AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Onlar bu kızları savaş ganimeti olarak görüyor çünkü
Yalanını skym.. sırf İslam düşmanlığı yapmak için soruyorum bu soruyu
Talibanin resmi sözcüsü yalanladı. Ama kaynak götünüz ya da sahibiniz ise doğrudur.
Erkek o... luğunun sonu yok malesef. Şeref yoksunluğu deseniz diz boyu, mide bulandırıcı pislikler.
Cidden hediye mi?
O kızların hayatını karartmaya kimsenin hakkı yok.
Okadar askeri başka türlü nasıl zaptedeceksin savaşmışlar ganimet olarak hakları
KS sansürledi ama sen anladın
Ciddiydin neden kıvırdın şimdi
@ateistkedy bir an kendini taliban askeri yerine koy kan savaş acı onların da eğlenmeye hakkı var 😂😂
Fikirlerime ters kıvırmak sana yakışır.
Ne desek boş, konuşsak olmuyor, sussak gönül razı değil
Talibandan ne beklemiyordu ki bu tarz örgütler yapılan din maskesi altın sapıkça isteklerini yapar
eee şeriat diye şerefsizlik getiriyor bu orta doğu puş tları şaşırmamak gerek. daha çok mide kaldıran haberler duyacağız afganiztandan emin olabilirisniz
Ne bekliyorsun bu dünyadan
Cennette yaşamıyoruz ki
İyi yapmış o 4raplara gerçi onlar daha farklı şeylere laik te neyse : )
Din adına papazları savunan kadınlar Cumhuriyetin kıymetini anlarlar umarım.
Malum is icin mi yoksa hizmetci olarak kendilerine mi calistirip ayaklarina donmeleri icin mi?
Zaten ayaklarına dönmesi için alsa bile arada o işi de halleder. Pubg de afganin teki yarım yamalak ingilizcesiyle sks teklif etti bana öyle bir iğrenç milletler bunlar.
Eskortlari olcaklar işte
Guzelleri eskort olur tipsizleri de bulasikci hizmetci vs vs
@MarsRafinha Yani tabi illa ki arada onu da yaparlardir dogru. Sirf afganlar mi araplar da ayri better oyle pis bi millet ki bunlar...
@AteşHaznedar Anladim, ne bilim ben hizmetci olarak da belki aliyordur dedim, iste ev hanimi gibi yemek camasir tarz vs...
He onlar da cok temizler sanki camasir yemek diyon it bunlar dagda yasamis hep canli canli domuz bile yerler. Afganlar arap zaten bilmiomsun sanirim neyse benim derdim ulkenin bok yoluna gidisi vs derken elin arap kadinlarinin derdine yanamam
@AteşHaznedar Temizler dediysem zaten zorla olacagi icin pek bi secenekleri olacagini sanmiyorum, mecburiyetten hayatta kalmak icin yaparlar diye dedim...
Tecavuz edecekler işte her sey ortada temizlik diyon hala 45 yasindan buyukleri kole gibi kullanicaklar digerleri ful tecavuz. Haberi gordum 15-45 yas araligi kadinlar
Eeee etme bulma dünyası gelir gelmez Türk kızlarını rahatsız eder misiniz öyle anlarına bacilarina yapıyorlar şimdi daha fenasini. Kolay değil koca bir Türk milletinin bedduasını alıyorlar. Gerçi bunların an... S.. seler gururlarina dokunmaz öyle soysuz köpek bunlar
O haberi gormedim, haklisindir tabi
Gururlarina dokunsaydi karilarini birakip gelirler miydi buraya hadi geldin kucuk cocugu taciz edip milletin kizina karisina yan gozle bakar miydilar. Ztn araplarda kadina zerrre deger yok afgan kadinlari burka ile geziyor ( öcü gibi) 12 yasindan buyuk kizlarin sarki soylemesi yasak kadinin erkeksiz disari cikmasi yasak. Berbat arap toplumu igrenc
arapLAR SOYSUZDUR AKSİNİ İDDİA EDEN arapTIR 😈😈😈
Arap dinini yasayanlara da aciyorum
Eski Türkler kadınlara değer veriyordu. İslam düşmanı değilim ama din araplardan öğrenildiği için türlü saçmalıklar yaşandı. Kadınlar değersiz oldu. Cahiliye dönemi şeylerini bırakmadılar. Türk toplumunu da etkiledi. Bu soysuzları Hz Muhammed duzeltememis ki biz düzeltecez. İslam'ı senelerce yanlış yaşayıp kadınları eziklediler. Ne araplari ne de onları dinleyen Türkleri hiç affetmicem. Cahil soysuzlar.
