Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Sizce neden böyle oldu?
Niyetim eleştirmek değil ama iki sene öncesine göre baya fark var
Niyetim eleştirmek değil ama iki sene öncesine göre baya fark var
açıkçası ben bir erkeği atletli görünce bile rahatsız oluyorum, bazı kadınlar görüyorum, evde giyilemeyecek kıyafetleri sokakta giyiyor. Bu kıyafetler daha çok iç çamaşırı kategorisine giriyor. Kimse başkasını rahatsız eder miyim diye düşünmüyor bile. Sadece kendilerini düşünerek benim bedenim, özgürüm diye geziyor..
Giyinin arkadaşlar istediğinizi, en özgür sizsiniz!
Cevap
43Cevap
Evet malesef suyunu çıkardılar işin ne kadar açık olursa o kadar güzel oluruz kafasındalar
Açık giyinmek derken kafayı mı yedin bacım kendi hemcinsimden de bu şekilde cahil düşüncelerin çıkmasi beni üzüyor soru sormak için sormayın beh
Ne kadar seviyesiz ve medeniyetsiz olduğunu kanıtladın tebrikler
Hemcinsim olunca eleştiremiyor muyum yani hahaha
At gözlüklerinizi çıkarın
İnsanların giyinminden aaa pardon bir KADININ giyimini yargılama hakkın nerden çıktı sözde herkesin bağırdığı özgürlük sözde mi kalıyor icraatı ne zaman gostericeksiniz acaba boş yargı dağıtmaktan vazgeçsen iyi kimsenin ne giyindiği seni beni ilgilendirmez soru sormak için soruyorsun üzücü gerçekten
Canım sen kaç yaşındasın ben kaç bir şey bilmediğin o kadar belli ki
Çocukluk etme yavrucum hadi iyi geceler takma kafana
Efsun! Efsosun ;*
Midemi bulandırıyorsunuz. Git evinde soyun
Haşemayla denize girmeye devam edin
Ayıp ediyorsunuz ya ne haşeması ferace giymek lazım insanlar artık o kadar kıyafete takmış ki giyimle insanları yargılayan cahillerden farkları kalmamış giyimime laf eden insanlara şimdi bakıyorum da onların olduğu konum o*ospuluk yapan insanları karı yapmak benim olduğum konum hukuk okumak giyimle birşey değişmiyormuş demekki herkesin önüne bakması zor değil nefsine sahip çıkmaktan zor değil yazık gerçekten kafanıza çevrenizdeki insanlara çok üzüldüm hemcinsim dememin sebebi bir kadın olarak kadınları daha çok anlayıcağını düşünmemdi bunu da anlayamadiysaniz demekki kendi doğrularinizi dinliyiceksiniz. d
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche.
Ki bunu ülke gündeminde APAÇIK! görüyoruz zaten
@Hiberdating @_efsunn boş laf
Yallah arabistana o zaman
@Hiberdating sana yakışan ahmakça bir cümle daha. Uzatmayalım
Aşın bunları entariyle bir yere gidilseydi Kudüs dinler kerhanesi olmazdı. Modern olun eski sapkın toplum düşencelerinin dayatmalarından kafanızı kaldırıp modaya, sanata, müziğe, dizayn ve çizgilere bakıp geleceğin tasarımını karşılayın. Bu sizin için daha iyi olur benden söylemesi. Yoksa kimse sizi bir daha böyle mağara dışından dürtmez
Kadına kadın gözüyle bakmayı öğrenip, kendi hayal gücünüzün ahlaksızlığının verdiği ve toplumun yargı kuramlarıyla yarı saydam perdeleri sıyırıp genişliğe bakın. Her çağ ayrı bir dönem kılık kıyafet modernizmin somut bir dili. Akımı yakala. kabile yaşamımda değil 21. yy dayız
@Hiberdating okumadım
Haklısın. Özgürlüğü çıplaklık olarak algılayan kafa bunlar. Asıl olay ise teşhircilik sapkınlık.
Doğru. Ben doğuda yaşıyorum bizim burda bile öyle. Sosyal medya ve İnternetin payı büyük bence bunda
Ne yapalım bunu dert mi edinelim yani? Bize ne, ne giydiklerinden?
Antalya'da yaşayan biri olarak bu durumu görmemek elde değil.
Yok birtek sana öyle gelmiyor iyice bosladilar kadınlar
çok haklısın hakkaten öyle aşırı açık giyinenler var
genelde tayt cogaldı ve tayt baska yerlerine kacıyo cok fena
Bilmem aynı gibi ekstra bir şey farketmedim ama doğrudur yani dikkat ettiysen.
Bu eleştriyi bir kadının yapması cok anlamlı. Millet neredeyse donunu gösterir halde.
Kim ne giyinirse giyinsin tamam ama. Bazen aklım almıyor
Zaman ilerledikçe modaya göre insanlarda ayak uyduracak zaten. Herkes popüleri yakalama derdinde.
Kalça çizgisinin ordam giyinmiş mini kısa kot şort çok görüyorum bu ara kot olmasa bildiğin iç çamaşırı ama kalın hali bunu daha çok Z kuşağı giyo ama amaç tarz olmaktan elit popüler kız gibi görünmek istemeleri ama aslında apart kızları çoğu
İki sene önce yaşadığım yer ile şu anki yer farklı olduğu için kıyaslama yapamıyorum
2 sene önce nasıldı ki
Bir toplumu bozmak istiyirsan kadınından başla demiş gavurlar 😄😄
Instagram özentileri hep.
Sorun şu ki, insanlar model sanıyorlar kendilerini
Güzellik algısı değişiyor. Artık daha açık kıyafetler daha çok alıcı buluyor. Zevkler.
üretenler kumaştan çalıyorlar da ondan. yoksa bizim kızlarımız yapmaz öyle şey
crop dedikleri hele saka gibi cidden
Aynen ya
Çıplaklar çok medeni öyle deme😀
Giymiyorsan giyme. Giyene karışma az saygı be bırak açılsınlar
herkesin memelerini gormek sıktı ya
Hepsi ilgi çekmek için
malesef we olan bize oluyor..
bir fark yok, algıda seçicilik
Yakında sadece südyen olur
Moda işte ne educeeen
Artık her yıl dahada fazla açılacak millet