Nur 3
Zina yapan bir erkeğin zina yapmamış kız istemesi saçmalığı?
Nur 3
temizim kendim gibi temiz kız gelir inş karşıma zina edene de zina eden geliyor hiç merak etme bakire diye evleniyor zina etmiş erkek sonra işe gidiyor karısı başlıyor çalışmaya... herkes hakkını alıyor yani anlayacagın merak etme etme bulma dünyası burası istediği kadar zina yapıp temiz kıldım diye sevinsin ya evlenmeden önce kızın yatmadı erkek kalmamış ama bakire iyi de yalan söylüyor onla evlenip bir ömür boyu asrın kazıgını yiyor ya da evlendikten sonra nasılsa belli olmuyor diye aldatıyor yani anlayacagın herkes hak ettiğini buluyor onlar sadece kendini kandırıyor ;) temiz ile evlendim diye sen ne kadar temiz olursan eşinde o kadar olur sen ne kadar arsızsan eşinde o kadar..
Bir hadis
Siz ne kadar şerefli olursanız, eşleriniz o kadar namuslu olur'
- Hz. Muhammed (s. a. v)
Hayır bu bur tavsiyedir sadece. Zina eden kadın zina eden erkeğe yakışır diyor. Haram falan değil bilmeden sallamayin. Bazi ayetler önceden inen ayetlerin hükmünü kaldirmiatir. Başka bir ayette isr bekarlari evlendirin diyor.
Zina yapan erkek, ancak zina yapan kadınlara veya müşrik olanlara arzu duyup onlarla evlenir. Zina eden kadın da, ancak zina yapan erkeklere veya müşrik olanlara arzu duyup onlarla evlenir. Bu şekilde zina edenlerle evlenme mü'minlere haram kılınmıştır. Nur 3
Al kim sallıyor bakalım
Yürü git işine sen müslümanmısın be
Tabii ki haram kılınmıştır ve evlenemez.
Ama tövbe kapıları her an açık olduğu için samimiyetle tövbe edildikten sonra ve bir daha yapmamak üzere evlenmek isteyen evlenebilir. Onun dışında zina yapan ancak zina yapanla evlenmeli.
Tövbe mövbe işlemez al ayetin yüzü orda yazdım
https://www.youtube.com/watch?v=EYTZZ2mxSiI
Dinlemenizi tavsiye ederim.
Canim bu soruyu defalarca sorsak da anlatmaya calissak da hatta Kuran'i da gostersek de bunlar anlamaz cahil gelmisler cahil gidiyorlar bosversene.
Umarim Allah bizi bunlar gibi dusunenlerden uzak eder.
Amin kuzum
Cevap
11Cevap
Hayır evlenebilir karşı tarafın yapıp yapmadığını nereden bileceksin... Tövbe edip pişman olduktan sonra onunda hakkıdır ama evleneceği bayanın rızası olmaz o zaman öyle bir ilişki olmaz sonuçta kimseyi zorla evlendirmiyorlar..
benim dayımın torunun ikiside zina yaptı, helal süt emmiş kızlar ile evleniyor şimdi ikisiylede. ha kızlar karaktere aşık olurlar. çok sevdiler.
temiz kız istiyo sen kızı kandır kullan at evlenmeye gelince temiz kız saşmalaık ben zina etmedim öylede birisini isterim
Haram ya da yasak değil. Sadece öyle yapılması daha uygun
o nur tarikatının kuralı bir kere. ayrıca haram bu kadar aklınıza geliyorsa kurandaki herşeyi uygulayalım bakalım ne kadarına katlanabileceksiniz.
Yeni sıfır km bir araba mı istersin, yoksa ikinci el arabamı? neden eskimiş bir arabayı tercih edeyim ki.
Sen nasil bir arabasin, burada tartisilan o
Nasıl olursa olsun, ne farkeder? İnsan hep yeniyi ister ikinci eli değil.
Ben 25 yasndaym hayatımda iki kere yaptm o hatayı birinde 17 yasndaym birinde askerdeydm. ve askerden sonra da hic yapmadım pişman oldum çünkü ama eşimin ilki ben olmak isterim yinede.
Haram ama işte haram
Haram biliyorum ama nefsine yenik dusmek sucmu
Bırak isteyen istediğiyle evlensin sen kendi işine bak gerisine karışma.
ben 28 senedir sabırla bekliyorum ama bakire bir kızla evlencekmiyim sence var mı öyle kız?
Kız haklı dağılın beyler... ^_^
sonuna kadar katılıyorum sana.
Teşekürler canım
Bakir değilim, bakir kız isteme hakkım da yok.
Sacmalik degil serefsizlik :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar