23 yaşında 8 aydır evliyim çok severek evlendik ama eşim daha ben 10 günlük gelinken beni dövmeye başladı. ? 8 ay dedim ama bunun zaten hemen hemen 2-3 ayini ailemin evinde geçirmişimdir. Her defasında kendisini affettirdi. Yuvamdir diye sahip çıktım. Ama artık bende diğer kadınlar gibi mutlu olmak istiyorum. Hakediyorum çünkü. Evet dün gece yeniden eşimin şiddetine maruz kaldım. Sebebi ise ona naz yapıp hatasını hemen affetmediğim içinmiş. Sen bir insana 8 aydır hayatı cehennem et sonra yaşadıklarını unutturmadan hataları tekrarla daha sonra ben seni hemen affedeyim? Çok ama çok çaresizim polisi arayacaktım telefonumu elimden alıyor. Nisan ayında yine döndüğünde polise gittim mahkeme bile var ekimde. Kendisi özel harekat polisi ayrıca. Eğer bir daha polise gidersem mesleginden bile olur. Acidigimdan yapmıyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfen , annemlere yüzüm yok arayamiyorum bile. Anlatamıyorum. Mart ayında yine dövdüğünde intihar bile etmiştim. Artık gücüm yok takatim kalmadı. Ankara /Keçiören Kuşcağız mahallesindeyim. Dertleşecek arkadaşım bile yok. İçim kan ağlıyor nolur bana bir çıkış kapısı gösterin 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. ''polise gittim mahkeme bile var ekimde. Kendisi özel harekat polisi ayrıca. Eğer bir daha polise gidersem mesleginden bile olur. Acidigimdan yapmıyorum.'' İşte sıkıntı bu. O sizi acımıyor ama. Mesleğinden bile olabilir ama durdurmuyor dayak atmaya devam diyor. Umut vermek yanlış ourdu duyup gördüğümüze göre döven erkek hep döver. Psikolojisi bozuk onun. Yani ya kabul eder onun boksör yastığı olursunuz ya da resti çekr boşanırsınız. Sizi kimse kurtaramaz ne arkadaş ne aile yani kendiniz istemezseniz. Bu işin hamileliği çocuğu var yarın çocuğunuz olursa onuda dövr hasar eytirir. Herif anormal yani. Anlamıyorum tanıştığınızda bu huyunu nasıl görmediniz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbla Allah yardımcın olsun öncelikle sonra da o insanlıktan nasibini almamış şahısa katlanma aç mahkemeni mesleğinden mi oluyor kendinden mi geçiyor umursama biz kadınları hayvanları sokakta bulmadık kendisi de bir kadından doğdu kadından doğan kadına eziyet edemez yere süremez korkma utanma
00 Yorumla
+1 yılBak güzelim bir kez yapan hep yapar,, bakma sen pişman oluşuna.. Kontrolü yok adamın,, an gelir geri dönüşü olmayacak şeyler yaşarsın.. Ailene git, anlat birlikte karar verin..
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle artık yapacağım başka şey yok. 😞
+1 yılnasıl bir insanlık bu nasıl bir zulümdur kimsenin hakkı bu şekilde alınamaz kimseye bu şekilde asla yapılamaz birde görev yaptığı mesleğine bakar mısın
geç karşısına insan gibi konuş ama anlarsa tabi ki
ne sorunu varsa gitsin psikolog psikiyatrise çözsün senden neden alıyor ki böyle şiddet eğilimini
tamam mesleği zordur ama eve geldiğinde eşinle rahatlarsın onunla mutlu olursun
bence uzak kalman en mantıklısı seviyorsa adam gibi sevsin seni00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet yanlısı bir cani'nin elinde daha ne kadar hayatını ve evliliğini devam ettirebilirsin ki? Aile'nin evine gitmişsin, yalvarmış yakarmış düzelir umuduyla şans vermişsin yine devam etmiş şiddet'e. Aileme yüzüm yok anlatamam diye birşey yok !! sen onların evladısın senin kılına zarar gelsin, pisliğin teki dövsün diye mi büyüttüler seni? Yok şikayet edersem kendisi polis, işinden olur vs. diye düşünüyorsun acıyorsun peki o sana acıyor mu? Git aile'nin yanına durumu anlat, boşanacağını söyle gerekirse darp raporu al uzaklaştırma alsın, şikayette bulun. Mesleğinden de olursa olsun gücü sadece kadına yeten, erkeğim diye etrafta dolaşan caniden polis falan olmaz zaten. Ailen kararlı oluşunu görürse zaten evlatları olarak sahip çıkacaklar sana.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz. 😞 Artık tek çarem boşanmak. Yoksa bende haberlere çıkıp katledilen kadınlar gibi olmak hiç istemiyorum.. rabbim herkesi merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın
- +1 yıl
Geç bile kalmışsın aslında.. Direkt aile'nin yanına git, şans vermene rağmen adamın düzelmediğini şiddet uyguladığını birebir anlat kendilerine. Boşanacağını kesin bir kararlılıkla belirtirsen zaten sana destek vereceklerdir. Arkanda seni destekleyen birilerinin olduğunu hissedersen süreci daha kolay atlatırsın.
