16 yaşındaki kardeşim intihara çok meyilli?

Merhaba 16 yaşında bir kız kardeşim var intihara çok meyilli bir çok psikoljik sorunun olduğunu anlayabiliyoruz örneğin bir ağbeyimiz otizimli. kız kardeşim 13 yaşındayken apandist patlamasından hastahaneye yatırılmıştı o kadar canı yanıyordu ki öleceğini sanıp hepimize akrabalarımıza yalvarmıştı agbime iyi bakın onu ezdirmeyin o melek gibi deyip durmuştu bunları yazarken ağlıyorum bir insan bu kadar temiz kalpli olabilir kız kardeşim 8 yaşlarındayken komşumuzun kızının tacizine maruz kalmıştı şu sıralar anlam vermeye başladı yaşadıklarına her gece ağlıyor sessiz sessiz ortaokul döneminde hep dışlanmış şu an 11. Sınıf liseyi çok seviyor ama her şey yolunda değil görebiliyoruz dersleri pek iyi değil onu da kafasına takıyor ailem bu yüzden baskı yapıyor ona bu da onu çok üzüyor olur olmaz anlarda ölüm korkusu yaşıyor örneğin araba ile yolda giderken kaza olduğunu düşünüyor ağlamaya başlıyor 12 yaşlarındayken kapımızın önünde kaza olmuştu kardeşim ilk şahit olanlardan silindir bir adamı ezmişti kardeşim o yaşta adamin parçalanmış halini gördü ailem bunların olduğunu kabul etmiyor edemiyor kardeşimi 2 kez camın önünde yakaladım ağlayarak aşağı bakıyordu o zaman anladım intihar etmeyi düşünüyordu ailemin onu psikolojik tedaviye götürmeyeceğine eminim orayı deli hastanesi olarak tanımlıyorlar ne yapabilirim
16 yaşındaki kardeşim intihara çok meyilli?