Kürt diye belirtirsen ırkçılık olur mesela ben türkleri sevmiyorum dersem ne hissedersin kaldı ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insan diye belirtmelisin o zaman
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoğunun ağzı bozuk ve çoğunun topraklarımızda gözü var. Nasıl seveyim ki? Emin ol hep karşıma böyleleri çıktı.
Çoğu ama bak hepsi değil ne olursa olsun iyi insanlar olduğunu unutma. Benim de karşıma kötü türkler çıktı ama asla genellemem toprak dediğin terör sorunu ise yıllardır anlatmaktan bıktıdalar terör ve kürt çok başka
Merhaba; ironi yapmışsınız belli ki, hesap sahibi sanırım aktif değil. Size çoğu sorunun görüşünde denk geldiğimde benim gibi Atatürkçü olduğunuzu gördüm ve mutlu oldum. (!) olduğunu anlamayan insanlar dediğiniz gibi birazdan doluşur buraya.
Sevmemen ırkçılık mı bilmiyorum ama kendini onlardan üstün görmen ırkçılıktır çünkü dinimizde üstünlük takvadadir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sözlü ve davranışli olarak onlara rahatsızlık veriyorsan bu da hoş değil ben Kürtleri değil PKK yi ve onları destekleyen Kürtlerden nefret ediyorum
Ya sen sevme tamam mı bunu insanların gözüne sokmam çok ayıp İnsanlar doğarken etnik grubunumu seçiyor herkesi Allah yaratıyor Böyle yapman böyle söylemler demen Ayıp !!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kürt diye belirtirsen ırkçılık olur mesela ben türkleri sevmiyorum dersem ne hissedersin kaldı ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insan diye belirtmelisin o zaman
Çoğunun ağzı bozuk ve çoğunun topraklarımızda gözü var.
Nasıl seveyim ki?
Emin ol hep karşıma böyleleri çıktı.
Çoğu ama bak hepsi değil ne olursa olsun iyi insanlar olduğunu unutma. Benim de karşıma kötü türkler çıktı ama asla genellemem toprak dediğin terör sorunu ise yıllardır anlatmaktan bıktıdalar terör ve kürt çok başka
Türkleri, Almanları, İngilizleri, Rusları sevmezsen ırkçı değilsin. Kürtleri sevmezsen ırkçısındır. Irkçılık bilmeyen, balon duyarlılar gelir birazdan.
Merhaba; ironi yapmışsınız belli ki, hesap sahibi sanırım aktif değil. Size çoğu sorunun görüşünde denk geldiğimde benim gibi Atatürkçü olduğunuzu gördüm ve mutlu oldum. (!) olduğunu anlamayan insanlar dediğiniz gibi birazdan doluşur buraya.
Belki de benim yanlış anlamamdır, her neyse.
İyi akşamlar.💫
Yanlış anlamadın evet Atatürkçüyüm. İroni yaptım.
Sevmemen ırkçılık mı bilmiyorum ama kendini onlardan üstün görmen ırkçılıktır çünkü dinimizde üstünlük takvadadir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sözlü ve davranışli olarak onlara rahatsızlık veriyorsan bu da hoş değil ben Kürtleri değil PKK yi ve onları destekleyen Kürtlerden nefret ediyorum
Ya sen sevme tamam mı bunu insanların gözüne sokmam çok ayıp
İnsanlar doğarken etnik grubunumu seçiyor herkesi Allah yaratıyor
Böyle yapman böyle söylemler demen
Ayıp !!
Oda Deniz Çakır'ın saygısızlıkliğı buda senin ayıbın
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ibrahim bey.
@Benjaminss Sevmiyorsa kendi içinde sevmiyor bunu dışarıya vurmak zorunda değil hiç kimse etnik grubunu seçmiyor doğarken
Irkçılıktır. Sevip sevmemeniz umrumuzda bile değil kezolat
Hahaha kimin kezo olduğu çok belli 😂
Kezolat ne demek hanımefendi :D
kürt diye bir ırk olmadığı için problem olmaz
Yo bende sevmiyorum gayette haklısın. Hepsi bu topraklar için kuduruyor.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil
kimse kimseyi sevmek zorunda degil...
Bnce oyle, neden sewmiyorsun?
Deniz çakir kim? Ben kürt degilim ama o kim oluyor
Git internete bak
Banane ondan
Değildir.