Kardeşim kandırılmış, tasvip etmediğimiz bir evlilik yolunda. Ne yapabilirim?

Hanımlar selamlar, derdimiz çok büyük. Maalesef ülke olarak çok zor zamanlardan geçmekteyiz ve ilk defa maruz kaldığımız durumlar var. Kardeşim eskiden çok evcimendi ve ağzı çok düzgündü. Üniversitede bazı hoş olmayan arkadaşları vardı ama yine de bağlarımızı koparamamışlardı, yüksek eğitimi için birkaç kez engellesek dahi ne yaptılar ettiler doğuya sürer gibi vahşilerin arasına attılar. Allahım, ne yedirdiler ne içirdilerse olması gereken insanın tam tersine gidiyor. Atarlı giderli ergen tavırları, kanımı donduran çirkin sözleri var, işyerindeki mobbing'ten de öte birilerinin göz koyduğunu ve bizimle uğraşıldığını düşünüyorum. Soğuk algınlığı gibi sıcak algınlığı var, birileri yüreğini kavurmuş. Yazı büyü de olabilir ama başka bir şeyler uygulanmış gibi, tavsiyeleriniz nelerdir? Hem kendini hem bizi öldürmüş olursun diyorum çıldırıyor, neden bu kadar başarılı oluyorlar fark eden var mı? Ben asla bu durumlara düşmemişken bu halinden dolayı yaşlandığımı hissediyorum, bir güzel kardeşim diyişi var aklım çıkıyor...
Kardeşim kandırılmış, tasvip etmediğimiz bir evlilik yolunda. Ne yapabilirim?