Öncelikle herkese selam arkadaşlar bu konuyu biz arkadaş ortamında da çok konuşuyoruz ama ben kürtleri sevmiyorum arkadaşlar onlara düşman değilim ama Türkiyede sadece Türkler yaşasın istiyorum bu ülke Atatürke bağlı kalmalı hani ülkemde ne Suriyeli ne Afganlı ne kürt neden başka uyruklu ırktan birileri olsun istemiyorum bunu istemek kötü birşey mi ülke Atatürkü örnek almalı o kurdu
Kürtlerehaksızlık etmeyelim daha bunun lazı var çerkezi, acemi, arabı, ermenisi, çingenesi var. Çoğunluktayız diye sadece türklerin yaşadığı bir Türkiye haritası çizeceksek, güneydoğu anadolunun tamamını, doğu anadolunun büyük bir kısımını, karadeniz, akdeniz, iç anadolu ve marmaranın trakya kısmını terkderek çizmemiz gerekiyor. Malum buralarda biz çoğunluk değiliz.
Yıl 2021 olmuş neredeyse sınırlar kalkacak lakin hala dünyayı ırklara göre pay etmeye meraklı hitler geni taşıyanlar var aramızda. Allahtan Atatürk sizin gibi düşünmemiş bir an bile.
Burda doğdum burda büyüdüm. Dedelerim ülke için savaştı. Ayrıca ülkem için yararlı işler yapıyorum vergi ödüyorum. Elin suriyelisi gelip dört yılda vatandaşlık alıyor ona sorun yok. Ben burda doğmuş büyümüşüm, yararlı vatandaş olmuşum dedem savaşmış gerektiğinde abim babam savaşacak ve gerektiğinde ben savaşacağım ama ben gideyim öyle mi? Oldu başka istediğin?
Hahah 😂 lan bu ülkenin ekmeğini yiyip pkkya destek veren kürtler senin gibiler işte sizin ne bôk olduğunuzu bütün Türkler biliyor sözde kerdeş ayağına bu ülkede yaşayıp askerimizi polisimizi şehit eden sizlersiniz işte defol git Türk topraklarından
Hakkıma girdin şu an hakkımı helal etmiyorum. Nereden biliyorshn pkk ya destek verdiğimi? Gördün mü beni desteklerken polisi askeri şehit ederken gördün mü? Konuşma o zaman abicim.
Kerdeşim görmedim belki ama burası Türkiye cumhuriyeti tamamı kürtsün diye seninde öz vatanın sayılmıyor burası bunu anla Türk topraklarında yaşıyorsun gelip burda apo kürdistan diye ahkam kesemezsin
Ama öz vatanın değil sonuçta kürtsün işte ben ülkede yaşayan yararlı olan kürtlere birşey demiyom ki ama burasının Türk devleti olduğu kabul etmiyorlar sen işte Türkiyenin Türklerin olduğunu kabul etmiyon
Imm tamam gidiyorum çok ağrıma gitti söylediklerin sabah valizimi hazırlayacağım. Eşyalarımı almama izin var mı yoksa Türkiyeden bir şey çıkarmak yasak mı?
Zoruna gitsin veya gitmesin öz vatanın yok kimliğinde bile tc yazıyor boş yapma kürtlerden de nefret ediyorum kanı bozuklar iki yüzlüsünüz olm bu vatana içten içe ihanet eden bir kesimde sizsiniz işte ölmesi lazım sizin gibilerin şart Zaten temizle temizle bitiremedik 9 10 tane bebe yapıyorsunuz soysuzlar
Sevmek zorunda değilsin. Bizim senin gibi boş insanları sevmediğimiz gibi. Ama şunu unutma bu ülkede milyonlarca kürt var. Ve daha da çoğalacak. Zoruna gidiyorsa defolup gidersin. Ha ayrıca kürtleri sevmiyorsun ya, o zaman kürt doktora muayne olma. Kürt polisten yardım isteme. Anladin mi ne demek istediğimi. Biz kürtler her yerdeyiz. Gittiğin yerde sevmediğini söyle de senin gibi boş insanlara bakmasınlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sürekli ülkeyi atatürk kurdu masalları anlatıp durmayın ülkeyi atatürk falan kurmadı kendisi bile Türk değil neden bahsediyorsunuz ya
öncelikle koyduğun random ve emojiliyle seni ciddiye alamıyorum js random sayılmıyor ikinci olarak kürt değilim sadece gerçekleri söylüyorum bu ülkedekiler m*slüman olduğu sürece zaten araplar bişey fark etmiyor yani
Yoo bu ülke atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmaz kerşşşm ne arap ne kürt hiç biri kerdeşimiz felan değil Türkler kerdeşimiz sadece Azerbaycan gibi 🇹🇷 🇦🇿 ❤️
Arap olup olmadığını ne biliyon maden kürt değilsin Türksün niye bukadar kürtleri savunuyon ozman gôt böylemi yazam illa ırkta var işte bölgesel yönetim kürtler oraya gitsin diyoruz