Muhammette araptı o kültürün parcasiydi peygamberimiz diye yucelttiginiz o kişininde arap erkeklerinden farki yok cariyeleri ile gününu gun eden biriydi buyutmeyin su kdr ya.
@AteşHaznedar bide şey diyorlar ya kurtarmak icin evlenmiş diye madem sahteydi neden hepsinden çocuğu var xjxhdksjsjdbx
Ya tabi tabi bu masallari yiyen andavallar buna da bir kılıf uydurur merak etme.. islam ülkelerinin rezilligini goruyoruz.
bi kErE oNlaR islAmI dÜzgÜn yAşAmIyoR JAGSJAGZJGAJAGAJBS
Kitaplarini okumadan islam yasiyolar haklisin muhammed de zamaninda savasta kalan kadinlari sözde ortada kalmasinlar diye nikahina alip cocuk yapmisti hepsinden tabi yersennnn 🤣🤣
müslümanlar:olur olur yeriz
İslamı bitirmek için herşeyi yapıyor Amerikalılar böyle değil dinimiz herkesin nefret etmesi için yapıyorlar
Müslümanım ama Müslümanlık böyle bir şey olamaz. İğrençlik. Nefret ediyorum İslam ülkelerinden.
Müslumanlik tam olarak bu.
Cahil cahil konuşup durmayın. 4 kadınla evlenmenin bile şartları var. Bende çok sorguladım.
IIamsupergirll
Bütün dinler toplumu yönetme sevdası ile yanıp tutuşanlar tarafından aynı bu şekilde kurulmuştur. Hiç bir dinin yaratıcı ile ilgisi yoktur. Artık bunu anlamamız lazım.
Bu yüzden mi tufanlar, musibetler olmuş geçmişte? Paranormal şeyler peki?
Tufan olduğu yak hepsi rivayet.
Gir de o zaman youtube a şu Nuh tufanı olayını dinle incelemeleri araştırmaları
Senin gördüğün kadar benim unuttuğum var.
Fazla unutmuşsun demek bir yerlerde yanlış olmuş.
Nuh tufanı hangi din kitabında yazıyor?
Gerçekten nasıl insan bunlar. Aklım almıyor. Yani sokacak askeri bu ülkeye sıçsınlar ağızlarına. Ülkeyi ele geçirir geçirmez ilk düşündükleri uçkurları şerefsizlerin.
Taliban terör örgütü diye biliyorum. Kendilerinden de anca o beklenirdi zaten.
Buraya kaçan õdleklerin analarını bacılarıni becerecekler.
Kesin olma ihtimaline bakmak lazım ben buna ihtimal vermiyorum talibani desteklemem ama Taliban diğer örgütlere benzemez
kiyamete adim adim kucuk alametlerin hemen hepsi bitti sirada buyuk alametler var
Şeriat böyle bişey işte
:D komik
@cirkindünya eksi veren Araplar yallah Arabistan'a
Iyi ki eksi verenlerden biri değilim nolurdu sonra...
Şeriat savunucusu değilim ama bilmeden boyle bir sey demen komikti gerçekten. Profil resmine bakınca kadınlara ne büyük önem verdiğini görüp gözlerim yaşardı bu arada.
@cirkindünya Kadınlar üstündür bana göre
Öyle zaten
@cirkindünya Evet öyle iyi ki varsınız
alin size cok istediginiz o seriat
Bunun şeriatla alakası yok provokasyonluk işine geliyor değil mi
Afkanistan da Türkiye ye erkeklerin geleceğini kadınları kızları getirsinler bütün zulümleri onlar görüyor
Uff bize ne hicbiri gelmesin mümkünse.
Buraya gelirlerse surili kadinlar gibi 70 yasinda ki dedelere kuma giderler kesin
Türk erkekleri saki iyi
Kuma mi? Çok iğrenç bir şey
Senin igrenc dedigini kadinlar yapiyor hic sahit olmadin mi 70 lik dedelerin genc 30 40 50li yaslarda ki surili kadinlari kuma getirdigini. Guneydoguda boyle bizzat arkadasimin dededi yapmisti anlatti
Yuh iğrenç bir şey erkeklerden nefret ediyorum
Herhangi bir güç veya yaratıcı tarafından bu gibi kavimler yok edilmelidir.
