Anadolu insanı mı daha güzel geliyor yoksa batıdaki yaşayan insanlar mı daha hoş geliyor size davranış ve insan olarak?
Doğu
Batı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak şöyle söyliyeyim sana. Cebinde parası olan, ailesinin ekonomik durumu iyi olan adamdan çekinmem ben. Benim ailemin de ekonomik durumu iyi, babam yönetici ama sebebi bu değil tam olarak. Parası olan adam her zaman daha görgülü daha saygılı olur. Türkiyedeki hapis suçlarının çoğunu fakirler ve ekonomisi belli bir düzeyde olmayanlar yapar. Hırsızlık, dolandırıcılık, hatta tecavüz. Tecavüzcü olmak kansız olmakla ilgilidir kabul, fakat cebinde para olsa kariya gider adam. Bu yüzden Batı'nın insanı Doğudan üstün.
Odtü, Boğaziçi, Koç, Bilkent, Uludağ, Ege gibi ismi bilindik iyi okullarda okuyanların çoğu batıdakilerin çocukları. Bu ülkenin geleceği batının çocuklarından çıkıyor yani.
Sanayi olan şehirlerin çoğu Marmarada. Bu ülkenin ekonomisine katkı verenler de batının çocukları.
Doğu daha çok tarım hayvancılıkla faydalı.
Kebapları baklavaları diyorsan gayet güzel tadları :D
Senin gibi insanlarda batının davarları sanırım insanları yaşadıkları coğrafyaya göre değerlendiremezsin has erzincanlıyız hayatında kapısının önünden geçemeyeceğin bir şirketimiz var son model de bir arabamız benim babam tırnaklarıyla kazıya kazıya buraya geldi herşey insanın içinde başlar içinde biter coğrafyanın önemi yoktur
@İnals İstisnalarınız var, yok demiyorum. Benim en iyi arkadaşlarımından 2'sinin ekonomik durumları çok kötü. Fakat hayatımda gördüğüm en beyefendi karakterli adamlar.
Fakat bu yazdıklarımın hepsi doğru. Bak teröristler mayın döşeyip asker öldürmüşler. Asker jandarma gitmiş bir eve, bu mayının oluşması için bu mayın bu evin altından geçmiş amca gördün mü bunları diyorlar, Analarını avratlarına söktüklarım görmedik diyorlar. Vatan millet sevdalıları da var onlara lafımız yok. Fakat bu ülkenin geleceğinin batının çocukları olacağından da hiçbir şüphem yok. Bende Bursalıyım bu arada, babam büyük bir şirkette yönetici patronun sağ kolu.
Ne güzel doğrudur ama bir koyun için sürüyü harcıyorsun sen içinde kalleşlik olan her türlü yapıyor haber okumaya özen göster bence gri listede aranan terörist mardinde görev yapan batılı bir askerin arabasında bulundu insanın karakteriyle alakalı bir durum olduğu bölgeyle alakası yok
@İnals Karakteriyle alakalıdır zaten fakat
Batılının çocuklarının %80'i düzgün insanlarsa
Sizde %50-60 falandır herhalde
Şimdi sana şöyle birşey söyleyeyim benim en yakın arkadaşım maddi durumu iyi olan insandan korkmam dediğin kişiçe tacize uğradı herşey maddiyat felan değil önemli olan insanın vicdanı ve kendini geliştirmesi buna iyi okulların destek olmasına veya zengin olunmasına hiç gerek yok
Doğulu olaraktan doğu
Urfa
Onlar da sizi sever
Cevap
2Cevap
Güneydoğu hariç ayırt etmem. Geri kalan iyidir.
Yani bilmiyorum gitmek gezmek görmek lazım.
Karadeniz😂❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar