istemem ama tanımlayabileceğimiz bir kelime bulamadım yani sonuç olarak insan yani organlarına değer vermeli Zaten çoğu böyle bir değer vermem gizleme kapatma gibi bir durum yok ama ben de çok iğrenç bir şey insanın kendine değer vermemesi Bence başka bir şey değil
Yani hacklense ya da başka bi şekilde ifsa olsa hem rezil olacakti hem de psikolojisi bozulacakti ve bunlari düzeltmek için deli para harcayacakti ama simdi her türlü kar ediyor ve buna karşı olanlar mi var 🤣🤣🤣
Yahu kendi hayati istedigi gibi yaşar kime ne asil sorun o kadar para bayılan insanların olabilmesi 🤔
Yani sanki açlıktan ağızları kokuyor da başka çare bulamayıp bunu yapıyorlar. Paran var işte neden bedenini satıyorsun ki? Sonra da kadınlar cinsel obje değil diye saçmalarlar
Bunu ülkemizde yapan kadınlar da var. (Onlara kadın dediğim için özür dilerim.) Normal kişiler yapınca normal karşılanıyor ünlü biri yapınca neden anormal karşılanıyor? Olay tamamen anormal bunda hemfikiriz.
Marifetmiş gibi bir de reklamını yapmış. Ee fotoğrafları satarken kendini kötü hissetmemiş, reklamını yaparken mi kötü hissedecek. Benimki de laf...
Kendi isteği ve rızası ile sattıkdan sonra birşey demek düşmüyor başkasına. Bilinçli yapıldığı müddetçe babası gelse karışamaz. Hayat kendisinin hayatı.
Bence bu site bu tür paylaşımlarla maneviyatı zayıflaştırıyor, kim ne halt yiyorsa yesin ama paylaşılmaması taraftarıyım.
Aynenn
Yirmi üç yaşında, reşit bir birey. Kendisi bu şekilde parasını kazanmak istiyor ve akıllıca buldum açıkçası. Seks her zaman satar çünkü. Kimsenin karışmaya hakkı yok, istediğini yapabilir.
Kadın erkek eşitliği olmadığının göstergesi bu. Erkek bir modelin oğlu çıplak poz verse kimse ilgilenmez hatta sapık muamelesi çekerler ama kızlar yapınca millet para döküyor devamı gelsin diye 😂
Zaten giyinik olmanın ahlaki olduğunu da biz icat ettik. Ahlak dediğin şey dedenden gelen saçma sapan şeyler bütünü. Gelenek görenek vs bana çok saçma geliyor
Bı insanın para için bedenini sunması ya da sergilemesi çok kalitesizce bir hareket.. diyecek söz yok bence seviyesizliğin dibine vurmuş.
Satan kadar alanlarda suçlu
Talep olmazsa arzda olmaz
Artı bir insan niye erotik görsele para verir malmı bunlar
Herkesin kendi kararı bana göre uygun değil diye bu duruma yanlış diyemem. herkes memnunsa sorun yok demektir
LA harika bir hayat sürüyormuş , anlamadım ki ailesi mutlu değil kendi mutlu değil ama yaşamı harika nesi harika dışarı çıktığında bu karının göğüsler bi harika ya da al şu bin doları canlı göstler tepkileri ne kadar harika yapabilirki hayatı
Kendine bunu yakıştırmıscılar
Ve kaliteciler çoktan gelmiş.
Herkesin kendi hayatı kime ne, nasıl istiyorsa öyle yaşar.
Bunlar adından söz ettirmek için yapmayacağı yoktur , şimdi ne diyoruz kate moss un kardeşi, ozaman moss kardeşler diyeceğiz, 14 £ de cabası.
Yanisi onun hayatı kimseye eleştiri yapmak düşmez bence
Alan salagi merak ederim daha cok. Internette istedigin kadar p*rno var, ciplak kadin var. Bunun icin para saymak niye?
Her malın alıcısı olur derler. Her şey ticaret oldu.
Bir kadın varmış canı sıkılan
Öyle yapıyor tam olarak
Benim olmayan bir kadının çıplak fotolarını ne yapayım.
Onun erotik fotoğraflarına ihtiyaç duymam ki çok komik ya ona para mı veriyolarmış enayiler
Satsın kendi tercihi ahlak bekçisi değilim Özgür birisi sonuçta
Onun hayatı kolay para kazanmak istiyor demek ki kendi bilir
Bunun gibi milyonlarca yetenek var. Çok daha az ücrete bu işi yapabilirler.
Kadın bunu işi olarak görüyor kendisi 23 yaşında yetişkin birey kendi hayatını istediği gibi yaşar sonuçta bir sosyal medyaya içerik üretiyor ve kazancını bu şekilde sağlıyor.
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar pıssy olsun truvalı helen örnek çariçe katherina Kleopatra sadece bir kaçı uğruna savaş çıkmış
Herkesin kendi hayatı namus bekçileri değiliz aklı var fikri var kendine bunu yakıştırmış ki bunu yapıyo
Nasıl para kazanacağını biliyor kadınlar için kesin kazanç kapısı beyinsiz zengin abazalar...
Ablası gibi olmayan göğüslerinn reklamını mı ediyor 😁öyle para kazanaym kafasında
Okuduğum kadarıyla kullandığı çamaşırlarını da yıkamadan satıyormuş ve talep çok fazlaymış😳
@tek222 maalesef öyle
Yurt dısında meshur bu olay elı yuzu duzgun herkes satıyor nerdeyse kanks
O değilde bu fotoğrafları satın alacak adamlar varsa yuh diyorum, Hiç mi çıplak kadın görmediler bunların vücudu altından mi? 😅Ne saçma ve iğrençlik bu.
Gayet zekice ben güzel olsam da satmam ama satana da saygı duyarım
Herkesin ahlaki edebi bizi germedi karı ekmeğini Taşdan cikariyo demkki
Herkes hayatını istediği gibi yaşasın
Ne düşünelim alan almış, satan satmış 😑😏
Alan kerizler vardır. iyi para kazanmıştır:d
Yıkıldım destek olalım ablaya
Kendi hayatı, ben yapmam
Ne kadar kazanıyorbkii
İyi b*k yrmiş yani ne diyim
Çok güzel bir kadın iyi para kazanır
Kendini de saymadığını nerden biliyoruz
Bu soyunanlar neyin kafasını yasiyo
Güzel kadın. Ama ben o kadar cesur olamam
Para kazanmak istiyor demek ki düşen adam çok
Hatun ılık gibi iyi para kazanır, hey maşallah.
Alır satar bedava verir ona kalmış
Bilemiyorum yani mcmvmbmbmb hayırlısı
kendini satması ile eş değer bir hareket
Çorba kaynıyor mu bari😂
Bazı karılar kendilerini satmayı sever
Dünya kadar malın olacağına...
Anlaşılan p*rno yıldızı oluyor.
Naparsa yapsın bize ne?
Yav para yok para ne düşünücem
Bir şey düşünmüyorum kendi hayatı
Kendi özgür iradesi karışmak bir şey demek düşmez
kate moss un yanında melek kalır bu