Aile & Toplum Eve geldiğimde tanımadığım birisi annemin boğazını sıkıyordu. Bu ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eve geldiğim de Annemin boğazını hiç tanımayan biri tutmuş odasında sıkıyordu ne alaka bu şimdi Güncellemeler+1 yıl Güncel Eve geldiğimde tanımadığım birisi annemin boğazını sıkıyordu. Bu ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Engin_akkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Ne geniş ailesiniz be adam gözünün önünde ananı düzüyo sende gelmis burda soruyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ki yaparken görmedim Yorumla
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl annen ne yapıyordu peki o anlarda oda adamın bir yerini tutuyormuydu sıkıcana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok altındaydı Yorumla kemalplus +1 yıl bana bir takip atsana sana bir kaç soracakları var dostum burdan soramıyorum. Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. o adam eve nasıl gelmiş peki 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sence Yorumla İlhann06 +1 yıl annen kapıyı açmıştır Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla İlhann06 +1 yıl sence bir bay ve bayan bir evde bir araya gelirlerse neden olabilir Yorumla Soran +1 yıl Neden olabilir mi? Anlamadım Yorumla İlhann06 +1 yıl seks yapmak istemişlerdir bence. anlaşamayınca da kavga etmişler Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka onlar ya onla ki neden annem yapsın evli Yorumla İlhann06 +1 yıl başka bir sebep yok çünkü Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın belkide iş arkadaşı vs diye olamaz mı yani he Yorumla İlhann06 +1 yıl hiç kimse yokken neden geliyor o zaman. neden yatak odasında Yorumla Soran +1 yıl Yatak odasında çıplak değildi ki sadece gördüğün de boğazından tutmuştu belkide şakasına yapmış olabilir Yorumla İlhann06 +1 yıl olabilir. ama öyle öküz şaka olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum neden yapmış olabilir bilemem tabiki de tahmin anca bizimki Yorumla İlhann06 +1 yıl ama iyi bişey ve masum olmadığı kesin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani iyide geldiğim de üstü başı normaldi saçı başı da dağınık değildi yani birşey yapsa anneme illaki duşa vs girmesi lazım kırkı sepetine baktım birşey yoktu şüphe ettim diye baktım Yorumla İlhann06 +1 yıl benim yorumum ve düşüncem o şekilde. hoş annen san koz verecek şekilde mi davranır. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadım annen san kez dedikten sonrasıni anlamadım Yorumla İlhann06 +1 yıl Annen duş alarak ya da kirli çamaşır bırakarak sana koz vermez dedim Yorumla Soran +1 yıl Öyle birşey yapsa en azından biri olur biliyorum çünkü eminim Yorumla Soran +1 yıl Verde birde Şahsen daha önce dediğin gibi boğazıni sıkmaz Yorumla İlhann06 +1 yıl bilemem artık Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Sende baktın mı öylece 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Napim ki odasında adam ben görsem ne olucak Yorumla Soran +1 yıl Ozsl birşey mi oldu ssncs orda Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bize niye soruyon oğlum anana sorsana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sordum demedi Yorumla Soran +1 yıl Oğlum deme ksrdes vs de yaşıt sayılırız lazim olurum Yorumla
07Antalya__ Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Ne bu, rüya mi yasak aşk mi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evde gördüm de aşkla ne alaka Yorumla 07Antalya__ +1 yıl İyide kendi evinde yabancı bir adam annenin boğazını yatak odasında neden sıksın Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim ben ki Yorumla 07Antalya__ +1 yıl Sonra noldu bu kim falan olmadı mi Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla
falayo Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Annene sordun mu? muhtemelen ilişki yaşadığı biri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sormadım Yorumla
thetrendymood Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Rüyanda mı 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte evdeydi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten ne alaka? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum geldiğimde gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozlden yazarsan durumu anlatayım sna Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Annen hard seviyo olabilir🙄 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nssil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hard seks iste Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım da adam öyle mi yaptı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyinikler miydi Yorumla Soran +1 yıl Evet giyunikti birazcık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar biraz? Yorumla Soran +1 yıl Baya biraz göbek kismi açıktı azcık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen taniyo mu adami Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim Yorumla Soran +1 yıl Göremem gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne geniş ailesiniz be adam gözünün önünde ananı düzüyo sende gelmis burda soruyosun
Ne alaka ki yaparken görmedim
annen ne yapıyordu peki o anlarda oda adamın bir yerini tutuyormuydu sıkıcana
Yok altındaydı
bana bir takip atsana sana bir kaç soracakları var dostum burdan soramıyorum.
o adam eve nasıl gelmiş peki
Bilmiyorum sence
annen kapıyı açmıştır
Neden
sence bir bay ve bayan bir evde bir araya gelirlerse neden olabilir
Neden olabilir mi? Anlamadım
seks yapmak istemişlerdir bence. anlaşamayınca da kavga etmişler
Ne alaka onlar ya onla ki neden annem yapsın evli
başka bir sebep yok çünkü
Neden olmasın belkide iş arkadaşı vs diye olamaz mı yani he
hiç kimse yokken neden geliyor o zaman. neden yatak odasında
Yatak odasında çıplak değildi ki sadece gördüğün de boğazından tutmuştu belkide şakasına yapmış olabilir
olabilir. ama öyle öküz şaka olmaz.
Bilmiyorum neden yapmış olabilir bilemem tabiki de tahmin anca bizimki
ama iyi bişey ve masum olmadığı kesin
Nasıl yani iyide geldiğim de üstü başı normaldi saçı başı da dağınık değildi yani birşey yapsa anneme illaki duşa vs girmesi lazım kırkı sepetine baktım birşey yoktu şüphe ettim diye baktım
benim yorumum ve düşüncem o şekilde. hoş annen san koz verecek şekilde mi davranır.
Nasıl anlamadım annen san kez dedikten sonrasıni anlamadım
Annen duş alarak ya da kirli çamaşır bırakarak sana koz vermez dedim
Öyle birşey yapsa en azından biri olur biliyorum çünkü eminim
Verde birde Şahsen daha önce dediğin gibi boğazıni sıkmaz
bilemem artık
Hım anladım
Sende baktın mı öylece
Napim ki odasında adam ben görsem ne olucak
Ozsl birşey mi oldu ssncs orda
Bize niye soruyon oğlum anana sorsana
Sordum demedi
Oğlum deme ksrdes vs de yaşıt sayılırız lazim olurum
Ne bu, rüya mi yasak aşk mi
Evde gördüm de aşkla ne alaka
İyide kendi evinde yabancı bir adam annenin boğazını yatak odasında neden sıksın
Ne bileyim ben ki
Sonra noldu bu kim falan olmadı mi
Olmadı
Annene sordun mu? muhtemelen ilişki yaşadığı biri
Hayır sormadım
Rüyanda mı
Gerçekte evdeydi
Gerçekten ne alaka?
Bende bilmiyorum geldiğimde gördüm
Ozlden yazarsan durumu anlatayım sna
Annen hard seviyo olabilir🙄
Nssil yani