8 aydır evliyim, çok severek evlendik ama eşim daha ben 10 günlük gelinken beni dövmeye başladı. Ne yapacağım?

23 yaşında 8 aydır evliyim çok severek evlendik ama eşim daha ben 10 günlük gelinken beni dövmeye başladı. ? 8 ay dedim ama bunun zaten hemen hemen 2-3 ayini ailemin evinde geçirmişimdir. Her defasında kendisini affettirdi. Yuvamdir diye sahip çıktım. Ama artık bende diğer kadınlar gibi mutlu olmak istiyorum. Hakediyorum çünkü. Evet dün gece yeniden eşimin şiddetine maruz kaldım. Sebebi ise ona naz yapıp hatasını hemen affetmediğim içinmiş. Sen bir insana 8 aydır hayatı cehennem et sonra yaşadıklarını unutturmadan hataları tekrarla daha sonra ben seni hemen affedeyim? Çok ama çok çaresizim polisi arayacaktım telefonumu elimden alıyor. Nisan ayında yine döndüğünde polise gittim mahkeme bile var ekimde. Kendisi özel harekat polisi ayrıca. Eğer bir daha polise gidersem mesleginden bile olur. Acidigimdan yapmıyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfen , annemlere yüzüm yok arayamiyorum bile. Anlatamıyorum. Mart ayında yine dövdüğünde intihar bile etmiştim. Artık gücüm yok takatim kalmadı. Ankara /Keçiören Kuşcağız mahallesindeyim. Dertleşecek arkadaşım bile yok. İçim kan ağlıyor nolur bana bir çıkış kapısı gösterin 😞
8 aydır evliyim, çok severek evlendik ama eşim daha ben 10 günlük gelinken beni dövmeye başladı. Ne yapacağım?