Özellikle erkeklere soruyorum
En yakın erkek arkadaşınız kız kardeşinizi seviyor olsa 😀🙄
En yakın erkek arkadaşınız kız kardeşinizi seviyor olsa 😀🙄
Ben soruyu tam anlayamadım, yani sizin erkek arkadaşınız kız kardeşinize aşıkmı oldu diyiyorsunuz? yoksa abinizin arkadaşımı size böyle bir teklifte bulundu? Şayet abinizin veya erkek kardeşinizin arkadaşı böylesi bir girişimde bulunsa hemen abinize veya erkek kardeşinize söylemeniz lazım en azından abiniz ya da erkek kardeşiniz bunu bilsin ve bundan uzak dursun bu olayıda arkadaşkarına veya gruba anlatsın, en azından diğerleri de buna göre o arkadaşa yaklaşsın, birde sizin erkek arkadaşınız kardeşinizi ayartmışsa bunda başta erkek arkadaşınızın sonrada kardeşinizin suçu var, bu karekter meselesi desem yeridir.
Cevap
10Cevap
bana ters böyle şeyler. arkadaşımın kardeşi benim kardeşim gibidir. ben nasıl bakıyorsam arkadaşım da kardeşime o gözle bakmalıdır
Valla aşk bu ne olacağı belli olmaz
Kizlar sorun etmez hatta mutlu olur bence. Erkekler onur, gurur meselesi haline getirebilir. Belli olmaz onlara
Kizlar herkesle anlasamadigi için qfwhwjw
Yakın arkadaşının gorumcesi olması süper bir ayrıntı olur
Kız kardeşim yok ama reeldeki en yakın arkadaşım kız kardeşimi severse destek olurum çünkü harbiden adam
Sorun çünkü nasıl olduklarını biliyorum
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var ya o zaman kendini de onları da bir gözden geçir
Haydaaa🙄
Püü..
Sanmam
Sevinirim onlar adına.
Allahtan kardeşim yok 😁
Olabilir bunda anormal birşey yok
Kan akar.
Oha abart
Saygı duyarım
Masum sevgi mi
niyetlerine bağlı
Çok sacma