En yakın arkadaşın kankan kardeşin ile sevgili olsa tepkin ne olur?GÜNAYDIN 💙💙💙 En yakın kız arkadaşımı ne kadar seversem seveyim, erkek kardeşim ile birlikte olmasını onaylamam. Erkek kıtlığımı var arkadaş, gidip başkasını bulsun. İlişkileri başlamışsa sesimi çıkartmam bir şey söylemem ama ayrıldıklarında da o kız benim arkadaşım olarak kalmaz. Arkamdan iş çevirip kardeşimi ayarlayan kişiye daha güvenemem haliyle hayatından çıkmış olmak ona en büyük ceza olur.
Memnun olurum başlangıçta. Ancak sonrasında kardeşim üzülür ise büyük sorun olur. Mutlu olurlarsa da tadından yenmez. Ama kardeşimin gözünden gelen bir damla yaş için çok insan harcarım orası aşikar. Sonucuna bağlı olayların benim için bu durum.
Sevenlerin arasına girilmez. Başkasını seveceğine benim tanıdığım, güvendiğim birisini sevsin diyen var.
İkincisi
Detayda belirttiğin gibi bula bula benim kardeşimin bulmuş, arkamdan iş çevirmiş gibi düşünen de var.
Böyle bir durum olsaydı kardeşimi karşıma alıp konuşurdum arkadaşımı en iyi tanıyan benim sonuçta. Onun olumlu ve olumsuz taraflarını söyler, kararı kardeşime bırakırdım.
Ben ne abimin ne kardeşimin arkadaşlarıyla hiç takılmadım prensip gereği doğru bulmuyorum 😄 benim yakın arkadaşımla da kardeşim birlikte olmasın istemem
Aslında sorunun cevabı belli Kuzey Güney dizisi gibi olurdu kimseye güvenin kalmazdı hayatta belkide tek güceneceğin insan sana en büyük kazık atan olurdu aslında insan ozaman büyür işte
- yemezsem büyüyemem dedikleri şey kazıkmış meğer.
Kardeşimin sevgilisiyle sonradan ister istemez Arkadaş olacağım. Sonradan tanıyacağım diye uğraşmak yerine hazır tanıdığım birisi olması çok daha mantıklı 😂😂😂
Çok sakıncalı durumlar. Hele bide sonu ayrılık ve geçimsizlikse çok daha zor. Bu yüzden bu tarz durumlara arkadaşlık bağlarının bozulmaması için hiç girişilmemesi çok daha iyi.
Kiz kardes veya erkek kardes olmasi biraz farkli olur. Eskiden yakin erkek arkadasimin kiz kardeşiyle beraber olmustum ama bunu ona asla soylemedik. Erkekler için kiz kardeş olayi hassas konudur.
Abimle yakın kız arkadaşım flörtleşiyordu. Abimle evlenir mazallah diye yedikleri tüm bokları birbirlerine anlattım. Bir daha görüşmediler 😂😂😂izin vermem