Şiddetten kastım bu br anne terliği olabiilir, bir tokat olabilir. Eğer gördüyseniz en son hangi çağınızdaydı?
Çocukluk, ergenlik, yetişkinlik vs?
Çocukluk, ergenlik, yetişkinlik vs?
Gördüm tabii. Annem beyzbol sopası babam da odunla daldı, kaburgamda kırık, kol ve bacaklarımda kırık ve sayısız çatlaklar oluştu, sargı beziylen sardılar, gördüğüm zulümler yüzünden görme yeteneğim yarıya indi, orta parmağım kırıldığı için artık kimseye orta parmak çekemiyorum. Umarım tatmin olmuşsundur muah
😲😲😲😲 ve tüm bunlara rağmen şikayetçi olmadin mi? Kusura bakma ama aile içi şiddeti normallestirmemeliyiz neden valla ben olsam şikayetçi olurdum sebebi nolursa olsun dövmeye hakları yok bi de senin sağlığını etkilemis
Valla kusura bakma ama sen yalan soylesen bile bundan beterlerini yasayan ve normal bisey mis gibi anlatalanlar vardır
Aga bi tek benim ailem mi iyi ya valla bana bağırmadilar bile bende çok yaramazlik yaptım ama bana kimse bağırıp dövmedi çok şükür modern ve eğitimli bi ailem var
Ve bu arada da sanki bu normal biseymis gibi rahat rahat anlatmışlar ya aile içi şiddeti normallestirecek kadar saf ve cahilmisiniz cidden? Birinin yorumunu gördüm görme kaybi olmuş parmağı kirilmis valla neden şikayetçi olmuyo kimse ya bundan daha beterleride vardır, belki size gereksiz duyar kasiyomusum gıbı olcak ama aile içi şiddet normallestirilemez ve mutlaka cezası olmali, sebebi nolursa olsun dövmeye haklari yok bagirmaya da hatta 👍👍
Yaklaşık üç yıl önceye kadar aktif olarak şiddet gördüm hemde sadece annemden değil normal bir çocuk gibi gelişemedim tıbbi yardıma başvurdum.
Eğer ileride bir çocuğum olursa dayak ona yapacağım belkide son şey olur dayakla çocuk eğitilmez şiddet hoş bir şey değildir insanı dizginlemez dahada yoldan çıkarır ve ben artık bunu bildiğim için bilinçlendim şiddete başvuran biri değilimdir konuşarak halletmeye çalışırım.
Cevap
1Cevap
Yakın zamanda annemden normal olmayacak bir şekilde gördüm
özel değilse nedendi peki?
bende annemden 21 ime kardar gördüm, babamdan hiç görmedim ama.
kardeşinle kavga vs ettiğiniz için mi? konuşmak istersen özeldende anlatabiilirsin sana takip attım, aslı ben
geçmiş olsun, bende annemden bi kaç hafta önce erkek arkadaşımla ilgili yalan söylediğim için bi güzel tokat yedim. Bu yaştan sonra koyuyor insana.
Sende mi tokat yedin?
büyükler hep suçludur, kardeşine bişey olmadı ama dimi :)
çok ayıp etmiş valla kardeşin, keşke araya girip kurtarsaymış seni. Bizde bi kere kavga ettiğimizde kardeşim dolaptaki bütün kıyafetlerimi yere atmıştı, bende kardeşimin kollarını tutuyordum. Annem odaya geldi peki ne oldu? beni dövdü yaşım 19 Ama asıl suçlu kardeşimdi asıl dayağı hak eden kardeşimdi. Annem bide avrupalıyım diye övünür, ama asla öfke kontrolü nedir bilmez.
Yediğim en kötü dayaktı yalan söylediğim zaman, saçlarımdan iki kerede tokat vurdu. Saç köklerim bütün gün acıdı nasıl çektiyse. Yanağımda parmak izi çıktı falan.
Sana ne yaptı ki tokattan beter?
off çok kötü olmuş, geçmş olsun çok allah tekrarından korusun. Halamı izi var? yenimi oldu bu olay? benim yanağımdaki geçti bi güne.
çok çok geçmiş olsun, allah tekrarından saklasın
Çocukluk dışında görmedim. Ama hak ediyordum yani haylazlıklarımla...
Annem hala arada çimdirir 😂😂
çimdikten nolcak :d
Gördüm.
suçun neydi mesela en son?
kaç yaşındaydın?
Evet gördüm
24 yasimdaydim
nedendi peki?
Terlikle yokatla kalsa iyii..
neyle gördüün ki? suçun neydi bu yaşta?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?