Kardeşimi kaybettik. Ben bu acıyı nasıl unutacağım?

Arkadaşlar kızkardeşim 27 Haziran'da yapılan Yks'ye girdi. Sınav sonrası eve çok üzgün morali bozuk bir halde geldi. Konuştuk, bende bu süreçten geçtiğim için özel konuştum. Ona moral vermeye çalıştık ama değişen bir şey olmadı. Daha sonra babam işe annemde bir arkadaşına gitti. Kardeşim ve ben evde kaldık. Ben arka balkonda oturuyordum yere kaya düşmüş gibi yüksek bir ses duydum. İçeriye girdim kardeşime seslendim odalara baktım evde yok ama salonun camı açıktı gidip baktım kardeşim aşağıda yatıyordu. O an.. Dizlerimin bağı çözüldü derler ya ne bağırabildim ne sesim çıktı. Hemen aşağı koştum komşular toplanmış ben Allah düşmanıma yaşatmasın sinir krizi geçirdim. Ambulans ve polisler geldi ilk müdahalenin ardından kardeşimi apar topar hastaneye kaldırdılar ama malesef kaybettik. Niye ya? Niye yaptı böyle birşeyi? Sonucuna baktım Sayısaldan 487 puan almış bu üzülecek bir şey miydi? Babam belli etmiyor ama adam 2 ayda yaşlandı, annem perişan halde ben deseniz o anları gözümün önünden gitmiyor. Biz bu acıyla nasıl yaşayacağız arkadaşlar? Yokluğu o kadar belli oluyor ki.. Değer miydi ya? Değdi mi şimdi?
Kardeşimi kaybettik. Ben bu acıyı nasıl unutacağım?