Soran+1 yılÇok şükür destekliyorlar. Dövüp eziyet ettiklerini biliyorlar gelirsen kapım açıkta diyorlar. Cok şükür ailem var. Sizden de Allah razı olsun sağolun...
- +1 yıl
Dövüp eziyet ettiklerini bildikleri halde seni o evden almamaları bile garip aslında. Benim evladımı biri dövecek ve ben düzelir diye bekleyeceğim.. olmaz !! aile'nin yanına temelli gideceksen daha geri dönüşün olmamalı. Sakın acıma bu it'e.
Soran+1 yılBabam burda değil yurtdışında çalışıyor. Annem zavallı kadın üzülmekten bitap düştü benim için. Hem benim ahımı hemde anneminkini aldı. Tek çarem dediğiniz gibi ailemin evine dönüp bunu da vicdanıyla pişmanligi ile baş başa bırakmak
- +1 yıl
Yahu kendisinde vicdan yok ki pişman olsun.. Ne güzel annenle birlikte ol, kötü insanları gerinde bırak.. Hayat'a yeniden doğmuş gibi hisset boşanınca. Güzel çalışırsın, paran olur kendini daha iyi hissedersin ayaklarının üzerinde güçlü durursun. Kimsenin sana el kaldırıp canını yakmasına izin verme. Hak etmiyorsun çünkü.
Soran+1 yılBir erkekren bunları duymak bile bu dünyada hala iyi karakterlerinde olduğunun göstergesi. İnşaallah öyle yapacağım. Duanı esirgemeyin olur mu. Allah razı olsun rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah
+1 yılamacım seni eleştirmek veya hatalı olduğunu söylemek değil. okuyan başkaları da olursa dikkat etsinler diye yazıyorum. ben öncesinde hiç fiziksel veya psikolojik şiddet uygulamamış birinin 10 günlük eşine şiddet uygulayacağını düşünmüyorum. öncesinde fiziksel olmasa bile mutlaka psikolojik şiddet uygulamıştır. bunlara en başında ses çıkarmadıkça taviz vermiş oluyorsun. taviz tavizi doğruyor. sen iyi niyetli yaklaşıp değişir diye düşünürsün ama çoğu kadın o iyi niyetinin kurbanı oluyor. taviz vermeyin ya hiç. o sarı öküzü vermeyin
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene sevgililer olduk bana lan bile demedi , nişanlı kaldık bu süreçte de asla hakaret bile etmedi. Ama evlendik 10. Gününde para ile ilgili mesela oldu ona alındım ve sessiz kaldım. Kırgınlığımi sessizliğim ile belli ettim. O da dayanamadı neymiş ben böyle duramazmışım ona küs kalamazmışim diyerek önce kafama yastık fırlatarak başladı sonra evden kovdu dövdü falan filan işte. Geçmişinde ne yaptı nasıldı bilmem ama babası hep annesini dövermiş. Anlatırdı hep. O gördüklerini şimdi bende uyguluyor. Aile çok önemli...
