Daha liseye gidiyorum ve aileme olan borcum yüzünden depresyona girdim akıl verir misiniz?

Merhaba
Evet, aileme yüklü miktarda borcum var. Yaklaşık 1500 TL ve artmaya devam ediyor. Bir şekilde 900TLsini ödemeyi başardım.
Peki bu borç nasıl oldu? Açıklayayım.
Öncelikle yaşım küçük ve maddi gelirim yok. Ben kücüklüğümden beri hep kedi isterim. Ailem bu zamana kadar izin vermedi ancak bu sene izin verdiler. Evet, bu tamamen benim hatam. Daha fazla araştırmalıydım ancak 7-8 yıllık bir istek olduğu için pervasızca davrandım. Her şey daha sahiplendiğimiz gün başladı. Ailem kediyi aldıktan sonra bana gram yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ailemin böyle bir tepki vermesini beklemiyordu çünkü tamamen rızaları vardı. Kenarda harçlıklarımla biriktirdiğim biraz para vardı. Onun tamamını harcamak zorunda kaldım ve sadece temel ihtiyaçlarını alabildim. İlk sorun aşılardı babam bir aşının borcunu ödemeden başka bir aşı olamayacağını söyledi (aşıların 1 hafta arayla olması gerekiyor) ve benim maddi gelir kaynağım olmadığı için bir çıkmaza düştüm. Sonraki sorun mamasıydı neredeyse her ay yeni bir paket gerekiyor ve ucuz değil. Başka bir sorun ise onun eve verdiği zararların direkt benim üstüme geçmesi. Geçen gün teli yırtmış 300-400 TL. Ve ben gerçekten bu borcun altında eziliyorum. Bana akıl verecek kimse yok. Derslerime bile odaklanamaz oldum. Ailemle konuşunca susturuluyorum, arkadaşlarımla buluşamıyorum, istediğim şeyleri alamıyorum ve kedimden de vaz geçemiyorum. Bu yük beni iyice ezmeye başladı. Lütfen bir çıkış yolu gösterin bu kadar sorumluluğu kaldıramıyorum
Daha liseye gidiyorum ve aileme olan borcum yüzünden depresyona girdim akıl verir misiniz?