eğlenceli sorular yerine hep sponsor hitaben kasma soru olunca hata soran fenomenler sorup cikiyor bakmiyor bile kendileri bile merak etmiyor 😅 hal böyle olunca sıkıcı olmasi normal 😅
Ooo gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün inşallah. Aynen eskilerden kalıcı olan az. Bi kısmı da nick değiştirerek yola devam ediyor. Sorular bile aynı aslına bakarsan. Arada bonus üyeler çıkabiliyor. Kafa dengi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Havadis var mi diye yorumları okumaya geldim ama ayniymiş, bilindik KS 😄
Aynenn çok da değişiklik yokmuş tadı da kalmamış 😅
eğlenceli sorular yerine hep sponsor hitaben kasma soru olunca hata soran fenomenler sorup cikiyor bakmiyor bile kendileri bile merak etmiyor 😅 hal böyle olunca sıkıcı olmasi normal 😅
Ooo kimler gelmiş hoş geldin bebe nasıl bıraktıysan öyle ama o eski tadı yok artık..
Hoş buldum bebe hakkaten eski tadı yok gibi
Artık her şey sıradan aynı şeyleri görmek den gına geldi bide bizim zamanımız daki kafa dengi insanlar yok ondan hiç çekilmiyor artık
Yelkovan gibi dönüp dönüp aynı sorulara geliyoruz..!
anlıyacağın gibi ne Sezar gibi Romayı yakan var.. neden
napolyon gibi parayı bulan..!
Hala boş işler demek
Evet.. sadece mühendislerimiz çoğaldı..
Hahshah hala favori meslek demek ki o hep vardı herkes mühendis 😂
Evet öyle ama … farkı şu kaldırım mühendisi.. 🤭🤭
Pamdemiden olsa gerek 😂
Pandemide, yıkamadı mühendislerimizi 🤭
Esas sen anlat haberler sende nerde idin ne yaptın
Tam zamanlı anne oldum başka da bişey yok burası da baya yabancılaşmış😅
Ooo gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün inşallah. Aynen eskilerden kalıcı olan az. Bi kısmı da nick değiştirerek yola devam ediyor. Sorular bile aynı aslına bakarsan. Arada bonus üyeler çıkabiliyor. Kafa dengi
Amiin teşekkür ederim 😊
Şu doğaya duyarkı etiketi nedir nerden çıktı 😅
O teni bir etiket, gelenlerde omo nun da sponsor olduğu bir soru vardı
Ona cevap veren kazanıyordu
Çocuklarımıza Yemyeşil Bir Doğa ve Masmavi Bir Deniz Bırakalım Diye Bu İçerik Geri Dönüştürülebilir! ↗
Değişen bir şey yok be
Yaşıyoruz yaşamaya devam ediyoruz sen neredeydin
Çocuk büyütmek le meşgulüm 😅
Aha annelik işleri kolay gelsin :D
Amiinn sağ ol 😅
her zamanki gibi sitede deegişen bisey yok
Tsk iyi sen nasilsin