cemaat yurtlarında (arkadaşımın kaldığı) alevileri öldürürsen cennete gidersin diye öğretmişler. bende aleviyim nr biçim bir laftır bu? inanan beyinsizler varmış hemde birsürü
Cevabın nedir?
+1 yılPapa da cenneten bahçe satardı Ortaçağ'da. Ortaçağ'a geri döndük. Zatan hep saçma sapan adetleri benimsiyoruz.
Çağrı filminde bir sahne vardır. Hicret eden Müzlümanlar, Habeşistan'da, din adamı, sanırım, önünde eğilmediler. "Siz peygamberinizin önünde de eğilmez misiniz?" sorusuna, "Biz, Allah'tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyiz" dediler. Bugün din adamlarına, şeyhlere, dervişlere, devlet adamlarına kul köle olunuyor. Halbuki ruhbanlık Hıristiyanlık geleneğidir.
Bir kimsenin cennete mi, cehenneme gideceğine Allah karar verir. Herkesin yaptığı ise, kendisinedir; kendi sevabıdır, kendi günahıdır. Hiç kimseye de bir başkasının yapıp ettiği sorulayacak. Ama bizler, ne yapıyoruz. Biz, ne yapıyoruz, Hıristiyan geleneğini âdet edinmişiz, onu bunu afaroz edip dinden çıkartıyor, inancına karışıyor, ibadetine engel oluyoruz. Sadece Alevileri kastederek söylemedim; diğer inanışları da kastettim. Özellikle birbirlerini öldüren, birbirlerinin camilerini, ibadet yerlerini öldüren sözde Müslümanlara dedim. Nedir bu mezhep savaşları? Sünnileri, Şiiler, Aleviler veya diğerleri bir arada yaşayamıyor mu? Türk devletlerinden biri olan Hazarlarda üç dinin ibadethanelerinin yan yana olduğu ve davalara, 1 Müslüman, 1 Hıristiyan, 1 Yahudi ve 2 Şaman tarafından bakıldığı söylenir.
Namus cinayetleri (namus, insana ait bir kavramdır. Bir kadın, namusunu kaybediyorsa; sorumlusu, onun namusuna göz dikmiş olan erkektir.), töre cinayetleri (hiçbir töre veya kural Allah'ın kurallarından üstün olmaz), kan davaları (ki kan davaları Peygamber Hz. Muhammed sav. darafından yasaklanmıştır. Veda Hutbesinde açıkça belirtir.) kadına şiddet, kadın cinayetleri (Allah, kitabından boşanmak isteyen kadınları öldürün, demiş gibi!), rüşvet, torpil, hakaret, küfür, yolsuzluk, yozlaşma...
Bu ülkede kaç tane cami, mescit, ibadethane var. Bir de üstüne bu kadar şey. Gerisini düşünün...22 Yorumla- +1 yıl
Canımın sıkkın ana geldi. Teog haberleri falan...
En İyi Cevaplar
Bence cemati karalamaktan başka bir şey değil. Allah korkusu olan hiç kimse böyle bir şey demez. Çok insan tanıdım cemaatten ve son olarak oruç ayında Alevi Derneği'yle birlikte yemeğe katıldım. Kardeşçe iki tarafın büyükleri birbirine bu toplum için neler yapabileceklerini konuştular. Insanın insana üstünlüğü asla yoktur. Ne ırk ne mezhep ne de ten rengi.. Bunlara inanacak kadar saf ve aptal olmayın. Oynanan oyunların bir parçası maşası olmayın. Önemli olan insanın erdemli ve ahlaklı olmasıdır. O arkadaşına da söyle eğer öyle bir şey varsa kim dediyse şikayet etsin.. Ama dediğim gibi doğru olduğuna inanmıyorum.
