Arkadaşlar Sizi Sevdiğine İnandığınız Kişi Size Buna Yapsa Siz Ne Yaparsınız? Adalet Ne Zaman Yerini Bulacak?

Arkadaşlar geçen yıl nişanlımın telefonundan fotoğraflarımıza bakarken gelen mesajla beni aldattığını öğrendim. Sevdiğim, beni sadece beni sevdiğine inandığım, bana dokunmaya kıyamayan, 3 ay sonra kocam olacak nişanlım.. beni aldatıyordu. O kadar çok üzüldüm ki.. Tartıştık ben 'bitti' dedim ve 3 hafta görüşmedim. Bu süre içinde mesaj ve aramalarına da cevap vermedim. Akşam saatlerinde işten evime dönerken nişanlım yolumu kesti. Beni zorla arabaya bindirdi kapıları kilitledi inemedim de kavga etmeye başladık bana silah çekti. Bende can haliyle silahı tutunca aramızda boğuşma yaşandı ve silah ateş aldı. Ben üzerimdeki kanları görene kadar vurulduğumu anlamadım. Nişanlım hemen arabayı çalıştırdı ve hızlıca sürmeye başladı gerisini hiç hatırlamıyorum. Sonra ne yapmış biliyor musunuz? Beni Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine doktorlara emanet edip gitmiş. Araba ve silahı da hastanenin önünde bırakmış. Ertesi gün durumumu sormaya gelince polis gözaltına almış. 14 gün yoğun bakımda kaldım 2 ay neler çektim neler.. Buna rağmen 1,5 yıldır hiçbir ceza almadı. şu an serbest ve Mahkeme hala sürüyor. Yüzleşmeyi çok istedim ona Neden? diye sormak istiyorum ama korkak kaçıyor. Bu ne biçim iş arkadaşlar ya? Adalet ne zaman yerini bulacak?
Arkadaşlar Sizi Sevdiğine İnandığınız Kişi Size Buna Yapsa Siz Ne Yaparsınız? Adalet Ne Zaman Yerini Bulacak?