Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Siz mi kendinizi olayların içinde buluyorsunuz yoksa bir şekilde olaylar mı sizi içine çekiyor?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Merhaba Perso,
Duruma göre değişkenli gösteriyor. Bazen tamamen şans eseri kendimi bazı olayları içinde bulabiliyorum. Bazen de ben kendimi bilerek olayların içine atıyorum. Fakat aslında hayattaki amaçlarımdan biride oldum olası olayların dışında kalmak.
Mümkünse kimse beni içine çekmesin. Geçen haberlerde izledim adamın biri kavga ayırayım derken vurularak öldürülmüş. Yani tamamen iyi niyetinden ötürü. Bende bu tür olaylardan çekinirim. Mümkün mertebe uzak durmaya gayret ederim.
Ben ne kadar uzak dursam da bela bir şekilde gelip buluyor.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim benim robot arkadaşım😂
Robot nasıl oldum acep😀😀
Aynı robot gibisin trabzonlu robot 😂
He şimdi anladım 😀😀
Shdkjsov😂
Kuantum fiziğine göre görebildiğimiz ve göremediğimiz herşey enerjiden oluşur. Enerji doğada yok olmaz sadece dönüşür. Bazen aklımıza gelen şeyin başımıza geldiğini görürz bazen kendimize aciriz kötü şeyler hep gelir beni mi bulur deriz. Bu çevreye yaydığımz enerji ile alakalıdır. Düşüncelerimiz sürekli çevreye enerji yayar, bunu kabul ettikten sonra çevremize yazdığımız enerjiyi kontrol etme şansımız olacaktır. Olumlu düşünür olumlu yaklasırsak olumlu olaylar yaşayabiliriz 🙃🙃🙃
Demek ki ikimizde oldukça fazla enerji yayıyoruz çevreye 🙄🤭.
Olumlu düşünür olumlu yaklasırsak olumlu olaylar yaşayabiliriz 🙃🙃🙃
Böyle demişsin. O zaman olumsuz düşünceleri bir kenara at ve senin için olumlu olan şeyleri düşün sadece 😉 bu sayede olumlu şeyler yaşarsın ve mutlu olursun 🙃
Olaylar beni çekyo
Cevap
31Cevap
İkisi de oluyor hem de sürekli...
Aksiyona aşık olur mu insan? Kabullenis desem yeridir..
İnanmazsın taniyanlar sasirmiyor artık tabi ben de...
Kendim olayim diyorum artık anasını satim öyle bi şans!!!
Hayatım herkese, her olaya, her düşünceye.. artistlik yapmakla muhalif olmakla geçti ve geçiyor 🤦♀️😄
Herkesin susmayı tercih ettiği anlarda tek susmayan hep ben oldum. Bir yanlış varsa karşımdaki Tanrı olsa susamam.
Ben anlamıyorum olay ne? Küçüklüğümden beri olay var ve bu bana çok saçma gelmiştir. Hiçbir zaman bitmiyor mu bu olaylar. Benim hayatım mı çok durağan geçiyor bilmiyorum.
Çoğu olay gözümün önünde cereyan ediyor. Suskunluğunu koruyorum genelde ama net bir haksızlık olursa vatandaş olarak ozaman dahil olurum kendi rızamla.
Genel anlamda olaylı biri değilimdir ama olaylara nasıl dahil olduğumuda anlamıyorum bş bakmışım hop memur amcalarla çay içiyoruz
Beni ilgilendiren olayların içerisinde bulunurum aksi takdirde hiçbir olaya müdahil olmam hayat yeterince yorucu zaten..
30 umdan sonra kafama meteor taşı düştü. Düşün 🤦♂️
Bir bakmisim basroldeyim..
Koseme cekiliyom karismiyom yine olaylar olaylar :/
Beni ilgilendiren olayların içindeyim. Aksi taktirde kendimi sessize alıyorum. Uğraşamam.
Olay beni çekiyor resmen üstümde olay çekme mıknatısı var
Olayların beni çektiğini hatırlamıyorum ama etrafımda baş belası çok uzaklaştırıyorum
Ben buradaki sorulara görüş yollarken bile hep bu konuyu düşünüyorum.❣️❣️
İster istemez bazen olayın baş sorumlusu olarak buluyorum kendimi
Ben olay olan yerden 🏃♀️bu şekilde kaçıyorum çok şükür kendime de çekmiyorum
kaossuz dramasız huzurlu bir yaşamım var. olaylarla birbirimizi itiyoruz
Ne yapıyorsam, kendi özgür irademle yapıyorum.
Başıma gelen her şey, kendi sorumluluğumdadır.
Olaylar beni buluyor 🤭😂
Bi anda kendimi olayların içinde buluyorum ama alıştım sıyrılma konusunda profosyonelim 😂
Genellikle olaylar içine çekiyor
Selam,
Değişiyor hep başka.
Belayı sıkıntıyı çekmekte mıknatıs gibiyim.
Olaylar benim çevremde gerçekleşmeye çekiniyor. :)
Onlar beni çekiyor genelde
Olaylar beni içine çekiyo
Bütün olaylar beni çeker efendim...
Kenarda durur ortada bulunurum 😅🤭
Olaylar beni içine çekiyor
Tam o kargaşanın orta yerinde buluyorum kendimi
Olaylar beni içine çekiyor
ben kendimi buluyorum
Olaylar içine çekiyor beni
çekiciyim..
çekiyorum olayları :)
Olaylar beni içine çeker