- +1 yıl
keşke o gün hemen bitirseydin. zaman geçtikçe alışacaksın ya daha zor gelecek çünkü. çoğu evlilik öyle yürüyor şu an. alıştığı için aman boş ver diyen çok kadın var. gittiği yere kadar gitsin diyen. sen deme
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlilikte şiddet başladıysa sonu gelmez özel harekat polisiyse zaten psikoloji sorunları vardır insanın en yakın arkadaşı ailesidir bir erkek kadına el kaldiriyorsa hangi meslek olursa olsun etek giyen erkektir bence evde aslan olup sokakta kedi olacağına önce adam olsun bence acirsan acınacak hale düşersin
14 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız... Bizimki de dışarıya kedi evde aslan. artık aileme hiç gitmek istemiyorum. Kaç defa gittim geldim artık yüzük yok utanıyorum 😞 insanlar böyle çaresiz kaldığı için hep intihar ediyorlar işte.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. Ailemi arayıp gideceğim bugün 😞😞
ya olum bu neyin acıması NİYE BU KADAR MERHAMETLİ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ NE OLMASINI BEKLİYORSUN ANLAMIYORUM Kİ İLLA ÖLDÜRÜLÜNCE Mİ AKLINIZ BAŞINIZA GELİYOR kesin artık lan bi zayıf olmayı sizin yüzünüzden böyle pislikler kol geziyor o döverken sen napıyorsun acaba çocuk gibi saklanmaya mı çalışıyorsun elin armut mu topluyor
10 YorumlaÇok geçmiş olsun...
Genelde boşanmayı pek tavsiye ama ivliliğin içine şiddet girdi mi o evlilikte huzur da geleceğe dair bir gelecekte...
Eğer bu evliliği bitirmek istiyorsunuz gördüğünüz şiddet yeterli bir sebep.
Allah yardımcınız olsun...00 YorumlaSakın bir daha o adamı affetmiyorsun ve evliliğim düzelir diye sakın çocuk yapmaya kalkma. Aksine çocuk yaparsan o adamdan boşansan bile kurtulamazsın. Bir ömür çocuk bahanesiyle seni rahatsız eder. Git baba evine her şeyi anlat sahip çıkmasalar bile yinede boşan o adamdan. Yoksa asıl o zaman daha çok mahvolursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi misin bide özel harekat polşsi öyle mi? Yaşı kaö eşinin merak ettim? Ve ailen yanındaysa senin eger ki herşeye rest çekersin söylüyormusun ailene sana şiddet uyguladıgını? Senin arkandalarsa korkmana gerek yok istedigin zamna gidersin ailenin yanına
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşı 24. Evet ailemin zaten haberi var. Her defasında söylüyorum.. ailem çok şükür yanımda bu yüzden hep baba evine gidip geliyorum artık yüzüm bile kalmadı oraya gitmeye. Ailem mersinde
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme ailen o senin her defasında git kızlarısın sonuçta. Polislikten atılmaktanda mı korkmuyor bi şikayet etsen ceza filan alır yani itibarı yerle bir olur adamın. Hayret cidden ya. Eger devam ederse şiddeti ömür boyu böyle sğrmez evllik ve daha yaşınızda çok genç.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dayak yediğin yer yuvan değildir sana bunu öğretenin suratına tükür. İnternete bir gir bak şiddet gören tüm kadınlar senin ile aynı şeyleri yaşıyorlar ‘dayak sonrası duygusal manipülasyon’ hamile kalmadan boşa
10 YorumlaKendini, aileni ve geleceğini düşünüyorsan bir dk bile durma. Ayrıl o evden. Emniyete git şikayetçi ol. Seni sevseydi sana el kaldırmaya cesaret etmeyi bırak aklından bile geçirmezdi. Ne olursa olsun şiddet affedilemez. Hele bir de bilerek ve isteyerek yapıyorsa asla! Gençsiz hayatının baharındasın kendini soldurma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu kişilik bozukluğuna sahip insanı nasıl buldun ya üzüldüm ama mahkemeye vermiş iyi yapmış acele bosanmali ve mahkemeden uzaklaştırma almalısın avukatın vardır umarım