00 Yorumla
ömrumdee böylee bir sacmalıkkk duymdmm ne kadar sacmaaaa zatennn onlarrın hepp dertlerıı tek bir taraf olmakk hep kendileri ıyııı kendileriii müslümann... güzelimmm benim bende müslümanmm hepmz kardeszz vatan hainii olmaylm yeterliii bizimdeee en kötumz varr biraz acıcam bacısını satan serefszilerimz varrr vatanmzaaa hainlik edenlermzzzzz basbaknmzaaaaa nankorluk edenn biir suru insanmz varrrr bunun alevlikle müslmanlıkla ilgisi yoktr bndeee milliyetcymdr fakat insanmdrdaaa genellleme yapmaylmm alevilernde kötu olanıı vardr müslmanlarındaaaa butun insanlarıı seviiyorummm yaradanı seviyorummm cunkuuu :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle duyumlarla insanları itham etme kanıtın varsa göster. . .
33 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane cemaat yurdu demiş bunu. lafım her yurda değil
- +1 yıl
o zaman git tepkini o bir yurttakilere göster olmaz ki böyle Alevilerin özgürlüğünü savunalım diyorsan gel birlikte savunalım ama bunlar hoş değil provakatif şeyler
- +1 yıl
çok haklı. cemat diyince akla bitanesi geliyo. onların olduğu ne malum. bide sadece bir yurt da olabilir bütün cemaatteki insanları zan altında bırakıyosun. arkadaşın yalan söylemiş olası ihtialini söylemiyorum bile
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
Orta cağ bitti sanıyordum ama devam ediyormuş. Avrupalıların orta cağ yaptıkları gibi Katoliklerle Ortodoksların bir birlerini kesmesi gibi. Onlar akıllandılar ayrı Yaratıcıya ve onun peygamberine inanıyoruz bırakalım bir birimizi öldürmeyi bu hastalığı Müslümanlara yayalım ki onlar geri kalsın biz değil ve her şey ters taklak oldu biz gerideyiz onlar her konuda ileri orta cağ da biz ileriydik onlar cahildi adamlar bu işleri cok iyi biliyorlar kimi nasıl kandırıp savaş başlat caklarını. Yeni dünya düzeni savaşı da barışı da biz çıkarırız bunun İngilizcesini ABD 1 dolarında yazılı
11 Yorumla- +1 yıl
+1...
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yahudi köpeklerinin Tevrat denilen ne olduğu belirsiz din kitabın da Tekvin 25 ''sizden olmayanları katletmeniz bir vecibedir. Bu Yahonun takdirine değer.''demektedir.. Yani Yahudi olmayan her kesi öldürmek Allah emri diyor.. kuran da böyle hiç bir ayet yok ve böyle söyleyen her kim ise o deyyus Yahudi köpeğidir. Yahudiler İslam dinini köpekleri olan şeyhler ile dejenere etmek için var güçleri ile çalışmaktadır..
00 YorumlaAleviyim. Ve babam bana sadece inanclarim ile ilgili allah bir kitap bir rabbimin yarattigi kulu ayirmak sana düşmez sadece bunu bil dedi. Allahtan korkutularak sunu yap tas olursun bunu yap bilmem ne olursun diye buyutylmek yerine allahi sevmek öğretilir. Annem sünni babam alevi daha karsilastirarak söyleyeceğim çok şey var. Hayattaki en büyük gururumdur bu benim.
00 YorumlaCahillik başa bela ağzı olan konuşuyor ama kimsede internetten veya dini kitaplardan doğruyu okumuyor böyle kendini bişey zanneden insanların ağızlarına bakıyolar onların laflarına inanıyolar bende aleviyim ve bu tür ayrımcılık yapan insanları kınıyorum onlara insan demek yakışmaz ama neyse.
00 Yorumlacemaatler akpye ters gitmeye baslamadn once cok iyiydiler simdi akp ile tersleştiler bütün akepeciler cemaate karsi oldu biz yillar oncede aynıydık yıne aynıyız hep karsiyiz birilerini tanrılastırmaya ama bu ınsanlar anlamiyor
fethullahın yurtlarında gidenler bilir zorunlu olarak belgesel izletiyolar onu övüp agliyolar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Faşist ve yobaz sağcılar yıllardır bu memlekette huzursuzluğun baş kaynağı olmuştur. Toplumsal beraberliği sarsan bu insanlara sorsan çok dindar ve vatanseverlerdir. Gerçekte ise dine ve vatana en büyük zararı verirler.
00 YorumlaGereksiz insanlar. Bende aleviyim aleviler en hosgorulu insanlar yakmak yikmak oldurmek alevilikte asla yoktur cemaatci gecinen dindar insanlar oldurmeyi iyi bilir. Yiyen varsa oldurur.
