Mahkeme ile alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Şimdi arkadaşlar 2 sene önce üniversitede başıma bir şey geldi olay öyle ben okurken okuduğum yerin ismi altında itiraf sayfası açarak aileme Instagram üzerinden mesaj gitmesi ile başladı aileme tehdit mesajları gitmeye başladı ailemde korktuğunu ve başıma Bir şey gelmesin diye karakola gitmem gerektiğini söyledi bende gittim ve karakola mesajların ekran kayıtlarını verip şikayetçi oldum karakolda birinden şüphelenip şüphelenmediğimi sordular bende kimseden şüphelenmediğimi söyledim bunun üzerine son zamanlarda kavgalı olduğum birinin olup olmadığını sordu bende eski ev arkadaşım ile tartıştığımı ama böyle bir şey yapacağını düşünmediğimi söyledim o yaptı demedim sadece onlar tartıştığım biri olup olmadığını sorduğunda o kişi ile tartıştığımı söyledim ama karakolda ben o yaptı demişim gibi ifade yazılmış bunun üzerine hesabın hangi numara ile açıldığı ortaya çıktı ama eski ev arkadaşım'ın babası iftara attığım gerekçesi ile dava açmış ben arkadaşıma onu suçlamadığımı olayların az önce anlattığım gibi olduğunu söyledim o da sorun olmadığını uzatmadıgını ama babasının uzattığını söyledi bende uzatmadım sadece kendimi ifade etmek istediğimi ve aslında ifitira atmadığımı söylemek istedim 2 senedir süren dava sonuçlanmış az önce elime karar ulaştı kararda suçsuz olduğum delillerle ortaya çıkmış ama anlamadığım şey beraatine karar verildi ama 7 gün içinde itiraz hakkım olduğunu yazmışlar anlamadım itiraz etmem gereken bir şey mi var?
Suçsuz olduğum ortaya çıkmamış mı?
Ne demek bu?
SON FOTOĞRAFA DİKKAT EDİN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