00 Yorumla Kıyamadığından şikayet mi etmiyorsun. O sana baya baya kıyıyor. Otur düzgünce konuş. De ki eğer seni şikayet edersem işinden olursun. Boşanırım. Bir daha elini kaldırırsan giderim de. Sonra 1-2 ay bekle. Seni yine dövecek. Bu yüzden bırak git yawrum. Daha şimdi böyle ise çoluk çocuk olduğunda onları da döver çok çekersin. Eskidenmiş o. Sövünce affetmeler işine bak. Boyun eğme
00 Yorumla
+1 yılderhal devlet kurumlarına gerekli işlemleri başlat ne acıması ya sana acımayan döven birine sen neden acıyorsun ya allah belasını versin böyle erkeklerin
00 Yorumla
+1 yılMalesef kadınları korkutma ve baskın olma çabası bu sen kendini ezdirme gerekirse şikayet hattını ara darp raporu al gözünü korkut baktin devam ediyor bosanmak istediğini dile getir evlilik nasılsa bosanmakta normal daha bu kadar erken iken bunlari yapiyorsa ömür geçmez ilerde daha kötü olur
00 Yorumla
+1 yılAllah bildiği gibi yapsın öyle erkekleri kadına el kalkar mı yazıklar olsun kalıbına ben onun. Bunların affedilir bir yanı yok ailen sahip çıkmıyor mu sana kendini ezdirme böyle birine
00 YorumlaDurumun zor ailenden yardım almalısınız bu kötü durum seni daha kötü bir duruma düşürür kimseye guvenme
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemde artık yoruldu. Daha kaç aylık gelinim ki her dayak yediğimde bir gidiyorum geri geliyorum. Her defasında aklımı çeliyor bir daha olmayacak diye. Artık umut etmekten hayal kırıklığına uğramaktan yaşama sevincim kalmadı. Şimdi ise gitti , nolur gitme ben sensiz olamam beni bırakma diyip durdu. Son şans ver dedi şimdi yok desem sabaha kadar beni uyutmazdi. Tamam dedim. Ama bugün birşeyler yapıp gitmek istiyorum bu evden. Aileme gidemem artık resmen utanıyorum. Şu yaşımda yaşamadigim kalmadi
Soran+1 yılYok yok asla öyle hata yapmam. Uyardığınız için teşekkür ederim. Tek çarem zaten ailemin evine gitmek 😞
Gizli Üye(18-24)+1 yılBacım döven herifi anında kapıya koy. Yaşın genç çalış çabala gerekirse aç susuz kal seni döven sana bu muameleyi yapan bir adamın ne cüzdanına ne koynuna ihtiyaç duy.
Kendi ayakların üzerinde dur ve bu insanlara pabuç bırakma!10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kuşcağızdan çık sağa dön demirci herekenin arkasında polis karakolu var oraya git şikayetini yap ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun Bide okumuş Polismiş ilk gün böyle ise bundan sonra da oyle olacaktır Anladıgım kadar aşıksın o yüzden çok affediyorsun
00 YorumlaValla bacım çocuk olmadan kaç sen o kocadan bırak gitsin ne kahrını çekeceksin daha gençsin de bir işe girer gül gibi geçirirsin
00 Yorumla
+1 yılya lütfen ayrıl darp roporu al sen bunları hak etmiyosun ayrıl bak
ilk önce bu dayaklar başlıyo sonra iş daha kötü oluyo
kendi kurtar ondan00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın şekil de olay daha da zor bir hal alabilir bu durumda en güvenilir adres devlet ve devlet kurumları
00 Yorumla Boşan askerlerin piskolojisi iyi olmuyor Allah yardimcin olsun ve ailenede korkmadan söyle ailenin evine dön kalma orda
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm, neden yapıyor bunu belli bir sebebi var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ona kırıldığım zaman çok naz yapıyormuşum hemen affetmiyormuşum. Tamam evet biraz fazla naz yapıyor olabilirim ama bana bunca şeyi yaşatan bir insanı hemen affedemiyorum bu normal. Onu hemen affedip mutlu olacakmışız. İstediği bu.
