Karım maddi olarak benden üstün, artık küçük düşürücü cümlelere dayanmıyorum?

Merhaba eşim diş hekimi. Ben ise özel bi şirkette insan kaynaklarında çalışıyorum. Eşim aileden şanslı olanlardan. Kayınpederin durumu iyi. Başlarda arkadaşlarım ailem de açıkçası uyardı. Davul bile dengi dengine hesabı. Arkadaşlarım, bak evlenince üstünlük onda kalacak hep, seni hep parasıyla ezecek diyorlardı ben ise hayatta yapmaz onu çok iyi tanıyorum derdim. Ama tanımıyormuşum. Eşimin aylık geliri +20 bin üstü. Geçenlerde araba aldık beraber krediyi o çekti. Bana banka da herkesin içinde bak ödeyemezsen felan dert etme ben hallederim babam halleder deyip sinsice güldü. Tamam belki iyi niyetle söylenmiş bir şey de olabilir ama sesinde küçümsemeyi hissettim. Dünde evin vergisi birikmiş bana patladı bi anda ya ben bütün gün insanların leş gibi ağız kokusunu çekiyorum sen masa başı çalışıp göbek büyütüyorsun. Benim ödememi bekliyorsun diye. Artık bardağı taşıran son damla oldu. Ben ayrılmak istiyorum dedim ilkte bi ciddiye almadı sonra saçmalama bizim bi çocuğumuz var bizi bırakamazsın dedi. Ve beni ordan vurdu. Evet bi kızımız var. Ama yoruldum artık. Her iki lafından biri para, ezici cümleler. Benim kendi ailemi beğenmemeler küçümsemeler. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Kızım daha çok küçük. Ama bende yoruldum. Eve gitmek bile içimden gelmiyor artık. Yoksa boşanmak mıdır tek çare?
Karım maddi olarak benden üstün, artık küçük düşürücü cümlelere dayanmıyorum?