Hatalıysam söyler misiniz?

Lütfen bir yerde hata yapıyorsam söyleyin, artık kendimi sorgulamaktan yoruldum. Annemin vizesini almak için karşıya gittik sabahın köründe 2.5 saatlik yol sürüyor gidişi. O gün de annem evde bir şey unuttu diye 20 dakikalık yolu koşturdum, otobanın içine girdim. Otobüsün gelmesini bekledim annemle 1 saatte güneş tepemde. Eve geldim yine yürüyerek. Ablam çiğ köfte almış, ortak arkadaşımızın kardeşlerini çağırmış.4 bardak 3 tabak vardı. Yorgunluktan yıkayamadım. Saatin farkında da değilim baktım mutfağa yemek yspmamış çocuklara. Bulaşık yıkamadın diye yapmadım dedi. Kendisi 3 gün bulaşık bekleten, o pislikte yemek yapan biri. Yemek yer pisliğini 3 ay yatağının altında bırakır. Ben her yediğimi yıkayan bir insanım. Çok nadiren geçe bırakırım o da yorgunsam. Çocuklara verecek yemek yoktu, karşılarında küçük düştüm o an çok utandım. Annem 100 lira vermişti ekmek su alayım diye.50 lira hamburger aldım saat geçti 9 olmuştu çünkü.23 lira da temizlikçiye verdim. Sabahta 5 liraya ekmek aldım. geriye 22 lira kalmıştı. Gitmiş kargoya vernek için çantamdan almış. Çantamı karıştırdı diye kızdım, karıştırırım sana ne dedi. Annemin odasını da karıştırır para alırdı. Annem odasını kilitler nakitte taşımaz bu yüzden. Gelmiş bana şimdi hamburger yediniz bir şey vermedin bana diye ağlayıp bağırıyor. Kavga ettik zaten yemek yapmadı diye, üstüne de param yoktu. Niye vereyim? 21 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorgundum dedim diye de bana ne napiyin diyor ben bmyle birine ne anlatayım Allah aşkına. Ağlamaktan bıktım, intihara bile kalkıştım ama korktum.
Hatalıysam söyler misiniz?