*ailesinden bir şeyler mi duyuyor mesela böyle davran söyle dıye ondan da olabılır mı
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni zaten istemiyordu. İlk bana vurmaya başladığinda ben ailemin evine gittiğimde beni bir defa aramadilar bile. Sürekli boşan dediler. Eşimde bu yüzden onlara rest çekti ve şu an aylardır görüşmüyorlar. O ailesine beni hep savunur. İyiyken o kadar iyi ki. Ama ne zaman beni kirsa bende nazlansam cekemiyor nazimi ve saldiriyor
Soran+1 yılNasıl yani nedir o altın kural. Bir erkek olarak yardımcı olur musun 😞 empati yap mesela evlisin ve karın seni hemen affetmiyor. Sen ise beni affet diye yalvarıp duruyorsun. Ne yapardin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldarp raporu al şikayet et boşan
zaten 8 ay dayanman hata
gitsin mesleğinden olursa olsun
aile bakanlığına sığın
düzelir diyenlere bakma o evde 1 dakka bile durma
böyle adamların şerefli polis teşkilatında iyi yok10 Yorumla
+1 yılNeden boşanmıyorsun bu eziyeti çekmek zorunda değilsin ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılacıma acınacak duruma düşersin. şikayetini yap. davanı aç. boşan.
00 Yorumla
+1 yılSiddet hic bir seyin cozmu degil heleki birde polismis kalibina tukureyim
00 Yorumla
+1 yılBu kadar televizyon var. kadın sığınma evleri var. Var oğlu var... Sessiz kalırsan, ruhun ölür.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir yol arıyor sun ne yapmak istiyorsun nasıl kurtulmak istiyorsun 182 sağlık bakanlığı ara
00 Yorumla
+1 yılÇok üzülüyorum böyle şeylere
Allah yardımcın olsun
Off yaaa00 Yorumla
+1 yılBu isin namazla alakası yok karakter meselesi malesef eşiniz karaktersiz şükredin ki aileniz sizi kabul ediyor kendinize bir şey yapar diye korkmayın hamile kalmadan babanızın evine gidin tüm eşyaları da toplayıp bununnsonu gelmez ve bosanin
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. İnşallah bakalım ama şimdi de annem aramış baya konuşmuş kızmış bağırmış. Annem senin arkandayim kızım dedi. Anneme anne işte ben artık düzelteceğim kendimi , bu konu ile ilgili kitap alıp okuyacağım böyle şeyler artık duymayacaksınız dedi. Annemde sen hep bir çözüm yolu sunup yapmıyorsun biz kızımızı sen döv diye mi gönderdin bunun vebali iki cihanda da ağır demiş. Biliyorum anne bu son artık ben onu seviyorum son bu zaten demiş. Şimdi de arıyor açmıyorum. Babamın evine gitsem ne olacak , akrabalarım zaten pusuda bekliyorlar kötü haber için. Rabbim bana bir yol göstersin ne olur dua edin. Bugün istihareye yatacağım birde. 😞 Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
- +1 yıl
Merhaba istihareniz ne durumda
- +1 yıl
Kimse ne dicek diye hareke etmeyin lutfen sizin hayatiniz bir kere psikolojinizi bozarsaniz sagliginizda gidebilir elden lutfen kendiniz icin iyi düşünün
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Düzelmiyorsa ayrılmalısın. Daha fazla şiddeti çekmemelisin
00 YorumlaDarp raporun varsa direk boşanma davası açın ailenin yanına git ama o evde kalma insanlık ne hale gelmiş anlamıyorum ya yeminle
06 Yorumla
Soran+1 yılTabikide var. Daha en son 5 gün önce dayak yedim. Ve dün yine. Ben bağırarak ağlıyorum diye ağzımı kapatti kanattı. Ağustosa yeni girdik dimi. Ve bugün ayın 17si. Ben 17 günde 4 kez dayak yedim. 2sinde , 10-11inde ve de dün. Sebebi ise naz yapıp affetmiyormuşum. Kendisi bide namaz kılıyor
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Artık tek çarem bu 😞
Soran+1 yılAminnn inşallah Allah razı olsun 🤲🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşına al düzgünce konuş benzer şeyler yaparsa boşanma çare olarak görünüyor yapacak başka ne olabilir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum. Ailem konuştu. Bunca şeye rağmen ona kötü davranmadilar bile. Polis konuştu. Herkes konuştu ama öfke kontrolü yok. Çare boşanmak tabi ama insan ne yapacağını bilmiyor. Bunu yaşayan anlar..
