Ailem beni zorla gerçekten zorla teyzemin oğluyla evlendirdi. Psikolojim hiç iyi değil. Ne yapmalıyım?

Ailem beni zorla gerçekten zorla teyzemin oğluyla evlendirdi ben 17-18 o 26 yaşındaydı. Çok çabaladım boşancam dedim hep susturdular kızdılar tehdit ettiler. Onun ve ailesinin haberi yok bu kadar istemediğimden. Maalesef ki 2 çocuğumda oldu.( bir tek çocuklarımı seviyorum) şu an 26 yaşımdayım o 34. Ve bunca yıl asla ısınıp sevemedim hala iğreniyorum yatakları ayırdım yoruluyorum çocuklardan diye bahane uyduruyorum. Sevmeye çalış dediler hep ama 8-9 yıldır bu evliliğin içindeyim. Olmuyor. Kaçıyorum ondan hep. Şiddet yok ama hiç güzel söz söylemez. Eğlenmek nedir bilmez aynı anne babası gibi davranıyor sanarsınız onları taklit ediyor o kadar iticiki. 15 de nişanlayıp 17 de evlendirler. Çocukluğumu gençliğimi yaşayamadım bile. Bende aşık olmak başımı birinin omuzlarına yaslamak isterdim. Bana güzel şeyler söylenseydi keşke. Annem diyor o işi yapıyorsunuz di mi diye arada beni sorguluyor. Sevmedikten sonra sırf onların gönlü olsun diye altına yattım bunca seni. Ben ben olamadım bir kere olsun kimse ne istediğimi sormadı. Psikolojim çok kötü bir gün bunalıp çocuklarımı onlara bırakıp kadın sığınma evine kaçarım diye çok korkuyorum. Onlarsız naparım ben ama hiç iyi de değilim ya ölsem kurtulsam artık çocukluğumdan beri çektiğim şeylere bak Allahım sabır ver güç ver tükeniyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen netten erkeklere bekar tanıttım kendimi güzel sözler o kadar hoşuma gidiyordu ki çok büyük hata ama beni buna itiyorlar insan ilgili istiyor güzel söz duymak istiyor. Sonra kesiyordum tabi muhabbeti sonuçta çocuklarım var😔 Bunları yaptığım içinde iğreniyorum kendimden bazen sinirimden acımdan yapıyordum.
Ailem beni zorla gerçekten zorla teyzemin oğluyla evlendirdi. Psikolojim hiç iyi değil. Ne yapmalıyım?