Tanımadığım biri annemi arayıp üstüme ağır iftiralar atmış?

Arkadaşlar üni öğrencisiyim biri annemi aramış kızın üniversiteye gitmiyor orada gazino ve eğlence mekanlarında erkeklerle takılıyor onlarla içiyor masalara gidiyor. Madde kullanıyor hatta Kiminle yattıp kalktığı belli değil her gece başka bir erkeğin evin de sevgilisiyle yaşıyor sevgilisi de kadın pazarlıyor fuhuşçu sevgilisi onu da pazarlıyor demiş hatta kızın hamile bile olabilir demiş benim annem çıldırmış tabi. Beni aradı ve hasta olduğunu söyleyip eve gel dedi eve gittiğimde bana olayı anlattı sinirden patlayacak gibi oldum resmen elim de olsa adamı öldürecepim yemin ederim öldürmem gözüme gelmezdi. Annem dedi hastaneye gidip test yapacağız kızlık testi ve madde testi. Bende kalk şimdi gidelim anne dedim. Adam anneme yatakta ifşalı fotoğraflarımın olduğunu söylemiş annem de ona ben kızımı eve çağırıp kendi ellerimle öldüreceğim deyince adam panikliyor sakın öyle bir şey yapma o kadar kötü değil ben senin kızını kurtarabilirim bilirim diyor annem de hayır öldüreceğim diyor adam panikliyor sonra telefonu kapatıyorlar annem bir gün sonra aynı numarayı arayınca bir kadın çıkıyor ve anneme diyor adam bir çok kıza bu şekilde iftira atmış kimisi de doğru çıkmış demiş adam mahkemelikte olmuş bundan dolayı anneme adamın ismini nerde yaşadığını felan da söylüyor arkadaşlar ben kesinlikle öyle bir şey yapmadım evet sevgilim var polis ve annem de biliyor ciddi bir ilişkim var. Sevgilim kendisi alır kendisi yurda bırakır. Yani kesinlikle asılsız iftiralar hayatımda gazino önünden bile geçmedim ayrıca sevgilim kıskanç olduğu için erkek arkadaşım bile yok ve adam benim saç rengimi bile anneme söylemiş sizce bu kim olabilir ve bu şekilde aynı şeyi yaşayan var mı varsa adamın ismi ne numarası ne annemden ne kadar istesem de vermedi. Karakola gidip şikayetçi olalım dedim annem buna da yanaşmadı. Eğer ailem cahil bir aile olsaydı dinlemeden öldürürlerdi bir insan nasıl böyle cani bir şekilde iftira atabiliyor rahatlıkla anlam veremiyorum ne yapabilirim öğrenmek istiyorum bana yardım edin lütfen

Tanımadığım biri annemi arayıp üstüme ağır iftiralar atmış?