O yüzden gizliye açık soru , söyleyeceklerin varsa gel.

Çok şükür küçüklükten beri babam veya annemden evde birbirlerine veya bize şiddet uyguladıklarını görmedim. Olsa olsa ses yükselir onda da biz çocuklar uyarırız. Ben özellikle hiç dayanamam anneme sesin yükselmesine. Sanki bana yapılmış gibi hissederim.
Çok kötü yaşadım hep dövdüler beni benim için büyük bir imtihandır insanlarda bana iyi davranmadı hep kötülük yaptı vurdu dövdü ama büyüdüm ayaktayım... ve kim istemez ki güzel yaşamayı şimdi ki aklım o zamanda olsaydı elimden çekecekleri vardı işte naparsn başa gelen çekiliyor ister istemez
Babamın anneme karşı hiç şiddet uyguladığını görmedim beni de küçükken 2 kere dövmüştür ama bir daha olmadı toy zamanlarıydı sanırım sonra çok pişman olduğunu söyledi zaten bende de travmatik bir duruma sebep olmadı Allah’tan
Haddini aşan olursa sertlik gerekli dayak atmadan bile bunu küçük yaşta alıştırabilirsin çocuğun gözüne bakarak korkutarak yapılabilir ama bu eğitim ve düzen için kesinlikle şart düzeni bozanın haddini bildireceksin
Cevap
16Cevap
Cokk zaman once cocukken yani anne terligi baba samari yemizligimiz var, ama ondan otesi yok rahmetli en son " esek kadar oldunuz size vurulmaz "daha deyip ergenlikte bu olayi bertaraf etmisti.. o gundur bugundur siddet yoktur.. Allah nur icinde yatirsin, saglam samarliyordu ama yaa☺️
Aile de siddet görmediğim kimse kalmadı, annemden psikolojik babamdan fiziksel kardesimden hem psikolojik hem fiziksel siddet gördüm ruhumdaki yaralara diyecek lafım yok hiçbirine hakkim helal değil.
Valla babamızdan küçükken korkardık birkaç kere ciddi şekilde terbiyesizlik ettiğimiz için tokat atmışlığı vardı sonra vurmasına gerek kalmadı gözümüzün içine baktığı zaman anlardık ne demek istediğini.
Hayır hiçbir zaman şiddet içeren birşey yaşanmadı. Babam anneme şuana kadar elinin tersini bile çevirmedi.
eskiden oluyordu bende boş durmam tabi bütün kollarını kanatana kadar saldırıyordum bulaşmaya cesareti varsa sonuçlarına katlanır 😏
çok şükür bugüne kadar babamın anneme sesini yükseltiğini görmedim..
en büyük kavgaları bile sadece isimlerini zikrederler.. bu onlar için büyük bir olaydır çünkü aşkımsız bitanemsiz konuşmazlar..
Hayır şiddete karşı bizimkiler. hiç bir zaman olmadı
Şu an asla kimse kimseye şiddet uygulayamaz ailede izin vermem yaşanmıyor
Hayır yaşanmıyor. Bazen kardeşlerimin üzerine fazla düşüyorum o kadar
Fiziki hiç yaşamadım ama psikolojik çok çok ağır yaşadım
Annem bir kaç defa vurmustur çocukken babam da öyle bi dengesizlik yoktu
Karımı iki günde bi dövüyorum
@_suveyda anlamadım işin mizahı var da ben mi anlamadım sırıtılcak ne var ki sırıtıyor ve görüşü beğeniyorsunuz
@Joylessgirl arkadaş trol takılıyor sitede ondan
Anladım
küçükken sürekli başımı belaya sokardım annem de döverdi ama öyle fazla değil genelde bağırır ve uyarırdı.
Yaşandı bitti saygısızca.
Aile falan yok.❣️❣️
Babam eve gelmediği sürece yaşanmaz.
Çok şükür hayır yaşanmıyor.
Görmedim yaşamadım yaşatmadım
Çok şükür yok..
Saygımız sonsuz 🍒
Yaşadım bir kaç ay öncesinde
Çok yaşandı zamanında ama artık bitti
Kardeşime küçükken tokat attım, aklımdan çıkmaz:(
Yaşandığı olmuştur
asla yaşanmaz.
Hayır
Hayir yasanmaz.
bizde saygı da kusur edilmez
Yaşanmıyo
Asla
Hayır çok şükür
Fiziksel değil ama psikolojik fazlasıyla yaşanır.
çok şükür ki hayır..
Evet geçen sene abimin parmaklarını kırmıştım
Hayir.
Hayır
Hayır yok.
Hayır hiç yaşanmadı
Bol bol.
Evet
Hayır yaşanmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?