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrıl o pislikten varsa imkanin adam kirala dayak attır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldavandan vazgeçme. bunu yaparsan muhtemelen hayatını kaybedeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEve şiddet o evden çık ve ayrıl bence daha ilerisi olabilir... dertleşmek içinde burda konu aç yaz rahatlatır seni içini dökersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk olmadan derhal boşan yarın öbür gün senin içinde adalet istemeye çalışırız yoksa
00 Yorumla
+1 yılŞhan içim acıdı okadar üzüldüm ki kadına el kalkarmı yaaa onun avuç içlerini öpüp başını tacı yapmak varken
04 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilmiyorlar. Evlenirken sırf masraf etmesin diye altın bile istemedim. Bizim gibilerin hiç kaderi mı olur ki 😞
- +1 yıl
Düşündüe insanları eziyolar insanlar doğrusu çok nankör üzülme nolur senin avuç içlerine sana kurban olsun onlar 😒
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çook :(((
- +1 yıl
Biley yapamadım kiii elimden seninle konuşmaktan başka bişey gelmiyo gözlerine bakıp üzülme diyemiyorum :(((
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAcima birak gerekeni yap boyle hayat mi surer kardesim senin canindan onemli bisey olmamali
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum sana ya sana bunu yaşatana vicdan mı yapıyorsun bide kusura bakma da sen ona bu kapıyı açmışsım suç sende
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYA NEDEN SESSİZ KALIYORSUNYZ BEN ANLAMIYORUM Kİ ÖLDÜRÜLMEK İÇİN Mİ BEKLİYORSUNUZ ANLAMIYORUM GERÇEKTEN BUNLARA ACIMAYIN SAKIN DİREK BOŞAN AYNI EVDE BİLE DURMAN HATA şu an
10 YorumlaSanırım ömür boyu bekar kalicam, evlilikten soğudum artık 😬
00 YorumlaHamilelik kalmadan kolaylıkla boşanmanı tasfiye ederim
00 Yorumla
+1 yıl10. gün boşaman lazımdı
11 Yorumla
Soran+1 yılAynısı bende kendime dedim. İşte olan oldu. Uniden yeni mezun oldum inşallah rabbim yüzüme bakar
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah birde bunların üstüne hamile değilsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür değilim 😞
- +1 yıl
Aman gözünü seveyim kendini ezdirme
Ne adi insanlar var ya
10 Yorumla
+1 yılHamile kalmadan boşanmanda fayda var...
10 Yorumla
+1 yılValla boşan bu iş büyür
00 Yorumla
+1 yılBoşamalisin bir an önce.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şiddetin affı mı olur?
00 Yorumla
+1 yılBu durumu aşman çok kolay
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki severek değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acıma yetime döner koyar gtüne
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlkle
- +1 yıl
@hayalperestt71 burası yeri degil ama neden benimle konusmuyosun
- +1 yıl
@Mhmtkrds63 kimsin
- +1 yıl
@hayalperestt71 adıyamanlı degilmisiniz yoksa karıştırdım mı?
- +1 yıl
@Mhmtkrds63 taniyamadim senj mesaj attim bak
- +1 yıl
@hayalperestt71 baktim
+1 yıldayak varsa affetmeyeceksin..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSincan gel dertleşelim reisim ikincisi boşan artık
00 Yorumla
+1 yılMerhamet yeni bitti intikam verelim...
20 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim bu. Polis olduğu için tedavi alamam sorunlu görününce mesleğim gider diyor kitap alıp kitap okuyacağım diyor. Artık bu kalbim neye umut edeceğini şaşırdı
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 8 aydır evliyim, çok severek evlendik ama eşim daha ben 10 günlük gelinken beni dövmeye başladı. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler