Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
İnsanları isteyerek mi yoksa istemeyerek mi kırarsınız?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Merhaba Perso,
Saman alevi gibi öfke geçişlerim olabiliyor maalesef. Bu duruma gelince insanları çok çabuk kırabiliyorum. Tabi ki gönül ister ki kimseyi kırmayalım ama bazen hakim olamıyorum kendime. Hatamı anladıktan sonra ise muhakkak özür dileyip gönül almasını biliyorum.
Bilmeyerek pek kırmam çünkü konuşmama, davranışıma özen gösteririm. Genelde biri benim tarafımdan kırıldıysa bilerek ve isteyerek yapmışımdır. Sonrasında pişman olup üzülüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Özellikle moralim kötüyken insanları bile bile kırıyorum ve sonrasında da özür dilemek işe yaramıyor. Şu an daha önce kırdığım ve kızdırdığım kişiler var ve geri dönüşü olmadığı için aklıma geldikçe üzülüyorum.
😀😀
Kırarsam hak edeni kırarım.
Sabır da bir yere kadar oluyor
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
İsteyerek kırıyorsan hak etmiştir. Diğer türlü istemeden kırdıysamda yapacak bir şey yok
Cevap
58Cevap
Kendimi kırarım. Ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim susarım sadece. İçimden konuşur, kendi kendime kızarım. Hatta bir ara kendim küsmüştüm. İnsanları kırmamak için elimden geleni yaparım. Çünkü kırılmanın ne olduğunu, ne hissettirdiğini çok iyi bilirim.
~kırmam yani. İlla kıracaksam birini kendimi kırarım 🌷
Kirdiysam isteyerektir. Haketmistir. Yani cogu zmn boyle. Damarima basmistir, gicik olmusumdur falan o zmn bilerek isteyerek kirarim.
Ama bazen konusurken Turkcenin azizligine ugrayabiliyorum. Soyledigim seyler baska taraflara cekiliyor. Bilmeden kirmis oluyorum.
Bir kalbi bilerek kırmaktan çok korkarım. İnsanlara karşı her zaman anlayışlı bir yapıya sahibim. Ne olursa olsun onun penceresinden bakarak onun o an ki ruh halini algılamaya çalışırım.
Fakat bazen insanlar sizi zorla yoldan çıkarıyor o noktada karşımdakinin ne hissedeceği umrumda olmuyor..
Bu konuda ben değil de beni kıranlar çok başarılı..
İstemeyerek kırarım. bile isteye kıramam kimseyi. kendim kırılsam bile sessiz kalanlardanım ben.
çok sevdiğim birinin
Kendine gelmesi gereken bir durum varsa
Bile isteye kırmışlığım var. hatta kırdım diye
Teşekkür almışlıgım.
Bilmeyerek kırdığım zamanlar oluyor, ister istemez üzülüyorum ama genel'de bilerek kırıyorum. Ve bu bana keyif veriyor. Sizce bu normal mi? Karşımdakinin kişiliğini terbiye etmek yerine yaptığı yanlış ve hataları çatır çatır yüzüne vuruyorum. Egosunu ve kibrini ayaklarımın altına alıp onu üzmek bana kendimi çok iyi hissettiriyor. Aranız'da bunu yaşayan var mı?
Çoğu zaman bilmeden yaparım.
Hatta sonra ilahi adalet derim. Kalbim temiz ya benim :)
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
isteyerek kimseyi kırmam dur şunu kırayım demem çok korkuyorum kalp kırmaktan... kırıyorsam farkında değilimdir gerçekten bilememişimdir
Kimseye onu kıracak kadar yaklaşmıyorum. İnsanların samimiyetine, sevgisine ve aşkına inanmıyorum.
Nedruî 🌿
İsteyerek kırdığım zamanlar oldu. İstemeyerek kırdıklarım isteyerek kırdıklarımdan daha fazla değil ama.
istemıssen bır sıkıntı yaratmıstır .
istemeyerek ise aksıyon olsun canım sıkılıyor yapcak bısı yoksa yapma ıhtımalımde var.
İstemeden maleaef
Bilerek ve isteyerek kimseyi kırmamaya çalışıyorum
Daha çok konuşarak anlaşma taraftarıyım
İstemeyerek kırarım. İsteyerek kıran olacağını zannetmem de. Bu aralar birkaç kişi kırıcı olabildiğimi söylüyor. Ben de şaşırıyorum bu duruma..
Öfkelendikçe daha da sakin bir moda giriyorum.
Israr yapılmadıkça kırıcı değilim.
Arabulucu olabilirim.❣️❣️
1 kere bilmeyerekten ve , kırmadaım da gakat kız kendisi kırıldı , şilink diye , cilks diye , bilmiyom iate öyle
Selam,
Çoğu Kırmalarım istemeyerek ama bazıları hak ediyor 🙂
Kalp kırmanın ne demek olduğunu bildiğim için kolsy kolay kimseye bunu yaşatmsmaya özen gösteririm.
Hayatımda en çok önem verdiğim konulardan biridir insanları kırmamak incitmemek.
Bilerek bir kalbi kırmam.. Kırmışsam da çok pişman olurum
Elimden geldiği kadar kırmamaya çalışırım ya
Sevmem kimseyi kırmayı. Ama oluyordur istemeyerek de olsa.
İstemeyerek de olsa kasti de olsa kırdıktan sonra pişman olurum.
Istemeyerek sonradan cok pisman oluyorum saman alevi gibiyim malesef
Bazen bilinçli olarak can yakıyorum, bazıları bunu hak ediyor. Kırıldıysam kırmaktan geri durmam.
bilerek neden kırayım ki? tabiki bilmeyerek. ama çok pişman olurum sonrasında özür dilerim hep.
İsteyerek kıran var mı? Ne kadar kötü insanlar var yorumlarda.
Kimseyi bilerek kırmam asla elimden geldiğince sihirli olduğum anlarda bile kırmamaya çalışırım
Hiçbir zaman kimseyi kırmak olmadı gayem. Kalp kırmaktan korkarım.
Kim birisini isteyerek kırmak ister ki? Kırılacağını bile bile bir şey yapar ki?
Bilerek neden kırayım beni son haddeye getirmişlerdir
Dm atarmısın bana
İstiyerek asla kimseyi kırmam
Zaten dikkat ederim
Hayatim boyunca cok kirildim ama kimseyi bilerek kirmadim belki de en buyuk hatam budur
Bilerek kırmam yahu deli miyim ben ponçik bir insanımmdır dıı 😂😂🥺💃💃💃
Hiç kimseyi isteyerek kırmadım şimdiye kadar, kırdıysam da bilerek olmamıştır
Bazen bile isteye kalp kırdığım vali olmuştur ama genelde bile isteye yapmam...
Kırmamak için elimden geleni yaparım
İlla hakaret et diyorsa kırarım
çoğu zaman istemeyerek ama nadiren isteyerek kırdığım da oluyor tabii.
Kırdığım biri varsa bilerek ve isteyerektir hak etmiyen kimseyi kırmam..
Bilerek yapıyorsanız psikopatsınız demektir. Tedavi olsunlar bu arkadaşlar.
Kimseyi kırmamaya özen gösteririm, eğer birini kırmışsam bilmeyerek olmuştur.
Kırmamaya özen gösteririm ince düşünürüm bu konularda hep tanımadığım insanlara dahil
Çok konuşan biri değilim, patavatsızlık lüks kaçar böyle bir bünyeye.
Kimseyi kirmam, boyle bir sey olduysa bilmeden olmuştur ki cekinmeden özür dilerim.
İsteyerek kırarım ve istemişsem haketmiştir pişman olmam
Duruma göre değişir eğer karşımdaki benim kırılıp üzüleceğim bir şeyi bildiği halde yaptıysa ben de bilerek kırarım ama onun dışında birini kırdıysam da bilmeyerek olmuştur ve bunu anladığımda da pişman oluyorum
Kimseyi kırdığını hatırlamıyorum ama kirmissamda bilerek kırarım beni gerçekten çileden çıkaran bir tavır sergilemistir
Sevmediğim insansa bilerek isteyerek kırarım istemeden kirarsamda mutlaka gönlünü alana kadar ugrasirim
Sinir anında ağzıma ne gelirse söylerim ve sanırım bu istemeyerek oluyor. Tabi sonrasında pişman olup özür diliyorum ama biliyorum ki ne kadar özür dilersem dileyeyim kalp kırıklığı düzelmez.
Aynen efendim yaaaa pek kırmam ama kırınca da pişman oluyorum çok...
İyi niyetle yapılan davranışlar yerine göre incitme amaçlı yapılan davranışlardan daha kötü enkazlar oluşturabiliyor ne yazık ki
İstemeyerek kırdğm çok olmştr ve hepsinde de çok pişman oldum
En hassas olduğum konu çok dikkat etsem de bazen istemeyerek kırıyorum
Bazen bilerek bazen istemeyerek bazende bilmeyerek :))
Eğer hakediyorsa isteyerek hakketmiyorsa istemeyerek kırıyorum 😔😔
İstemeden kırdığım çok kişi olmuştur. Çogunlukla pişman olurum.
İstemeden. Saman alevi gibi öfkem var. Pişman oluyorum
Bazen isteyerek bazense istemeyerek kırıyorum.
Beni kırdığı için.
Engel olamıyorum ama.
yapmaya çalışırım.
Allah'a havale etmem
Sağ ol kardeşim.
Değmez
Geçecek inşallah
Doğru.
Amin. 🤲
Bilerek de bilmeyerek de ustayım
Hak ediyorsa kırarım net 👌
İnsanları kırmam nadiren istemeyerek kırarım