Arkadaşım haklı mı?
Haklı
Haksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak arkadaşına şunu de, "Ateist ler, senin gibi bir inanç meselesini bu kadar basite indirgeyenler yüzünden ateist oluyor" . Yahu koskoca inanç meslesi tüm hayat felsefesi içinde en temeli, sen tut bu kadar yüzeysel ve basit bak, bu arda ateist değilim ama önce adamları anlamak lazım, doğru yorumlamak lazım olayı.
Saçma bir teori neden mi müslümamın deyip yapılanlara bak bi hele hiçte engel olmuyor her türlü şeyi yapıyorlar yani zina ve ve içmek için bahane değil inanmamak
Cevap
10Cevap
yani dinin odak noktasına bu iki konuyu koyması zaten felsefesizligini ortaya koymuş en önemlisi bu. ve insanların tamamına yakını zina denilen olayı yapıyor dolayısıyla bir gerçekçiligide yok. d
Saçma sapan konuşmayı bıraksınlar ya, müslüman olmayan herkes fahise ve ayyaş olmak zorunda gibi bir kafaları var. Beyinsizler
Bak çıktılar ortaya, hemen dis atmış yobaz beyinsizin biri 😂😂
Adamlar onu zina olarak görmüyor oluyor zaten 😅saçma.
Saçma. o zaman ateistlere hırsızlık felanda günah değil hepsi çalsın birşeyler her türlü kötülüğü yapsın.
Öyle birşey yok. Ateistlik belli bir bilgi birikimi sonucu varılan mertebedir. Ama akıllı kişi burayla sınırlı kalmaz, araştırmasını sürdürür..
Arkadaşın mekke'nin bikaç sokak ilerisinde striptiz kulübü oldugunu bilmez :)
Alakası yok biraz ki. clari tutuşsun hemen Allah derler
bukadar basit deyil bence ben ateist deyilim ama çogu ateist bir müslümanın araştırmadı kaynakalrı araştırıp o yolu seçiyor
Dinle alakası olanlar yapıyor onu .. Bence deist ve ateistler sözde dindarlarin yaşam biçimini gördüğü için bu kararı veriyor..
Kişinin içinden gelen bir durum. Dinle ateistlikle alakası yok
Ya ateizm bir inanç görüş biçimi zina için ateist olunur mu ahaha jfjfj
Hayır bence saçma bir düşünce
Yuh 24 yıldır ateistim benim bile aklıma gelmedi.
hayır, saçma bir düşünce
Arkadaşın kafa gitmiş
Boş ve cahil olanları için evet.
Kısmen haklı
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?