10.000 TL ile başladığım kripto maceramda 200+ rakamlara geldim ancak çok fazla vaktimi almaya başladı. Coin alıp unutabileceğim tavsiyeniz var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Reis kaç milyon milyar resimde ki okuyamıyorum da ayrıca yeterince büyük bir paran varsa bence riske girmektense o paranın keyfini sürmek daha iyi olur, ayrıca Amerikada mısın
tamam fotoğraf şimdi büyüdü o paraya ne alırsan al ama doge alma bence çok git gel yapıyor güvenilir değil
B*k coin sevmiyorum doge almam 😂 Amerika’dan döndüm. Altı dolu güzel projesi olan coin arıyorum
😂 Valla reis bak ben fikrimi sana söyleyim ama ben pek tecrübeli değilim bu konuda sen daha bilgilisin ama ben olsam eth ya da shib alırdım
Cevap
3Cevap
birkaç hafta önce olsa hot al derdim, üçe katladı şu anki fiyatıyla. dot alabilirsin uzun vadeli
Dot inceleyeceğim tşkler
Bist güzel bir araştır uzun sure lazım değilse al at
Borsa bilmiyorum dostum
Bende btc hiç anlamıyorum biste anlıyorum defter değeri olsun dolar bazında olsun ucuz şirketler var
Bakacağım 👍
Paran lazım değilse her sene düzenli temettü veren şirketler var
Onlarda en fazla %10-15 veriyor ben bu parayı 5 ayda topladım.
Doğrudur ben sağlam şirketleri var sağlam olsun benim aldığım yıkilmayim
Ayrıca 1 tane hisseyi bu sene 6 kusur tl verdi 13450 tane verdi elimde gayet güzel para
Genelde eth diyorlar
3 4 yıl unut gibii
Eth en fazla 2x yapar bana 10-20x lazım o kadar süre beklemeye değmesi için
Anlık takip lazım, unutursan zor
Artık devir değişti
Criptoyu kundaktaki bebe bile biliyor
O yüzden parça parça bırakmak iyi olabilir. Böyle temiz bir araştırma yapıp temeli sağlam olanlara hatrı sayılır miktarlar koyarak 2 yıl sonra bakmak iyi olabilir. Ne bilim ya, kafan rahatsa ve tek paran o değilse parçalayabilirsin. Ytd
ada ve matic aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?