Ailem beni zorla evlendirdi.. Şimdi ne yapmalıyım?

6 yılık evliyim ailem 18 yaşinda beni zorla sevmediğim birine verdi çok yalvardım çok cabaladım intihar ettim yine verdiler hayatımı mahfetiler cocuğum var evlendiğim kişi evimize gelirdi ona abi derdim akrabaydı istemeye geldiklerinde olmaz asla olmaz dedim gittim defalarca konuştum seni abi olarak görüyorum bu evliliği istemiyorum hayatımı mahfetme dedim çok yalvardım zamanla seversin dedi evlendik çoçuğumuz oldu aradan bir kaç yıl geçti hiç bir zaman sevmedim hep nefret etim 3 yıldır aynı evde iki düşman gibiyiz odalarımız ayrı aynı sofrada oturup yemek bile yemiyoruz çok mutsuzum bundan iki yıla yakındır birine sevdalandım aşık oldum onu çok sevdim oda beni çok seviyor boşanıp evlenmeyi düşünüyorum sevdiğim oda çok istiyor bir yandan çok mutsuz yuva yıkanın yuvası olmaz diyor ama birbirimizi çok sevdik bana dedi vazgeç benden ayrıldık dayanamadık bariştik neden mi vazgeçti çoçuğum için katlan dedi onun hayatını mahfetmeye hakımız yok dedi sonra baktık ne ben onsuz nede o bensiz yapamiyor bana boşan gel yuvamızı kuralım dedi senin hiç bir günahın yok ailenin sucu ve onun sucu o cocuğunuda alırız dava açarız hayata bir kez dünyaya geliyoruz başkalarının hayatımızı yonlendirmesine daha fazla izin vermeyelim boşanmaya karar verdım aileme söyledım çok mutsuzum bu evliliği hiç bir zaman istemedim dayanamiyorum artık dedim unutmadan ben evlendiğimden beri boşanmayi istedim çok kez dile getirdim o burakmadı şimdi birini sevdim daha çok istedim boşanmayi cevaplarınızı bekliyorum bir yol gösterin
Ailem beni zorla evlendirdi.. Şimdi ne yapmalıyım?