10 YorumlaBenim çalıştığım yerde bir geri zekalı vardı alevilerin elinde yemek yemezdi ama budistin elinden yerdi şerefsiz herif cok tartıştım onla ama idun anlamıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılalevilerin elinden yemek yenmez lafını internette çok duydum inanılmaz aşağılayıcı
Onu bilemedim de bunu diyenide inananıda öldürmek kesin sevaptır. Boş yere kaynak tüketimi, devlete millete masraftan başka birşey değil. Dinimizce israfta günah olduğuna göre :)
00 Yorumla
+1 yılosmanlı da geçmişte kürtleri bu şekilde kandırıp alevi ve ermenilerle savaştırmıştı artık kürtler gözünü açtı umarım cemaatlerin peşine takılanlar da farkına varır bu aptallıkların.
00 Yorumla
+1 yılBir gizli kullanici sorusuna bile körü körüne inanip ordan yorum yapmak nasil acizliktir? Bizde neler bekliyoruz bu milletten adam ksde gizli kullaniciya inanıyor direk :D
02 Yorumla
Soran+1 yılgizlilr insan değil
- +1 yıl
Bkn: Tayyip Erdoğan'ın ses kayitlari çıktı kanit olarak yine inanmadilar ama gizli kullanicinin yorumuna inanmak ve o şekilde hitap etmeyi kafam almiyor :D 136 ülkede sen turk bayragini dalgalandir önce sonra elestir
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Şimdiye kadar cemaat yurdunda kalmadım belki ondandır hiç duymadım böyle bir şey etrafımda kimse böyle bir şey öğretmedi bana...
00 Yorumla
+1 yılhayır o cemaatte denmemiştir kesinlikle orası başka bir yerdir. böylesaçma cahillik olmaz. Müslümanlıkta vatanına bir saldırı olmadığı sürece teröre elini sürenin Müslümanlığı düşer.
00 Yorumla
+1 yılALLAH hesabını sorsun. Alevilerde Müslüman değil mi BİRİLERİ gidiyor bilmem nerenin papazıyla yan yana geliyor görüşüyor ama bir alevi dedesiyle aynı ortamda bile bulunmak istemiyor..!
20 Yorumlaböyle şeyleri konuşamak o kadar tiksindirici ki benim arkadaşlarımın %80 i alevi ve allah razı olsun onlardan hiç zor günümde yalnız bırakmazlar bir o kadar bağlıdırlar dostluklarına gerçek aleviler.
00 Yorumla
+1 yılyok ya öyle birşey her denene inanmayın hep provakasyon bunlar.. popoları yemez öyle bişey demeye kim ki onlar...
00 YorumlaBur sunni olarak soyluyrm On numara alevi arkadaslarm var cok iyi insanlar boyle seyler anlatan hocalara kazik cakmak lazim nasil insanlarsnz
00 YorumlaHangi cemaat merak ettim bircok cemaat ten farkli farkı arkadaslarım var hepsi kendi halinde adamlar
Birde bu tur seyler söyleyerek bir zamanlar Alevi kardeşlerimize düşman eden eller vardı böyle bir seyde olabilir00 YorumlaOlmek ve öldürmek can almak yuce rabbimin isidir bize dusmez can almak...
00 Yorumlaalevılerın yemeği yenmez
kız alıp verılmez
ooo daha neler neler var :S:DF:00 Yorumlakim diyorsa yalan söylüyor kur'an da sünnetde 4 mezhepte öyle bişey duymadım okumadım.
06 Yorumla
Soran+1 yılkuran yazmaz zaten
Soran+1 yılolmuş olay kardeş
Soran+1 yılyakın arkadaşlarım
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Nee 😱😱😱 ne insanlar var ya gulsem mi aglasam mi bilemedim.
00 YorumlaAsıl bu fetvaları verenleri öldürmek lazım. Benim birçok alevi arkadaşım var hepside on numara insanlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleyizdir :P
+1 yılyok artık. söylesinler bakalım Kur-an ın neresinde yazıyomuş bu?
10 YorumlaKusura bakmayinda Türkiye'de dini vazifelerini yerine getirmeye çalışan kesimin %80i hatta daha çoğu koyundur.
00 Yorumla
+1 yılIslamiyet cahilliktir gel deist ol hayatini yasa takma kafana kuranmis hazreti muhoymus felan
06 Yorumla
Soran+1 yılahahha millet bizi öldürüp cennete gidicekmiş insan korkmuyor değil yani
- +1 yıl
Ya birak su aaflari ya. muslumallik yani islamda katletme var isid felanda musluman zorlama yok diyorlar ama kesmedikleri ateist deist alevi musevi safi yok. birdaha secme hakkim olsa en son muslumanligi secerim yahudilik bile daha iyi
- +1 yıl
saygısız pis kara cahil inanmasanda saygı göstermek zorundasın askerlik arkadaşınmı be senin hz. Muhammed (sav) demen gerekiyordu ama cahilliğine veriyorum.. yazık yazık bu kadar da düşüncesiz olunmaz ki...
- +1 yıl
Valla ben deistim dedigimde ailem beni ret etti dayimla yumruk yumruga giristim. ailem beni dinim icin seviyorsa bende onlari ret ettim. ve saygi duymam. cahillikmis git kurani turkce oku zaten deist ya da ateist olursun. hadi git iki dua oku yuzun gulsun
Soran+1 yılişidde zaten alevi katliamının cennete açılan kapı olduğunu düşünüyor. şu an allah bilir nuralarda dağda geziniyor
- +1 yıl
Valla ben baris yanlisiyim. isid musluman ne oldu. islam hosgoru dini imis ya bir git ya
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ya sana söyleyen yalan söylemiş ya da sen yalan söylüyorsun
00 YorumlaÖldürecek biri varsa öldürsün kimliğim gayet açıktır zülfikar kolyesi takılı boynumda :D
10 Yorumlabu ucuz bir iftiradır. beğenin ya da beğenmeyin böyle kulaktan dolma ucuz iftiralar hiçbir kesime yakışmıyor.
00 Yorumla
+1 yılEğer öyle bir lafları varsa gerçekten ve buna inanan insanlar varsa ağır cahil bir toplumun içindeyiz diyebilirim.
00 YorumlaMekkede kafirlere bile dokunulmadi nasl bir zihniyet bu
08 Yorumla
Soran+1 yılben aleviyim bide beni düşün nasıl hissediyorum şu an
Soran+1 yılşiiler sünnileri öldürmek istemiyor? ben şiiyim
Soran+1 yılhayır türküm
Soran+1 yılarap alevisi
Soran+1 yılhataylıyım
Allah Allah? madem öyle ne diye hükümetle birbirlerini yiyolar öyleyse
00 YorumlaBen de aleviyim popona dahi takma :) öyle tipleri hayatından uzak tut
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılonu öğretenler insan dışı yaratıklar oldukları için herkeside inandırmak istemişlerdir. maalesf çok cahillerde inanmışlartır. beyinsizler.
10 Yorumla feto tayfasımı yoksa sülo tayfasımı bunlar iyice zıvanadan çıkmış
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum valla ama sorucam
Soran+1 yılalevilikten utanmıyorum
Kim sallamış bunu muslumanlikta öldürmek diye bisey yok o diyenler asla musluman olamaz hatta ınsanda olmaz olurmu ole şey ya sen rahat ol bacım havlamislar ışte
00 Yorumlane biçim bir şey bu alevilerde müslümandir böyle mezhep ayrimciligi yapan itlerden nefret ediyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılırkçılık yapma -_- sen şu an uyduruyorsun gibi önce kanıt göster -_-
04 Yorumla
Soran+1 yılk bakmayın ses kaydı yapmadım bidahakine kanıt nedir ya
- +1 yıl
sende varsayıma dayanarak suç atma kimseye -_- ha demişlerse karaktersizlerdir insan insandır -_-
Soran+1 yılöyle zaten 1 yurt demiş bunu ben her yurda laf atmıyorum şu anda
- +1 yıl
kulağınla duydunmu -_- onu diyen varsa zaten insan bile değildir -_- ki en yakınım çocukluktan beri birlikte büyüdüğüm kişiler alevi -_-
+1 yıltöbe yaa valla daha öyle bişey söyleyen çıkmadı sapkın millet her boka inanıyo
00 YorumlaBen böyle saçma bir şey görmedim. Nasıl bir laf bu ya? O yurt hedelerinin hepsini kapatmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMenaref İlmine Eren Aşık-I Suzan Olur
Hevt Nefsini Katl Eyleyen Meydanda Merdan Olur
Hırs İle Şehvete Uyan Nefsine Kurban Olur
Yedi Tamu Şiddetidir Kemrah Olan Anlamaz
daha ne denebilir..05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=2pTC_CpcXMs
şu şiire bakında biraz insanlık öğrenelim.
