Aile & Toplum Beğendiğiniz karşı cinsi kaçırır mısınız? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Haber eski olsa da enteresan olduğundan paylaşayım dedim 😃Erkeğin o saatte orada ne işi var ! Beğendiğiniz karşı cinsi kaçırır mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ahahahah haber çok iyiymiş ya😂 Kaçırırım tabi ya hatta şey yaparım vurucam kırbacı diye korkuturum falan😂😂 4 0 Yorumla
Senatoryumss Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl o erkek ne giydide kim bilir o saatte dışarda ne işi vardı hem öyle giyinirse bakarlar da tabi kadınlar haklı her türlü 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Garip, bunun kadına yapılmasını kınadığım gibi erkeğe yapılmasını da kınıyorum. Kaçırmak nedir yani 🤦♂️ 0 0 Yorumla
gltiryaki Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% +1 yıl 😂 Haber çok iyi. Ben kaçırmam fakat kaçıran kadınlara yardım ederim 😂😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o da yakışıklı olmasaydı 😀 kaçırırım erkeğim olsun 😂 1 0 Yorumla
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bir şey olmaz normaldir umarım gay değildir o kişi. 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Ahahha iyi yapmışlar hep erkekler mi kaçıracak. acaba niye kaçırmışlar🙂 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Millet birini kaçırmaktan ziyade keçileri kaçırmış. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Kastamonulu974 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 99% +1 yıl Beğendiğim kadını ya da kızı mecbur kalmayınca kaçırmazdım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂 Erkek o saatte yalnız başına aranıyordu benceBelasını bulmuş 😅 0 0 Yorumla
Karamel23 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Gebze değil sacmalamayin 1 4 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Haber bu ,www.google.com/.../3-kadin-begendikleri-adami-kacirmaya-calistilar-40787375Yalan haber ise gazeteye söyle , saçmalamayın deme! Yorumla Green_mile_devi +1 yıl O eyaletteki bayanlarda bir hal var 😃😃 Yorumla Karamel23 +1 yıl Beyfendi olay çinde yaşanıyor gebzede değil Yorumla Green_mile_devi +1 yıl İşte Çin’deki o eyaletten baksediyorum bende zaten Yorumla
sakinolreis Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok korkuyorum ileride böyle bir psikopat olacağım diye qkfhsj 2 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu ne ya asdmjhgqwfdasd 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Daha neler.. Kimseyi kaçırmam, kimseye kaçmam. 1 0 Yorumla
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet, böyle şeyler karşılıklı duyguya dayanıyor 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kacirabilmisler mi bari? 0 0 Yorumla
345traderjohn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerekeni yaparım olmuyorsa napim ya 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır tabikj 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. Gebzeli olan var mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ahahahah haber çok iyiymiş ya😂
Kaçırırım tabi ya hatta şey yaparım vurucam kırbacı diye korkuturum falan😂😂
o erkek ne giydide kim bilir o saatte dışarda ne işi vardı hem öyle giyinirse bakarlar da tabi kadınlar haklı her türlü
Garip, bunun kadına yapılmasını kınadığım gibi erkeğe yapılmasını da kınıyorum. Kaçırmak nedir yani 🤦♂️
😂 Haber çok iyi. Ben kaçırmam fakat kaçıran kadınlara yardım ederim 😂😂
o da yakışıklı olmasaydı 😀 kaçırırım erkeğim olsun 😂
bir şey olmaz normaldir umarım gay değildir o kişi.
Ahahha iyi yapmışlar hep erkekler mi kaçıracak. acaba niye kaçırmışlar🙂
Millet birini kaçırmaktan ziyade keçileri kaçırmış. 🤣🤣🤣
Beğendiğim kadını ya da kızı mecbur kalmayınca kaçırmazdım.
Yalan haber cnnturk
Erdogan trumpa kafa tutabilir mi?
😂😂 Erkek o saatte yalnız başına aranıyordu bence
Belasını bulmuş 😅
Gebze değil sacmalamayin
Haber bu ,
www.google.com/.../3-kadin-begendikleri-adami-kacirmaya-calistilar-40787375
Yalan haber ise gazeteye söyle , saçmalamayın deme!
O eyaletteki bayanlarda bir hal var 😃😃
Beyfendi olay çinde yaşanıyor gebzede değil
İşte Çin’deki o eyaletten baksediyorum bende zaten
Çok korkuyorum ileride böyle bir psikopat olacağım diye qkfhsj
Bu ne ya asdmjhgqwfdasd
Daha neler..
Kimseyi kaçırmam, kimseye kaçmam.
Evet, böyle şeyler karşılıklı duyguya dayanıyor
Hangi birini kaçırmaya çalışalımm
Hayır komik ve ilginçmiş cidden
Zaten olan bir şey bu
Kacirabilmisler mi bari?