Yanlış düşünüyorsunuz bugünkü dindar geçinen iş adamları yahudilerden öğrendi ve onları kovdu. Çoğu şu anda öldürüldü ya da Portekiz İspanya'ya göçtü yani Avrupa Birliği onlara çift vatandaşlık verdi kalan da çok az kişi oldu işte o tarihten sonra Türkiye fakirleşti. Ben öyle görüyorum çünkü Türkiye'nin çorap sanayi konfeksiyon Yahudilerin elindeydi sermayeyi el değiştirip adamları öldürdük. Ondan sonra da üstüne konduk ticarette bizi imal ettiğimizi düşündük ne kadar dürüst esnaf varsaydı ticareti öğrendiyse yahudilerden öğrendi. Bunu gidin bankalar caddesi'ne Türkiye'nin en büyük ticaret döndüğü yere bakın aynı şeyi söyleyecekler çoğu kişi ticareti yahudilerden öğrendi. Ben Yahudi değilim Çok da sevdiğimi söyleyemem ama sezar'ın hakkını da sezar'a vermek gerekiyor. Şu anda kadınlar Özgür ise onlara borçluyuz şu an annenizin babanızın yaşıyor olması belki de onlar sayesinde ekmek yiyorsanız yine Yahudi parmağı vardır
Şimdi bunu söyleyebilmek için daha önce Yahudi görmüş olman gerekir Yahudi gördünüz mü hayatınızda ben gördüm Türkiye'de insanlar hayatında görmediği kişileri protesto ediyorlar. Ama dindar kimliğe girerseniz aksini düşünenlerin herkesin Yahudi düşünceli olduğunu söyleyeceksiniz e bu zaten bilinen bir şey herkes sizin aksinizi düşünürse siyonisttir. Bunu böyle düşünmemeniz gerekir mantık varsa herkesi kategorize etmemeniz gerekir
Benim aksimi düşünebilirler ama katil olamazlar Yahudiler gibi tcvzcu olamazlar onlar en ahlaksız insan tipi. Htler iyi ki yarısını öldürmüş keşke köklerini kurutsaydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yahudiyle ateistle ticarete gir sorun olmaz. Yalancılık olacağını sanmam. Bu zamanda tersi sorun oluyor. ya da dini kullanan çok ayırt edemezssin
Ateistle olur ama yahudiyle olmaz onların hayat felsefesi para için her şeyi yapmak zaten
Yanlış düşünüyorsunuz bugünkü dindar geçinen iş adamları yahudilerden öğrendi ve onları kovdu. Çoğu şu anda öldürüldü ya da Portekiz İspanya'ya göçtü yani Avrupa Birliği onlara çift vatandaşlık verdi kalan da çok az kişi oldu işte o tarihten sonra Türkiye fakirleşti. Ben öyle görüyorum çünkü Türkiye'nin çorap sanayi konfeksiyon Yahudilerin elindeydi sermayeyi el değiştirip adamları öldürdük. Ondan sonra da üstüne konduk ticarette bizi imal ettiğimizi düşündük ne kadar dürüst esnaf varsaydı ticareti öğrendiyse yahudilerden öğrendi. Bunu gidin bankalar caddesi'ne Türkiye'nin en büyük ticaret döndüğü yere bakın aynı şeyi söyleyecekler çoğu kişi ticareti yahudilerden öğrendi. Ben Yahudi değilim Çok da sevdiğimi söyleyemem ama sezar'ın hakkını da sezar'a vermek gerekiyor. Şu anda kadınlar Özgür ise onlara borçluyuz şu an annenizin babanızın yaşıyor olması belki de onlar sayesinde ekmek yiyorsanız yine Yahudi parmağı vardır
Yahudiyle dürüstlük aynı cümle içinde bile kullanılamaz. Katil ve yalancı insanların teki onlar
Şimdi bunu söyleyebilmek için daha önce Yahudi görmüş olman gerekir Yahudi gördünüz mü hayatınızda ben gördüm Türkiye'de insanlar hayatında görmediği kişileri protesto ediyorlar. Ama dindar kimliğe girerseniz aksini düşünenlerin herkesin Yahudi düşünceli olduğunu söyleyeceksiniz e bu zaten bilinen bir şey herkes sizin aksinizi düşünürse siyonisttir. Bunu böyle düşünmemeniz gerekir mantık varsa herkesi kategorize etmemeniz gerekir
Benim aksimi düşünebilirler ama katil olamazlar Yahudiler gibi tcvzcu olamazlar onlar en ahlaksız insan tipi. Htler iyi ki yarısını öldürmüş keşke köklerini kurutsaydi
Ne yazık ki kindar değilim, insanlara karşı da kindar olmayacağım ne kadar zulüm yapsalar da kindar değilim.
Ne kadar zulüm yapsalar da ne demek ya çok kötüsün gerçekten. Umarım soyları kurur o iğrenç insanların
Ben katillere karşı kindarim Filistin'de kadın ve çocukları öldürenlere karşı kindarim ve gurur duyuyorum
Yahudilerle bile yapabilirsin peygamber de yapıyordu
Ortaklık sorun oluşturmaz demi
Olum batarsiniz lan girme ne hayır gelecek ordan 😂
Herkesin inanci kendine ticarette sorun yok
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sorun Olmaz Niye Sorun Olsun Ki
Sonuçta bu ticaret var
Efendimiz Bile Ticaret Yaptığı Söylenir Emin Ol Daha İyi Olur Daha Sağlam Ticaret Olur Ve Herkesin Dini İnancı Kendisine :)
Muhafazakarlardan dah dürüst olurlar bence
Muhafazakarlar dürüst değilse zaten Müslüman değildir islam dürüstlüğü simgeler
@Liverpool98 dürüster evet
Değiller kardeşim ülkenin ne halde olduğunu görmüyor musunuz?
asıl müslümanla ticaret olmaz her türlü hinlik var
Ahlaklı biri ise evet
Enazından kul hakkı yemezler korkma
Fark etmez bence
Ne gibi bir sorun oluşturur
uff ne olcak
Kime ateist denirki
Onlar öyleyiz diyorlar
Kimdir bunlar ateist ne demek
size haram her şey