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=oTYallE9zos
şöyle düşünen adamlar var ya ne diyelim..
Cevap sahibi+1 yılHerşey beyinde başlar beyinde biter
İyi düşünmek iyi şeyler yapmaya yönlendirir
İyi sözler iyi kötü sözler kötü yapar insanı
Herşeyi herkesi seven insan en iyi insandır
Sevgi iyiliktir sevmeli sevinmeli sevdirmeliyiz
Sevmek iyi olmaktır nefret etmek kötülüğün akrabasıdır
Şiddet küfür sinir kötülüğün dostudur
Huzur mutluluk sevgi iyiliğin dostudur
İyi bir insanın hiç kimseye bir zararı yoktur
Küçümsemez şımarmaz gösteriş yapmaz
Kısacası
İyi düşün iyi ol
İyi ol iyi yaşa
İyi yaşa iyi öl
Cevap sahibi+1 yılvallaha koymuşlar...
halla halla ilk defa senden duydum ama alevilere karşıda ayrı bir nefretim var söyliyim
00 Yorumlabu ancak yahudi ogretilerine benziyo.
00 Yorumla
+1 yılVurun Kahpeye hesabi oldu artik cemaat de cemaat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan öldürmek HARAMDIR nokta. O yurttakilerikde allah belasını versin inş
00 Yorumla
+1 yılAleviler sünni ve Şiilerden daha iyi insanlardır
11 Yorumla
Soran+1 yılşiilerde alevi
İşte hep söylerim cahillik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılne mutlu ALEVİYİM diyene !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha :)
+1 yılçüş oha!!! sanki onlar müslüman değil...
06 Yorumla
Soran+1 yılsaymıyorlar bizi
- +1 yıl
yani arkadaşım ben sünniyim. sana bir video vereyim bekle...
- +1 yıl
www.facebook.com/video.php çok haklı bence...
Soran+1 yıltm:)
Soran+1 yılizlemiştim :)
- +1 yıl
çok haklı ama. yahu şu kuran'ı okumayıp da müslüman olan nasıl bu kadar atıp tutar anlamıyorum arkadaş. hiç değilse onu okuyun azcık dimi? Orada yazar bütün müslümanlar kardeştir küçük gruplara ayrılmayın diye. Evet mezhep vardır ama bunlar (baştakiler) mezhepçilik yapıyorlar. Bırakın bir yaa herkes dinini yaşasın offf:S.. neyse iyi geceler.
Birde islam hoşgörü dini derler...
00 Yorumlao dediğinin tam tersi olmasın?
04 Yorumla
Soran+1 yılcemaat yurdu kardeş
Soran+1 yılolanı söylüyorum ben gerisine de karışmıyorum
cemaat mi ora. emin misin?
00 Yorumla
+1 yılbır turlu ınsan olmayı ogrenemedık gıttı
yazık00 YorumlaYaradılanı severim yaradandan ötürü
00 Yorumlaboşuna paralel demiyorlar
00 Yorumla
+1 yılOnu Diyen Gider Ama CEHENNEME gider
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yıl3 KITAPTADA VAR GÜZEL KARDEŞİM ÖLDÜRMEYECEKSİN !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlevi degilim ama sacmalik hakikaten
00 Yorumla
+1 yılhangi cemaat
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama yrn sorucam
- +1 yıl
bir sürü cemaat var. fethullah gülen olamaz. onlar alevilerle cemevi açtılar. işidciler mi acaba
Soran+1 yılsorucam
- +1 yıl
sor şikayet de edin
+1 yılcemaat=cehalet
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!