1. Benim için aile kavramı çok önemli akrabalardan ziyade aile kavramına önem verip akraba ilişkilerini uzak tutarsam akraba olayları çıkmaza giren sorunların önüne geçmiş olurum çünkü akraba ne kadar uzak olursa o kadar kıymetlenir
2. Doğaya önem veren çevreyi kirletmeyen kirlettirmeyen ve kirleteni yeri geldiğinde saygı çerçevesinde uyaran yeri geldiğinde canını alacak şekilde geberten birbirini öldüren bi toplum yapardım. Çünkü doğa insan canından daha önemli bu sayede doğaya verilen önem artar ve doğadan korkan bi toplum olurdu
3. İnsanlara konuşma ve giyim kuşağını sınırlamak; misal marjinal olacağım diye saçma salak tqrzlar ortaya çıktı onların tamamıyla önüne geçerim kadın erkek fark etmeksizin renkli ışıl ışıl veya sade kıyafetlere zorlarım daha olgun görünen bi toplum için gelenek ve görenek örf ve adetler önemi kazanır bunu da satış yapan mağazaların tarzlarına biraz darbe vurarak başlardım. Benim için en önemlisi olgun gözüken aile yapısıdır asalet önemlidir.
4. Ev ve araba sahibi olan toplum yaparım yapmaya çalışırım arabaları hybrit, benzin ve elektrikli ülkede satışa çıkarırım evler en düşük 3 1 110m2 olarak inşaa ettiririm
5. Su insan için çok kıymetli bir var oluş o nedenle elektrik doğalgaz gibi faturaların yanında suyun kıymetini anlamak için suyu çok pahalı yansıtırdım kesinlikle israf edilen su istemem su çok önemli elektrik 10 tl geliyorsa su 500 tl gelecek ki insanlar anlayacak hatta her ay 1 gün tüm Türkiye de su kesintisi tam olarak uygularım ki suyun kıymeti anlaşılsın
Rica ettim su önemli çok görüyorum hala gereksiz yere israf oluyor bizim ülke zaten hiç önlem almak adına bi yaptırım yapmıyor zaten her konuda çökmüş suya bari bişi yapsalar doğa bahanesiyle poşeti parayla satarlar anca
Bunun AKP likle ne alakası var skdjs AKP li değilim zerre sevmem olanın da kendine saygısı yoktur Ben ışıl ışıl renkli kıyafetler dedim farkındaysan ama z kuşağı denen beyinsiz kitle marjinal olucam diye aptal aptal giyinme tarzları var 5 para etmiyor giyinmeleri çoğu öyle Toplum dediğin olgun olur öyle tepeden baktığın zaman Asalet görünmeli medeniyet görünmeli siz sadece açık giyinmeyi marjinallik düşündüğünüz için öteye gidemiyorsunuz açık giyinmeninde edebi adabı olur anladın mı bayan mal? Konuşma tarzına da girerim okullarda iletişim ve etik dersini koyarsın 1. Sınıftan itibaren zorunlu ders olarak insanlar zamanla birbirine alçak gönüllü davranır eskiden olduğu gibi eskilerin diksiyonuyla şu an senin gibi eşşeklerin diksiyonu bir değil ona da el atmak isterdim
Z kuşağina laf diyeceğine kendi kuşağına bak sen! Z kuşağı kadına şiddet uygulayip taciz etmiyor sizin gibi yobaz örümcek kafalı değiliz sen kendi yaşıtlarına bı baksana ya kızı yaşındaki insana tecavüz ediyorlar kızı yaşındaki insanın bacagina bakıp tahrik oluyorlar s*erefsiz o*rospu çocukları
olum sen mal mısın sdlkgsdşgms senin gibileri işte düzeltmek önemli bu dediğimden ülkeyi arabistana çevireceğimi nasıl çıkarıyorsun ben sana diyorum ki eskiden ülkede medeniyet asalet akıyordu giyim kuşamda neyse 18 yaşındasın git biraz geçmişe bak canım :D
Laiklik ilkesinin olduğu bı ülke de kimsenin hayatına karışamassin senin ne haddina ailesi bile karışamaz karismiyo sen kimsin ki karisiyosun laiklik ilkesini kaldıramaz kimse korunan bı yasa çünkü
Merak etme geçmişi iyi biliyorum ben geçmişte senin yaşındakilerin yaptığı sapikliklari gayet iyi biliyorum sen kendi yaşıtlarına bak kızı yaşındaki insana tecavüz ediyo pislik o*rospu çocukları
Bilim kurulu kurup insaların psikolojik ve zeka seviyelerini ölçerdim. İdiot olanları belirler seçimde oy kullanma yasağı getirirdim. ilk icraatım bu olurdu çünkü böyle bir topluma verilecek yetki ülke için intihardır. Bu sorun halledilince bilinçli toplum her türlü sorgulama ile yönetimleri doğru işler yapmaya yönlendirecektir.
1- insanların dış görünüşü ile alay edilmeyecek edenler de idam edilecek 2- herhangi bir dine, inanca, cinsel yönelime mutlaka saygı duyulacak duyulmazsa da müebbet hapis cezası 3- empati ve anlayış duygusu olmayanlar cezalandırılacak 4- zengin ve fakir ayrımı olmayacak yapan da idam edilecek 5- kimse kimsenin hayatına karisamayacak karisanlari da 20 yıl hapis cezası verilecek 6- kadın erkek farketmeksizin şiddet uygulayan ve tecavüz eden idam edilecek asla tolerans gosterilmeyecek 7- mülteciler kabul edilmeyecek sadece kadınlar ve çocuklar kadınların da evlenmesi yasak olacak... çocuklar da 18 yaşına gelince ülkelerine yollanacaklar 8- siyasal İslam diye bişey olmayacak uygulayan da direkt idam edilecek 9- reşit olma yaşı 16 olacak... 10- sevgili vs her konuda aileler çocuğuna karisamayacak karisana hapis Keşke böyle bı dünya olsaydı ya ne güzel olurdu...
En başta öğretmen yetiştirecek dünyanın en kaliteli hocalarını ülkemde çalıştırır yepyeni bir eğitim anlayışı başlatırdım.. Toplumsal ahlak ve kaliteyi arttırmak için kaynaklarımı seferber ederdim.. Adalet ve dürüstükten asla taviz vermem, devletin kaynaklarını çalmam, çaldırmam, çalanı da idam ederdim.