Hayır tabii ki. Pavyon hayatının görünenden çok farklı bir kısmı olduğu söylenir. Olay sadece o renkli ışıklar altında dans etmekle kalmayabiliyor çoğu zaman.
Patronları çok sert oluyor ve ne derlerse kızlar yapmak zorunda oluyorlar. Onun dışında kafayı takıp sürekli taciz edenler de oluyor. Arkadaşım vardı ondan biliyorum psikolojisi çok bozuldu.
Benim iş yerinde evli biri pavyona takıla takıla eşinden boşandın şimdi kalacak evi bile yok. Ama bu kişi erkek. Ve bundan az çok biseyler duydum.. bayanlar hakkındada.. Çoğu oraya para için gidiyormuş. Kimisi okul parasını bulsun diye enayi erkek arıyormuş kimisi zor durumda ayrılmış çocuğu için son çalışacağı para kazanacağı iş bunu bulmuş. Yani Allah herkesi isamu etsin ve Rabbim yardim etsin Zor durumda kalıp burada çalışan ve bunu iş olarak yapanda var.
Çoğu canım hayır. desede kolay para kazanilbmek için çoğu kızın istedği bisey namus olarak bakmayin herşeyi bu mesleği yapan çoğu kix ailesinin haberleri yok bile sırf onlara bakabilmek için hayırmış miss dsunceniz neyse... dit