Bir tayin muhabbeti dönüyor şu aralar, bende sizlere bir danışayım dedim.
Sizce, "Ülkenin doğusu mu, batısı mı daha güzel?"

Doğuya gitmeyen, görmeyen, yaşamayan ne bu ülkenin insanını anlayabilir, ne doğayı özümseyebilir.
Ne de şark hizmetini bitirebilir :)) gitmelisin. Hemde şimdi.
Türkiyenin her yeri güzel her yeri ayrı bi tarih ama Kürt oldugum için midir bilmiyorum doğuyu daha çok seviyorum tayin olaylarım olursa doğunun gelmesi beni çok mutlu eder zaten ilerde orda yaşamak istiyorum metropol hayatı bana cok yapay geliyor. Doğuyu karalıyorlar ama önyargı yapmamanı öneririm yolun düşerse ne demek istediğimi anlıycaksın :)
Ülkenin ortası hepsinden de daha iyi. :D Örneğin Eskişehir, Ankara . Ama senin illa doğu görevin varsa git gel. Öyle bir şey yoksa yaşadığın yere yakın bir yer seçebilirsin.
Cevap
23Cevap
Bir çok yeri gezdim ve güzellik olarak ülkemin her yeri takdire şayan. Fakat yaşama kısmından bahsedecek olursak, bu birazda senin yapınla alakalı. Örneğin doğu kısımlarında hava şartları biraz çetin cevizdir ve doğalgaz gibi yakıtları o kısımda bulamazsın. Bu yüzden kışın soba yakmak gibi işlerin olucak. Onun dışında yoğun kar yağışları alışık değilsen seni epey bir zorlayacaktır. "merkezi bir konumda olmadığını düşünürsek"
Eğer narin bir yapın varsa batı senin için en ideal olandır bence :)
Çoğu şehri gezdim, doğu çok güzel, dillere destan (Mesela Mardin) ama bir kere gezdin tamam ee sonra? Batı da ise yaşam daha kokay tabii ki. Her şeye erişebilme olanağıyla çok daha rahat yaşarsın
Batıda doğdum ve doğuda çeşitli illerde çalıştım. İki tarafın bendeki tek farkı doğduğum ve doyduğum toprak farkı. Doğuda daha kolay geçinebiliyorum.
Her yeri ayrı güzel. Hepsinin kendine has güzellikleri var. Bu biraz kişiye göre değişir. Mesela ben en çok Doğu Karadeniz'i beğeniyorum.
Dogusu ayri guzel batisi ayri guzel. Simdi tek bir taraf guzel dersem hak yemis olurum.
Her tarafı güzel. Doğuyu gezme imkanım olmadı ama Ege ve Akdeniz’de harika yerler var. Gizli koylar. Küçük lokantalar. Havanın iyot kokusu. Herşeyi güzel. 🤩
Doguda para biriktirirsin batıda sıkılmazsın. Tayinin mi çıktı
Batısı daha gelişmiş ve daha eğitimli. Erişilebilirlik açısından batı daha iyi. Nereye gidiyorsun
Doğusu güzel gezilecek yerler olarak ama batısında kalbim var 🦋
Doğusu batısı ayrı güzel değil, batısı güzel sadece
Elbette batısı daha güzel birde kuzeyi
Çünkü ağaç ve deniz olmalı
Türkiye bambaşka bir ülke. Yeter ki kendi halinde bıraksınlar.
Herkes nerde yaşamak için can atıyorsa orası daha güzeldir
Mantık basit ;)
Doğu maaşı yüksek o yüzden doğu derim orda her şey ucuz birde orda 5 yıl görev yaparım yıpranma derken erken emeklilik ege derim ömür boyu tatil
Bence doğu olabilir ama. her yanı da güzel. Doğası. oldukça güzel
Göç batıdan doğuya olmadığına göre sorunun cevabı belli ama turistik olarak ülkenin her yeri güzel
Ben doğuluyum bence kuzeyi guzel
Ülkemin her yeri ayrı güzel
Ortadaki resim balata ait
Batısı helede aydın muğla tarafları
Her yerin cazibesi farklıdır
Neden ayrım yapalım ki burada
batı daha modern guzel dogu daha tarihi guzeli
doğusu tarih olarak, batısı medeniyet olarak..
Her iki tarafında kendine göre güzellikleri var.
Doğu karadeniz
Kuzeyi
Doğu
Batısı
Doğusu daha güzel çünkü nüfus daha az.
Hepsi güzel
Doğusu
Doğusu
Her yeri güzelde insanı kötü
Batısını seviyorum..
Batısı
Batısı daha güzel ya