Görüntülerde o kadar çok "lavuk" var ki normal. Muhtemelen hepsine evlendirme vaadi vardı örgütün.
Dünyanın sonumu geliyor ney kıyamet alametlerinden biri ellaam
Türkiyenin kıymetini anlamanız için güzel bir ibret
Erkekleri veriyorlar ya zengin adamlara eğlendirsin diye alışmışlardır onlar
Şeriat isteyen kadınlara ibret olsun.
şeriat isteyen kadınlar eksilemiş yazık haha şeriat gelince hangi hakları gidicek hangi kısıtlamalar gelicek bilmiyolar
Vurun kırbacı 😀 neyseki gelecek nesil sizin gibi cahil olmayacaktır insallah.
Neye şaşırıyorsun? Hiç İslam tarihi okumadın mı?
Allah muslumani korusun insallah.
Kendi ülkemdeki dertler bana yetiyor
bu ülkenin sorunlari hic bitmez
Savundukları şeriat bu işte...
bu adamların gözü dönmüş derhal gereği yapılmalı
Beğenmeyenlerde gözü dönenler
tecavüz de ederler kesin orada
Ne için istiyorlar sanıyorsun ki?
@İndeepth
Tm
Keşke geberseler allah belâlarını versin bunların.
İslamla yeni mi tanıştın?
Ne alakalı islam la
İslamiyetle alakası yok
Talibanın mı islamla alakası yok?
İslam'da boyoe bir şey yer almıyor diye biliyorum
Gizli, İslam'ı bilmediğini her yerde belli etme.
Ya kardeşlerim ağzı olan konuşur boşverin
@dark_night_judge İslam yayılırken ganimet olarak alınan kadınları ne yapıyorlardı?
Senin kafadan olsaydı altına döşek yapıyor olurdu, kendi beyninizle başkasını yargılamayı bırakın artık, komik oluyorsunuz..😏
@dark_night_judge Komik olan sensin çok seviyorsan oraya gitmelisin.
Layn olm burası müslüman memleket gidecek biri varsa o senin gibi din düşmanlarıdır...😂😂
@KaaNnnn_ klavye delikanlısı olma aslanım seni yeşil sahalarda da görmek isteriz..😉
@dark_night_judge Getir ümmet kardeşlerini gösterim o zaman
@dark_night_judge Akılları başka şey çalışmaz.. çalışsa idi dünya lideri islam ülkeleri olurdu.
Köpek ağzının tadını biliyor
İşte Erdoğan'ın aynı görüşteyiz dediği Taliban.
gerçek din bu iş barbarlığa ulaşsaydı 10 tane karım olurdu onu bunu döver karısını sqrdim ahaha
Aralarında ibnelik çoğaldıysa...
umarım gercek değildir
Umarım yalan haberdir. Değilse çok üzücü.
Allah belalarını versin
o çıkan video eski Taliban'ı karalamaya çalışıyorlar
Öyle bir şey yok yahu.
Asparagas haber..
Kıyamet alametleri bunlar hepp
Tiplerine bakıncada müsliman sanırsın
Allah belâlarını versin
Yobaz Arap zihniyeti işte
Malum tecavüz edicek onlar
Şaka gibi ama güldürmüyor
Yobaz bir millet ve İslamiyetle alakası yok
Telibanın anasınnnnı ssskmmmmk lzzmmmm
Müslüman ya işte yapacak bişey yok.
Nefret ediyorum erkeklerden
Sen aptal mısın talibancılarla bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsun erkek sevmiyorsan evlenmezsin olur biter.
Böyle erkekler den nefret ediyorum demek istedim
Kadınları obje gören ahlak bekçiliği yapanlardan nefret ediyorum
O zaman oldu yalnız bu sistemi isteyen devleti ele geçiren bir şeriat örgütü.
Afganistan’da mı? Resmen pedo normal gösteriyor
Dünyadan nefret ediyorum
avrupada cok oyke obje olarak gorup kadinlarla olan erkek. turkiyede erkekler tek kadinla genelde
İslam insanı nerelere götürüyor
Evlendirecek herhalde 😀
Bu adamı öldürürüm pis sapık gebersin puşşt
Ohhhaa Afganistan'ın bekar kızlarını mi istemiş
Yalan ki
Yalan haber.